2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neli sandvic yiyosun benimde içim kesildi paylaş benimle affediyimm opuyorumnanaktan

evde ketcap yok bende öyle tintini bakkalada gidemem evde bişi yok gibi hissediyorum şuan

ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
kızlar bu gidişatımızı normal bulmuyorum ben valla kaydirigubbakcemile3
az önce eşimi aradım, ben gelene kadar patatesleri soyup doğrar mısın, gelince kızartalım diye :))
Ayy valla şişecek bi taraflarımız, karnabahar arayacağım haftasonu anlaşıldı:bbo:

ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
az önce eşimi aradım, ben gelene kadar patatesleri soyup doğrar mısın, gelince kızartalım diye :))

:KK43::KK43::KK43::KK43:ben şimdi nerden bulucam karnıbaharı dehşet cnm çekdiiiiiii...hakketen yogurtlu soslu :KK43::KK43::KK43::KK43:cokacimcoook

bende bazen peynirli pgca istiyorum birde mercimek köftesi üstelik mercimek köftesinde çok yararlı besimle rvarmış ama şimdi ramazan anneme yap yimemem

kızlar hepinize iyi aksamlar bugün erken kaçıyorum kendinize iyi bakın meleklerinize deee
patatest olayına gelince dün aksam 2 tabak yedim ben:)))) o yüzden sizden 1 gün önce aş erdim sanırım ne yesem diye düşünmüştüm ..........
yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalınkaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bu doktorlar hani herşeyi anlıyolar biliyolar ya, burun kemiğinden down sendromu olup olmadığını ense kalınlığından down sendtomunu b hcg den cinsiyetini yada bizim göbeğin duruşundan kız yada erkek olup olmadığını filan..peki bu doktorlar bizim göbeğe bakınca bu göbeğin bebekten mi yoksa yemektenmi olduğunu da anlarlar mı?kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: demek akşama sizde de patates pişecek bizde deeeee kaydirigubbakcemile3 ay bosna sorma olsa da yesek karnabahar.çıkmış bak pazarda ben görmedim ama hemen eşime diyecem halden falan bulsun bana.

neli sandvic yiyosun benimde içim kesildi paylaş benimle affediyimm opuyorumnanaktan

evde ketcap yok bende öyle tintini bakkalada gidemem evde bişi yok gibi hissediyorum şuan

Seve seve :)))
Az once yedigimin icinde; beyaz peynir, dilim domates, carliston biber ve yesillik vardı... cokacimcoook

Ama ayırmıyorum iştahım geri geldi...
Herseyi yerim bencokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bende bazen peynirli pgca istiyorum birde mercimek köftesi üstelik mercimek köftesinde çok yararlı besimle rvarmış ama şimdi ramazan anneme yap yimemem

susuuuuuuuuuuuunnn yeter la anaa ömrümü yediniz beaaaa..karnıbaharı ketçaba batırıp sandöviçede mercimekli köfte ve yoğurt koyup yicem ama şimdi delirttiniz beni baeeeeee...

Kızlar bu doktorlar hani herşeyi anlıyolar biliyolar ya, burun kemiğinden down sendromu olup olmadığını ense kalınlığından down sendtomunu b hcg den cinsiyetini yada bizim göbeğin duruşundan kız yada erkek olup olmadığını filan..peki bu doktorlar bizim göbeğe bakınca bu göbeğin bebekten mi yoksa yemektenmi olduğunu da anlarlar mı?kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: şakkıdı

kızlar hepinize iyi aksamlar bugün erken kaçıyorum kendinize iyi bakın meleklerinize deee
patatest olayına gelince dün aksam 2 tabak yedim ben:)))) o yüzden sizden 1 gün önce aş erdim sanırım ne yesem diye düşünmüştüm ..........
yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalınkaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar::nazar:

Güle güle Pancuben...

ay öldürdün beni yaaa...anlar bebişim anlar...hiç öyle göbüşünü şişirip hava atma yani...göbek yapmışız hayırlı olsun derse bozulma :))

susuuuuuuuuuuuunnn yeter la anaa ömrümü yediniz beaaaa..karnıbaharı ketçaba batırıp sandöviçede mercimekli köfte ve yoğurt koyup yicem ama şimdi delirttiniz beni baeeeeee...

Biri yemek mi dedicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Ben herşeyi yerimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

blueangel ben de sevindim canım hemşehri sayılmayız aslında ben denizliliyim ama konyada oturuyorum tabi konyalı olduk sayılır artıkım sırnaşık şey
ay gülencim çok güldürdün beni karnıbaharın ağaca benzediğini yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 biraz benziyo tabi yeşil yapraklı falan..
ne çok seven varmışş ama zor bulunuyo bu aralar canınızı istettim ksr bakmayın yaa :eek:
dün de başka bişi çekti canım o bu aralar çok bulunuyo gerçi de söylemiyim artık neyse cokacimcoook

:roflol: :roflol: demek akşama sizde de patates pişecek bizde deeeee kaydirigubbakcemile3 ay bosna sorma olsa da yesek karnabahar.çıkmış bak pazarda ben görmedim ama hemen eşime diyecem halden falan bulsun bana.

ben de hiç görmedim, daha erken gibi karnabahar için... haber salalım herkese, erken bulan öbürüne göndersin :))

Anlarlar bence çünkü bebeklerin santimi gramı belli geriye kalan kilolar bizim kendimize kalacak kilolar. O yüzden 12-13 kilo almak idealdir, iki kişilik beslenmeyin diyorlar.

X