- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.481
Ayy valla şişecek bi taraflarımız, karnabahar arayacağım haftasonu anlaşıldı:bbo:ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
kızlar bu gidişatımızı normal bulmuyorum ben valla kaydirigubbakcemile3
az önce eşimi aradım, ben gelene kadar patatesleri soyup doğrar mısın, gelince kızartalım diye :))
ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
az önce eşimi aradım, ben gelene kadar patatesleri soyup doğrar mısın, gelince kızartalım diye :))
amin canım inşallah.teşekkür ederim arkdaşlar..amin çok saolun allahım herkeze nasip etsin umarım 6 ay sonra bebeklerimizin yaramazlıkarını konuşuruz
ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
neli sandvic yiyosun benimde içim kesildi paylaş benimle affediyimm opuyorumnanaktan
evde ketcap yok bende öyle tintini bakkalada gidemem evde bişi yok gibi hissediyorum şuan
bende bazen peynirli pgca istiyorum birde mercimek köftesi üstelik mercimek köftesinde çok yararlı besimle rvarmış ama şimdi ramazan anneme yap yimemem
neli sandvic yiyosun benimde içim kesildi paylaş benimle affediyimm opuyorumnanaktan
evde ketcap yok bende öyle tintini bakkalada gidemem evde bişi yok gibi hissediyorum şuan
:CüvCüv: şakkıdıKızlar bu doktorlar hani herşeyi anlıyolar biliyolar ya, burun kemiğinden down sendromu olup olmadığını ense kalınlığından down sendtomunu b hcg den cinsiyetini yada bizim göbeğin duruşundan kız yada erkek olup olmadığını filan..peki bu doktorlar bizim göbeğe bakınca bu göbeğin bebekten mi yoksa yemektenmi olduğunu da anlarlar mı?kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi aksamlar bugün erken kaçıyorum kendinize iyi bakın meleklerinize deee
patatest olayına gelince dün aksam 2 tabak yedim ben:)))) o yüzden sizden 1 gün önce aş erdim sanırım ne yesem diye düşünmüştüm ..........
yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalınkaydirigubbakcemile5
Kızlar bu doktorlar hani herşeyi anlıyolar biliyolar ya, burun kemiğinden down sendromu olup olmadığını ense kalınlığından down sendtomunu b hcg den cinsiyetini yada bizim göbeğin duruşundan kız yada erkek olup olmadığını filan..peki bu doktorlar bizim göbeğe bakınca bu göbeğin bebekten mi yoksa yemektenmi olduğunu da anlarlar mı?kaydirigubbakcemile3
susuuuuuuuuuuuunnn yeter la anaa ömrümü yediniz beaaaa..karnıbaharı ketçaba batırıp sandöviçede mercimekli köfte ve yoğurt koyup yicem ama şimdi delirttiniz beni baeeeeee...
:roflol: :roflol: demek akşama sizde de patates pişecek bizde deeeee kaydirigubbakcemile3 ay bosna sorma olsa da yesek karnabahar.çıkmış bak pazarda ben görmedim ama hemen eşime diyecem halden falan bulsun bana.
Anlarlar bence çünkü bebeklerin santimi gramı belli geriye kalan kilolar bizim kendimize kalacak kilolar. O yüzden 12-13 kilo almak idealdir, iki kişilik beslenmeyin diyorlar.Kızlar bu doktorlar hani herşeyi anlıyolar biliyolar ya, burun kemiğinden down sendromu olup olmadığını ense kalınlığından down sendtomunu b hcg den cinsiyetini yada bizim göbeğin duruşundan kız yada erkek olup olmadığını filan..peki bu doktorlar bizim göbeğe bakınca bu göbeğin bebekten mi yoksa yemektenmi olduğunu da anlarlar mı?kaydirigubbakcemile3