2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim ya olurmu.çok düşünceliisn tatlım.ben yaparım bir ara.hazır ayıklanmışlardan alıırm.hemde demir.bebişe yararlı.biraz yemeyi denesen.

Ayy taburcu seni çok merak ettim yaa :)

sen nerede oturuyorsun mecidiyeköy demişsin nişantaşında nerede çalışıyorsun bakalım..
Valla adresi veriyorum önümüzedeki haftadan itibaren isteyen kalkıp gelsin :)
Milli Reasürans'ın içinde Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı'ndayım. Nişantaşın'dan çok aslında Teşvikiye.

Banada dün eşim salata yapsana dedi delimi ne yaprak dökümü başlıcak ben karşısında cheetsoumu çıtırdatıcam yok dedim başım dönüyo hayatımm neyse o hazırladı gittim şimşek hızıyla yedim geldim.. oda 22:00 içeri geldi çünkü bir sürü bulaşık yıkamış hemide elde :) garibimm yaa :)

taburcu annene de da 3 ayı bitirmedim kendimi korumam lazım dee

bosna bendemi o hastalıktanım benim şekerim yüğksekmi çıkıyor acaba tokluk kan şekeri 1.saat sonra 120 civarlarında felan.. abovv ben da doktora mail aatmadım ama amerikada şimdi da gece

off sorma ya aynen canım adam yakında açıcak isyan bayrağını zaten söylenip duruyor.dün biraz sarıldu bunaldım sıkıldım nefes alamıyorum diye kaçtım:kedi:

oooo çorba ha eline sağlık.valla benim de en sık yaptığım şey o.sen de şanslısın hiç yapamazsan annen yapar benimki uzakta.valla imkanım olsa ben de girmeyeceğim mutfağa iyice tiksindim yemek kokusundan.

sende istek var şeker bende oda yok.kocamı seviyorum ama istemiyorum ya şeyi.:kedi:

Valla adresi veriyorum önümüzedeki haftadan itibaren isteyen kalkıp gelsin :)
Milli Reasürans'ın içinde Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı'ndayım. Nişantaşın'dan çok aslında Teşvikiye.

Aaaa şaka bu herhalde
bende birlik hayat sigortada çalışıyordum
milli reasüranstan şimdi adını hatırlamadım bi karı vardı hep baan mail atardı enteresannn

Taburcu bayılırım ben oralara.
Gençliğim oralarda geçti valla.
Bilirsin belki, Amerikan Hastanesi'nin arkasında Marmara Üniv. ıletişim Fakültesi vardır, ordan mezunum ben...
Şimdi Çayırova'da çalışmak nasıl koyuyor, düşün artık :)))

ayy canım benim ya olurmu.çok düşünceliisn tatlım.ben yaparım bir ara.hazır ayıklanmışlardan alıırm.hemde demir.bebişe yararlı.biraz yemeyi denesen.

evet al canım yap sen bana bakma çok faydalı.evet hazır ayıklanmışları yapmak çok pratik.ben şimdi hiç denemiyeyim çünkü sonunu iyi biliyorum ama belki akşama azcık denerim.

gülencim tokluk kan şekerin yüksek sanırım senin.
benim tam tersi, 50-60 civarında çıkıyor.
ne zaman görüşeceksin doktorunla?
yüksekse, birtakım önlemler alması gerekebilir...

aman oğlanın huyu suyu aynı ben zaten o ders oldu ona,,,öyleki oğlum benim sevdiklerimi seviyor sevmediklerimi sevmiyor...Allahtan bulsun diyorum ben..bana uzak olsunda...

benim kaynana herşeye ve herkese karışır ve kendini övmeyi pek sever,kimseyi beğenmez,ama düştü artık kendi derdine....hastalıklarla uğraşıyor...benimle uğraşamıyor artık,,,yani artık bir zararı yok bana ciddi anlamda...zamanında çok üzdü,,,,

voovv seninde düşük galiba değilmi ne olacka şimdi dru adama mail atayım. türkiyeye ne zaman gelecek bilemiyorum o bana şimdi brifink veriri oradan hamburger işinide sorayım papateste yedim diyim dur hele

Bneim kayınvalidem öyle acık acık karışmaz acıkcası çok gururludur ama benim hoşlanmadım şey mesela benim annem yengemi böyle yengem istemese bile derler ya çikolatayla kadnırıp götürür istedi yere .. ama beni kaynvalidem bekliyor ben onu saga sola çekiştireyim ama bendede pek iş yok acıkcası tam düşmüşüz birbirimize yani

tokluk kan sekerinin normalinin 90 olduğunu biliyorum ben annem ve kayınvalidem şeker hastası babamda öyleydi ordan biliyorum....eğer yanılmıyorsam şekeriniz yüksek kızlar...

tokluk kan sekerinin normalinin 90 olduğunu biliyorum ben annem ve kayınvalidem şeker hastası babamda öyleydi ordan biliyorum....eğer yanılmıyorsam şekeriniz yüksek kızlar...

benimki düşük, normalden de düşük...
yarınki sonucu söylerim size.
gülencimin biraz yüksek sanırım...

Mail yazıyorum şimdi adamın bir sürü hastası var bide kendimi tanıtacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…