2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadslar bende 9+2 gunluk hamileyim.. mart sonu nisan bası gibi gelicek bizim kurabiye sanırım... ve bulantı icin sea band bilekliklerini kullanıyorum, iyi geliyor tavsiye ederim.. tamamen gecirmiyor ama ben cok kotuydum hep kusuyordum ve bır umut bunları denedim.. su an iyiyim.. yine bulantı var ama kusma gecti..

merhaba canım hoşgeldin a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

off sorma ya aynen canım adam yakında açıcak isyan bayrağını zaten söylenip duruyor.dün biraz sarıldu bunaldım sıkıldım nefes alamıyorum diye kaçtım:kedi:

bol bol fındık yiyeceğiz artık ne yapıcaz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkide işte emrivaki yapar,bende emrivakilere hiç gelemem,,,,dik kafalıyım zaten...o çok ev gezmesine gitmeyi sever..adet uygulatmayı sever,saygı yapmamı gelinlik yapmamı bekler benden..bende tam tersi,,,çok rahat bir kişiliğimdir,kimseden beklenti içine gimem,kimseninde bana karışmasını benden beklenti içine girmesini sevmem..ben neysem oyun,değiştirmeye kalkmalarından hoşlanmıyorum,,,sırf onun keyfi olacak diye kafama yatmıyorsa onun istediğini yapamam...biraz inatcımıyım neyim....

Ben sınırı 120 diye biliyorum yanlış mı ?

benim canım ayva çekti taburcu.bir ara takmıştım şimdi bekliyorum çıkmasını.ilk ben alıcam galiba.ekşiye taktımya.

Bizde var bir tane. Adresini ver hemen göndereyim. Dediğim gibi azıcık yeşil. Bak gerçekten altı üstü 1 ayva, adresini ver ertesi gün elinde olur :)

Aaaa şaka bu herhalde
bende birlik hayat sigortada çalışıyordum
milli reasüranstan şimdi adını hatırlamadım bi karı vardı hep baan mail atardı enteresannn

Biz Milli Re binası içindeyiz ama Milli Re'ye bağlı değiliz. Bizim vakıf sektör içi eğitim veriyor. Tüm sigorta şirketleri ile ilişkideyiz. Bir kurucumuz Milli Re bir diğeri TSRSB (birlik yani)

:) Valla canım burada başını uzat bir ünlü, bir tanıdık sima. Hele bir cenaze namazı varsa sorma gitsin.

hamburgeri evinizde yapin o zaman kisslar! kofteleri acık buyuk yapin, bir de hamburger ekmegi. ve tursu :) iciniz rahat, karinlar tok:CüvCüv:

Canım hoşgeldin...en küçük bebek benimkiydi..şimdi ben kurtuldumm :)
Allah sağlık sıhhat versin inşallah...

Az önce odamdaki insanlarla kavga ettim
Ben o kadar hastanede yattım, bir geçmiş olsun diye gelen olmadı...
Bugünlerde bulantılarım azaldı, yemek yiyebiliyorum... Dolayısıyla herşeye saldırdım... Kahvaltı Öğle yemeği haricinde günde 3-4 tane de pastaneden sandviç yiyorum... Bugün hepsi hep bir ağızdan başladı, çok yiyorsun, çok yiyorsun, hahahaha, öyle kıl oldum ki...
O kadar hastanede yattım, birinizin umrunda olmadı, şimdi çok yemem mi umrunuzda dedim...

Sinir oldum. :1closedeyes:

ayy canım çok sağol ya çok düşüncelisin valla.şimdilerde çıktı aklımdan ayva eğer gene takılırsam haber veririm sana mutlaka.

Selam kızlar, umarım sizler ve yavrularınız iyisinizdir ...Bugün doktora gittim, cinsiyetini öğrenmek istersen gel, demişti doktor bu hafta için ama öğrenemedim. "Kesin olarak bir şey diyemem, yüzde 80 şudur , yüzde 90 şudur da demem çünkü yanılma olabilir, 10 gün sonra kesin bir şey diyebilirim" dedi doktor. Benim gibi bir hastası daha varmış bebeği 13. haftalık olup da cinsiyeti kesinleşmeyen :) Ben de ihtimal filan sormak istemedim çünkü yanılma payı oalbilirse öğrenmeye gerek yok. 28 Eylülde kontrolüm var o zaman öğreniriz artık.
Bu arada bebişim ağzını açıp kapıyordu, kesedeki suyu yuttuğunu gördük. Çok güzeldi, bir haftada bile ne kadar çok değişiyorlar yaa.

Hoşgelmişsin ve bulantılar için geçmiş olsun.

ay en boşver onları terbiyesizlik etmişler....iyi cevap vermişsin ama....

canım ya boşver.zaten ne kadar zaman yşyemedin bıraksınlarda şimdi ye birşeyler.üstlerine vazife olmayan şeylere karışmayı pek severler.

takma sen onları canım gereksiz insanlar için kendini boşuna üzme.bazı insanlar çok düşüncesiz olabiliyorlar.

Gözün aydın. Allah azını kapatıp açtığını görmeyi hepimize nasip etsin :)

canım hoşgeldin aramıza.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

merhaba canım gözün aydın bebişini görmüşsün.ben de daha öğrenemedim cinsiyetini doktorum 3lü testte öğreniriz dedi o da taaaa 30 eylülde.neyse yeterki sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…