2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banada diyolar ama hiç takmıyorum ama çok yemek iyi değil herhalde ben onu anladım bakalım doktor ne mail atacak anca yaırn atar zaten merak içindeyim..

milli reas. o ben değilim diysun taburcu :) annadımm :)
nerede bunun yeriki ebnde nişantaşı abdi ipekcide dr geliyrum seni öperi bi gün belki bana bi ayran bi hamburger ısmarlarsın
haaa beknur oda zararlıki köfte kızartma nede olsa ama kahretsin şimdi canımn köfte istedi abovvv gene

Selam kızlar, umarım sizler ve yavrularınız iyisinizdir ...Bugün doktora gittim, cinsiyetini öğrenmek istersen gel, demişti doktor bu hafta için ama öğrenemedim. "Kesin olarak bir şey diyemem, yüzde 80 şudur , yüzde 90 şudur da demem çünkü yanılma olabilir, 10 gün sonra kesin bir şey diyebilirim" dedi doktor. Benim gibi bir hastası daha varmış bebeği 13. haftalık olup da cinsiyeti kesinleşmeyen :) Ben de ihtimal filan sormak istemedim çünkü yanılma payı oalbilirse öğrenmeye gerek yok. 28 Eylülde kontrolüm var o zaman öğreniriz artık.
Bu arada bebişim ağzını açıp kapıyordu, kesedeki suyu yuttuğunu gördük. Çok güzeldi, bir haftada bile ne kadar çok değişiyorlar yaa.
canım benimkide göstermedi zaten dr direk dedi daha çok erken diye.ya bu sefer çok göstermedi dr ultr çok tutmadı sadece hareket ettiğini gördüm o kadarf detaylı suyu yuttunu görmedim.
kızlar sizinde dr azmı tutuyor ultr.sizi.

Odette hadi bakalımm hiç acık vermedimi yahuu :) doktoru ben valla bezdirirdim allahtan bizimkide gayet acık duruyor bacakları erkek ya yigidin malı meydanda oyyy oyy ciğerimm benimm

içim kesildi ne yesemki

:) Valla canım burada başını uzat bir ünlü, bir tanıdık sima. Hele bir cenaze namazı varsa sorma gitsin.[/QUOTE]

Bilmez miyim :) Başını uzatınca, hayatın aktığı bir yerde çalışmayı çok isterdim. Mesela etrafta bir tostçu olsun...

hamburgeri evinizde yapin o zaman kisslar! kofteleri acık buyuk yapin, bir de hamburger ekmegi. ve tursu :) iciniz rahat, karinlar tok:CüvCüv:

Süper fikir valla, büyük ve ince bir köfteyle oldu da bitti.

Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim:kızgın:
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...:kızgın:

Kaşınmışlar... Üstüne vazife olan olmayan herkes kendinde konuşma hakkı buluyor, ben de sinir oluyorum. Zaten hassasız şurda, çabuk sinirlenip çabuk ağlıyoruz, bi haddinizi bilin be :eek:klava:

Sinir oldum. :1closedeyes:

hamburgeri evinizde yapin o zaman kisslar! kofteleri acık buyuk yapin, bir de hamburger ekmegi. ve tursu :) iciniz rahat, karinlar tok:CüvCüv:
Canım onu bende düşündüm..hatta hamburger köftesinin tarifi biraz daha farklı oluo..İnternetten almıştım tarifini yaptım ama Mc donalds'ın yanından bile geçmiyo meret..Pek kandırmadı yani benikaydirigubbakcemile3

merhaba canım gözün aydın bebişini görmüşsün.ben de daha öğrenemedim cinsiyetini doktorum 3lü testte öğreniriz dedi o da taaaa 30 eylülde.neyse yeterki sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil.
Benim de aynı şekilde, ne kadar merak etsek de eylül sonuna kadar bekleriz ne yapalım, dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları.

Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim:kızgın:
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...:kızgın:

Sinir oldum. :1closedeyes:

Hi kıyamam sana, sen ne takıyorsun o kumkumaları. Üzme kendini.

valla bak ben bora bey dşye birine gidiyorum(çok ilgili gibi birde beni facebbokta bulmuş eklemiş allah allah) 5. dk bile sürmüyor inan ya bi ense kalınlı bi genel gösterdi bi cinsiyet tamam bitti kalp atışını 2 kez dinletti ..
ama ben bana yakın bi yere gidiyorum salı gittim bebeğiöizin beyninin bile bize usg verdi karnına içine baktı mide boyutunu ölçtü ilk defa plesanatı gösteri ben böyle top gibi bişi beklerken plesanta bildiğin bi tabaka çıktı çok şaşırdım.. ayak parmaklarını saydı gözlerine baktı agzırna baktı çok ilgili neredeyse 25 dk felan bakıyor çok ilgili

canım benimkide göstermedi zaten dr direk dedi daha çok erken diye.ya bu sefer çok göstermedi dr ultr çok tutmadı sadece hareket ettiğini gördüm o kadarf detaylı suyu yuttunu görmedim.

ya benim dr okadar kısa tutmuyor ,en az 10-15 dakika uzun uzun inceliyor.hertarafına ayrı ayrı bakıyor......

onlar yiyemiyor diye kıskanıyorlar yeseler şişko dicekler ama sen gebesin bişi diyemezler çok rahatız acıkcası hanzo gibi olabilriiz no problem

Sinpac canım ya neden sinir oluosun ki boşver...Sen yemene bak..Güya seni düşünüolar yanii...ınadına inadına ye..genelde bende bu tarz şeyler ters teperde..annem ablam kardeşim bana çok yiyosun demeye başladı bende de inada bindi onlar öle dedikçe daha çok yedim valla....

evet canım benim doktor da çok tutmuyor ultrasonda hele kalp atışını hemen dinleyip kapatıyor.ultrasonu bilmem de kalp atışını dışardan uzun süreli dinlemek bebişi rahatsız ediyormuş.

benimde 29 eylülde 3 testim var.inşallah gösterir bu sfer.hiç o pozisyonda bile değildi.yan yatmıştı.dedimya bizim dr ultr.çok az tuttu.sinir oldum ya şimdi.
ya kızlar normaldir dimi herşey az baktıya gözden birşey kaçırmamıştır dimi.

banada diyolar ama hiç takmıyorum ama çok yemek iyi değil herhalde ben onu anladım bakalım doktor ne mail atacak anca yaırn atar zaten merak içindeyim..

milli reas. o ben değilim diysun taburcu :) annadımm :)
nerede bunun yeriki ebnde nişantaşı abdi ipekcide dr geliyrum seni öperi bi gün belki bana bi ayran bi hamburger ısmarlarsın
haaa beknur oda zararlıki köfte kızartma nede olsa ama kahretsin şimdi canımn köfte istedi abovvv gene

Sana mail atan mı :) Ay kesinlikle ben değilim. Milli Re'nin yeri mi nerde, Milli Re çarşı de herkes gösterir. AFM sineması de aynı yer zaten. Teşvikiye caminin az aşağısı. Milli Re'ye gelen Vakfı sorsun. Kardeşim ben de iş yerimde ünlüyüz. Gelin sorun hemen bulursunuz bizi :) Mc'in hamburgeri için onayı aldık. Çıkar orada yeriz yani istediğin hamburger olsun. :)

ya benim dr okadar kısa tutmuyor ,en az 10-15 dakika uzun uzun inceliyor.hertarafına ayrı ayrı bakıyor......
geçen sonuç göstermeye gittiğimizde baktı rica ettik yoksa sık almıyor ultr.az baktı.eşime gösterdi bak kalbi,kolları bacakları diye.ya kuzum benim 1 saat baksa yetmez sanıırm bana.

onlar görüyordur herşeyi ama bize aktarmıyolar ama bende bilmek isterim acıkcası eşim beyninin ve midesinin usg aldı birde profili aldı yaa nası tatlıkıslar yaa çok seviyorumm onuuu

X