- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.441
yyaaa bençede hepimiz tombik anneler olup çıkacağız sonra,her yemekte birbirimize eşlik edersek yandık yanii....Kızlar ne yediğini yazan bundan sonra dikkatli yazsın :))
Hamburger denildi herkes hamburger istedi, patates kızartması denildi herkes kızarma istedi. Yazık bak birbirimizi yodan çıkartmayalım :)
Bunu sonu iyi olmayacak
özellikle mayonez çok zararlı,normalde de zararlı zaten...ama ketçapa yazık oldu,,onu severim...
Patates kızartması dediniz de, yaa mayonez ketçap yemeyecekmişiz öyle mi??
ay canım hemen canın mı çekti kaydirigubbakcemile3 oh ye akşama afiyet olsun.sen de şanslı grubundan hemen annesi yapıyor oh ne güzelll
Kızlar ne yediğini yazan bundan sonra dikkatli yazsın :))
Hamburger denildi herkes hamburger istedi, patates kızartması denildi herkes kızarma istedi. Yazık bak birbirimizi yodan çıkartmayalım :)
Bunu sonu iyi olmayacak
inşallah canım gösterir.bizim yaramaz gösterir inşallah.benim dr herşybyolunda bak hareketlerine der biraz izletir ama burun kemiğine kadar söylemezsenden 1 gün sonra da ben öğreneceğim inşallah cinsiyetini tabii gösterirse ufaklık.bu arada canım ultrasonda az kalmayı kafana takma onlar uzman bizim gördüğümüz gibi bakmıyorlar.benimki açar açmaz başlıyor sıralamaya ben daha kafasını kolunu ayırt edemeden.ikili testte gittiğimde hemen dedi burun kemiği oluşmuş bu da riskin az olduğunu gösteriyor diye yani hemen görüyor onlar.
canım ne demek.Pembedüşler,
Selkie,
Taburcu,
Ezgim29,
Beknur ve diğer arkadaşlar,
Desteğiniz için teşekkür ederimvereliniortak
Kendimi daha iyi hissediyorum şimdi...buyrunnnnnnnnn
seni bile yerim yani tarbucu :kedi:
sanki sana ben et haşlama dedim hamburger yenmezmii aaa ne ayıpp nee ayıpp duymımm
selkie; geleceğim bayramdan sonra .. tantavi köprüsünü unuttum hatırlamıyorum teyzemlerin sokağının başında bi bakkal var birde cami vardı galiba oralarda birde melek teyze vardı bilirmisin ?
hah cumartesi pazarından az aşada teyzem bloklar varya bilirsin oradaa
dila ; ama annen yapınca öyle olmuyomuş kendin yapacaksın bak ne güzel oluy ömnceen patates kızartmasını yapınca o yagın içine biber salcası koyardım sonra tekrar patatesleri atardım hmmm miss miss
ama bizim bu akşam yemepimiz lezziz değil annem söyledi az önce getircekmiş yemek ama unuttum :) pek dinlemedim acıkcası forumu okuyordum :)
mayonez yasak ama ketcap serbest ama ne yararı var bebege ne zararı bence piynir ile yiyin
yemek muhabbettini bırakın yaaa
kızlar kan grublarınızı biliyorsunuz değil mi?
Yani artık benim sorduğum soruya bak
Annenin kan grubu (-) olursa problem olur ona göre
5 aya kadar kan uyuşmazlığınız varsa kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurun mutlaka
Benim :O Rh(+)