-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.381
merhaba arkadslar bende 9+2 gunluk hamileyim.. mart sonu nisan bası gibi gelicek bizim kurabiye sanırım... ve bulantı icin sea band bilekliklerini kullanıyorum, iyi geliyor tavsiye ederim.. tamamen gecirmiyor ama ben cok kotuydum hep kusuyordum ve bır umut bunları denedim.. su an iyiyim.. yine bulantı var ama kusma gecti..
off sorma ya aynen canım adam yakında açıcak isyan bayrağını zaten söylenip duruyor.dün biraz sarıldu bunaldım sıkıldım nefes alamıyorum diye kaçtım:kedi:
Bneim kayınvalidem öyle acık acık karışmaz acıkcası çok gururludur ama benim hoşlanmadım şey mesela benim annem yengemi böyle yengem istemese bile derler ya çikolatayla kadnırıp götürür istedi yere .. ama beni kaynvalidem bekliyor ben onu saga sola çekiştireyim ama bendede pek iş yok acıkcası tam düşmüşüz birbirimize yani
haa burada baan bir hafta ödev veridler ..,hala yaamıyorum.. kahvalı ettikten sonra 1.saat sonra kan şekerimi ölçüçektim bi türlü ölçemiyorum unutuyorum bugün patatesten sonra 152 çıktı .. zaten gıcık
daha öcneden 110 120 civarında bilen varmı normalmi
benim canım ayva çekti taburcu.bir ara takmıştım şimdi bekliyorum çıkmasını.ilk ben alıcam galiba.ekşiye taktımya.
Aaaa şaka bu herhalde
bende birlik hayat sigortada çalışıyordum
milli reasüranstan şimdi adını hatırlamadım bi karı vardı hep baan mail atardı enteresannn
Taburcu bayılırım ben oralara.
Gençliğim oralarda geçti valla.
Bilirsin belki, Amerikan Hastanesi'nin arkasında Marmara Üniv. İletişim Fakültesi vardır, ordan mezunum ben...
Şimdi Çayırova'da çalışmak nasıl koyuyor, düşün artık :)))
Yaaa lütfen hamburger demeyinn nooooluuur..ben bgn kendimle savaştım ve yendim hamburger yemedim öğlende daha faydalı bişi yedim..
Aşermeden bahsetmişiniz, bgne kadar tek bişey aşerdim hemde ne aşerme görmemiş gibi yedim valla..Zeytinyağlı yaprak sarmasıııı :)
Ya bişi sorcam peki bu durum çok çelişkili değilmi..Hani hamileler aşerdiği bişeyi yemek zorundaymış yemesse bebeğe zararlıymış peki şimdi diyelim ben hamburger yedim bebeğe zararlı..E bu durumda yesemde zararlı yemesemde napıcaz peeki???
merhaba arkadslar bende 9+2 gunluk hamileyim.. mart sonu nisan bası gibi gelicek bizim kurabiye sanırım... ve bulantı icin sea band bilekliklerini kullanıyorum, iyi geliyor tavsiye ederim.. tamamen gecirmiyor ama ben cok kotuydum hep kusuyordum ve bır umut bunları denedim.. su an iyiyim.. yine bulantı var ama kusma gecti..
canım ya ne demek.rica ederim.seninde adın tuğba dimi.canım benim ne tatlısın çok teşekkür ederim :1hug:
benimki düşük, normalden de düşük...
yarınki sonucu söylerim size.
gülencimin biraz yüksek sanırım...
Ben sınırı 120 diye biliyorum yanlış mı ?
Bizde var bir tane. Adresini ver hemen göndereyim. Dediğim gibi azıcık yeşil. Bak gerçekten altı üstü 1 ayva, adresini ver ertesi gün elinde olur :)
Biz Milli Re binası içindeyiz ama Milli Re'ye bağlı değiliz. Bizim vakıf sektör içi eğitim veriyor. Tüm sigorta şirketleri ile ilişkideyiz. Bir kurucumuz Milli Re bir diğeri TSRSB (birlik yani)
:) Valla canım burada başını uzat bir ünlü, bir tanıdık sima. Hele bir cenaze namazı varsa sorma gitsin.
canım ya ne demek.rica ederim.seninde adın tuğba dimi.
Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...
Sinir oldum. :1closedeyes:
canım ya boşver.zaten ne kadar zaman yşyemedin bıraksınlarda şimdi ye birşeyler.üstlerine vazife olmayan şeylere karışmayı pek severler.Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...
Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Selam kızlar, umarım sizler ve yavrularınız iyisinizdir ...Bugün doktora gittim, cinsiyetini öğrenmek istersen gel, demişti doktor bu hafta için ama öğrenemedim. "Kesin olarak bir şey diyemem, yüzde 80 şudur , yüzde 90 şudur da demem çünkü yanılma olabilir, 10 gün sonra kesin bir şey diyebilirim" dedi doktor. Benim gibi bir hastası daha varmış bebeği 13. haftalık olup da cinsiyeti kesinleşmeyen :) Ben de ihtimal filan sormak istemedim çünkü yanılma payı oalbilirse öğrenmeye gerek yok. 28 Eylülde kontrolüm var o zaman öğreniriz artık.
Bu arada bebişim ağzını açıp kapıyordu, kesedeki suyu yuttuğunu gördük. Çok güzeldi, bir haftada bile ne kadar çok değişiyorlar yaa.
canım hoşgeldin aramıza.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.merhaba arkadslar bende 9+2 gunluk hamileyim.. mart sonu nisan bası gibi gelicek bizim kurabiye sanırım... ve bulantı icin sea band bilekliklerini kullanıyorum, iyi geliyor tavsiye ederim.. tamamen gecirmiyor ama ben cok kotuydum hep kusuyordum ve bır umut bunları denedim.. su an iyiyim.. yine bulantı var ama kusma gecti..
Selam kızlar, umarım sizler ve yavrularınız iyisinizdir ...Bugün doktora gittim, cinsiyetini öğrenmek istersen gel, demişti doktor bu hafta için ama öğrenemedim. "Kesin olarak bir şey diyemem, yüzde 80 şudur , yüzde 90 şudur da demem çünkü yanılma olabilir, 10 gün sonra kesin bir şey diyebilirim" dedi doktor. Benim gibi bir hastası daha varmış bebeği 13. haftalık olup da cinsiyeti kesinleşmeyen :) Ben de ihtimal filan sormak istemedim çünkü yanılma payı oalbilirse öğrenmeye gerek yok. 28 Eylülde kontrolüm var o zaman öğreniriz artık.
Bu arada bebişim ağzını açıp kapıyordu, kesedeki suyu yuttuğunu gördük. Çok güzeldi, bir haftada bile ne kadar çok değişiyorlar yaa.
İnşallah canım, bebişlerimizin sağlıklı olduklarını görünce, duyunca çok mutlu oluyoruz, burada hep güzel haberler veririz inşallah birbirimize:)Gözün aydın. Allah azını kapatıp açtığını görmeyi hepimize nasip etsin :)