- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.401
canım benimkide göstermedi zaten dr direk dedi daha çok erken diye.ya bu sefer çok göstermedi dr ultr çok tutmadı sadece hareket ettiğini gördüm o kadarf detaylı suyu yuttunu görmedim.Selam kızlar, umarım sizler ve yavrularınız iyisinizdir ...Bugün doktora gittim, cinsiyetini öğrenmek istersen gel, demişti doktor bu hafta için ama öğrenemedim. "Kesin olarak bir şey diyemem, yüzde 80 şudur , yüzde 90 şudur da demem çünkü yanılma olabilir, 10 gün sonra kesin bir şey diyebilirim" dedi doktor. Benim gibi bir hastası daha varmış bebeği 13. haftalık olup da cinsiyeti kesinleşmeyen :) Ben de ihtimal filan sormak istemedim çünkü yanılma payı oalbilirse öğrenmeye gerek yok. 28 Eylülde kontrolüm var o zaman öğreniriz artık.
Bu arada bebişim ağzını açıp kapıyordu, kesedeki suyu yuttuğunu gördük. Çok güzeldi, bir haftada bile ne kadar çok değişiyorlar yaa.
hamburgeri evinizde yapin o zaman kisslar! kofteleri acık buyuk yapin, bir de hamburger ekmegi. ve tursu :) iciniz rahat, karinlar tok:CüvCüv:
Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...
Kaşınmışlar... Üstüne vazife olan olmayan herkes kendinde konuşma hakkı buluyor, ben de sinir oluyorum. Zaten hassasız şurda, çabuk sinirlenip çabuk ağlıyoruz, bi haddinizi bilin beklava:
Sinir oldum. :1closedeyes:
Canım onu bende düşündüm..hatta hamburger köftesinin tarifi biraz daha farklı oluo..İnternetten almıştım tarifini yaptım ama Mc donalds'ın yanından bile geçmiyo meret..Pek kandırmadı yani benikaydirigubbakcemile3hamburgeri evinizde yapin o zaman kisslar! kofteleri acık buyuk yapin, bir de hamburger ekmegi. ve tursu :) iciniz rahat, karinlar tok:CüvCüv:
Benim de aynı şekilde, ne kadar merak etsek de eylül sonuna kadar bekleriz ne yapalım, dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları.merhaba canım gözün aydın bebişini görmüşsün.ben de daha öğrenemedim cinsiyetini doktorum 3lü testte öğreniriz dedi o da taaaa 30 eylülde.neyse yeterki sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil.
evet canım tuğba sanki diğer sayfalarda öyle gördüm.memnun oldum yasemin.yok canım ya tuğba nerden çıktı benim adım yasemin.seninki tuğba mı yoksa?
Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...
Sinir oldum. :1closedeyes:
canım benimkide göstermedi zaten dr direk dedi daha çok erken diye.ya bu sefer çok göstermedi dr ultr çok tutmadı sadece hareket ettiğini gördüm o kadarf detaylı suyu yuttunu görmedim.
kızlar sizinde dr azmı tutuyor ultr.sizi.
canım benimkide göstermedi zaten dr direk dedi daha çok erken diye.ya bu sefer çok göstermedi dr ultr çok tutmadı sadece hareket ettiğini gördüm o kadarf detaylı suyu yuttunu görmedim.
kızlar sizinde dr azmı tutuyor ultr.sizi.
banada diyolar ama hiç takmıyorum ama çok yemek iyi değil herhalde ben onu anladım bakalım doktor ne mail atacak anca yaırn atar zaten merak içindeyim..
milli reas. o ben değilim diysun taburcu :) annadımm :)
nerede bunun yeriki ebnde nişantaşı abdi ipekcide dr geliyrum seni öperi bi gün belki bana bi ayran bi hamburger ısmarlarsın
haaa beknur oda zararlıki köfte kızartma nede olsa ama kahretsin şimdi canımn köfte istedi abovvv gene
evet canım tuğba sanki diğer sayfalarda öyle gördüm.memnun oldum yasemin.
geçen sonuç göstermeye gittiğimizde baktı rica ettik yoksa sık almıyor ultr.az baktı.eşime gösterdi bak kalbi,kolları bacakları diye.ya kuzum benim 1 saat baksa yetmez sanıırm bana.ya benim dr okadar kısa tutmuyor ,en az 10-15 dakika uzun uzun inceliyor.hertarafına ayrı ayrı bakıyor......
selkie sen nerede oturuyorsun