-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.501
ben de hiç görmedim, daha erken gibi karnabahar için... haber salalım herkese, erken bulan öbürüne göndersin :))
bende bazen peynirli pgca istiyorum birde mercimek köftesi üstelik mercimek köftesinde çok yararlı besimle rvarmış ama şimdi ramazan anneme yap yimemem
blueangel ben de sevindim canım hemşehri sayılmayız aslında ben denizliliyim ama konyada oturuyorum tabi konyalı olduk sayılır artıkım sırnaşık şey
ay gülencim çok güldürdün beni karnıbaharın ağaca benzediğini yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 biraz benziyo tabi yeşil yapraklı falan..
ne çok seven varmışş ama zor bulunuyo bu aralar canınızı istettim ksr bakmayın yaa
dün de başka bişi çekti canım o bu aralar çok bulunuyo gerçi de söylemiyim artık neyse cokacimcoook
blueangel ben de sevindim canım hemşehri sayılmayız aslında ben denizliliyim ama konyada oturuyorum tabi konyalı olduk sayılır artıkım sırnaşık şey
ay gülencim çok güldürdün beni karnıbaharın ağaca benzediğini yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 biraz benziyo tabi yeşil yapraklı falan..
ne çok seven varmışş ama zor bulunuyo bu aralar canınızı istettim ksr bakmayın yaa
dün de başka bişi çekti canım o bu aralar çok bulunuyo gerçi de söylemiyim artık neyse cokacimcoook
Biri yemek mi dedicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Ben herşeyi yerimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kaydirigubbakcemile5 dilaa seni seviyorummm
sinpac .; senin toksoplazma ne çıktı?
kaydirigubbakcemile5 dilaa seni seviyorummm
sinpac .; senin toksoplazma ne çıktı?
değişik bi tarif oldu dila denemekde fayda var.
güzel bi kombinasyon gibi geldi bana bende denicem
umarım anlamıyodur benim gbeği hepiniz gördünüz içinden(
şıuana bak yemiş yemiş çıkarmamış bebek diye gelmiş karşıma paçoz felan diye içinden gecirir ) ben bu akşam eşime direktifle mercimek köftesi yaptırımmı
kızlar kaçtım çok kaynatmayın ha yetişemiyom bak gelirsem hepinizi yerim ona göre....öptüm göbüşlerinizin içindekileri bir bir...
aşkım benim libido hep tavan bişi yememe gerek yok valla...gittim tamammmmm....