2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 29 eylülde 3 testim var.inşallah gösterir bu sfer.hiç o pozisyonda bile değildi.yan yatmıştı.dedimya bizim dr ultr.çok az tuttu.sinir oldum ya şimdi.
ya kızlar normaldir dimi herşey az baktıya gözden birşey kaçırmamıştır dimi.

yoktur canımcım bişey bana diyene bek sende benim gibisin hakkatenkaydirigubbakcemile5.benimkide az tutuyor ama onlar anlıyor o sürede işte iyi mi kötü mü?ahh ahhh şu evhamakannehir

kalp atışı uzun dinletilmez ama usg gösterilebilri bence daha fazla hasta alınsın diye yapıyolar :)

ben sana nişantaşında seslenirim sen beni duyarsın bencee.. off hamburger yerik sonrada tatlı yerizz off offf sonrada hafif uzanırız mesela bi hamak olsa hemen uyuruz ohaa ben ciddi ciddi istiyorum hamburger

aaa benim cocuklum orada gecti benim teyzemde ümraniyede çaşıda oturuyordu hani tanzim varya tam orada.. tantavi parkında az oynamadık küçükkenn şimdi teyzem iğdaş varya balıkcılar felan onun aşasında oturuyorr

Pembedüşler, ben de o anda yuttuğunu bilmiyordum ama doktor dedi, ağzını açıp kapatırken. Bu haftalarda o sıvıyı yutmaya başlıyorlarmış :) Bi de normalde 10 dk filan bakıyor ultrasonda ama bugün biraz daha uzun sürdü, çok fazla hastası olmayınca beni uzun tuttu.
Gülencim, bebiş kapatmadı sadece cinsel organının oluşumu 100'de 100 bitmedikçe söylemek istemedi sanırım doktorum. Kesin olsun istedi.

Bisi sorucam, Dr.larin erken tahminlerinin hepsi simdiye kadar 'erkek' diye oldu dimi kizlar? yanilma payi cikacakmi merak ediyorum... fisfisfis

benimde 29 eylülde 3 testim var.inşallah gösterir bu sfer.hiç o pozisyonda bile değildi.yan yatmıştı.dedimya bizim dr ultr.çok az tuttu.sinir oldum ya şimdi.
ya kızlar normaldir dimi herşey az baktıya gözden birşey kaçırmamıştır dimi.

senden 1 gün sonra da ben öğreneceğim inşallah cinsiyetini tabii gösterirse ufaklık.bu arada canım ultrasonda az kalmayı kafana takma onlar uzman bizim gördüğümüz gibi bakmıyorlar.benimki açar açmaz başlıyor sıralamaya ben daha kafasını kolunu ayırt edemeden.ikili testte gittiğimde hemen dedi burun kemiği oluşmuş bu da riskin az olduğunu gösteriyor diye yani hemen görüyor onlar.

kıslar artık ysg zararlı değil ama herkez öyle sanıyor tabi 1980'lerden kalma usg aletlerine girmiyorsanız şaun en güvenilir usg cihaıznın rengini verişyorum dikkat dışı mavi lacivert gibi kimiside kırmızı oluyor iinde 3d 4 d var

yoktur canımcım bişey bana diyene bek sende benim gibisin hakkatenkaydirigubbakcemile5.benimkide az tutuyor ama onlar anlıyor o sürede işte iyi mi kötü mü?ahh ahhh şu evhamakannehir
ayy sorma görüyosun dimi ne haldeyim.evham sürekli.sağol canım ya içimi ferahlattın.allahım korusun cümlemizin bebişini.

kalp atışı uzun dinletilmez ama usg gösterilebilri bence daha fazla hasta alınsın diye yapıyolar :)

ben sana nişantaşında seslenirim sen beni duyarsın bencee.. off hamburger yerik sonrada tatlı yerizz off offf sonrada hafif uzanırız mesela bi hamak olsa hemen uyuruz ohaa ben ciddi ciddi istiyorum hamburger

:)) Valahi sen adamı öldürürsün. Bunları yazıyorsun ya, midem kötü Allahım diyorum nasıl yenir bunlar düşününce kötü oluyorum. Fakat hamak kısmı muhteşem bir fikir. Hafif güneş, hafif esinti. Bu arada kızlar yanlış bilmiyorsam mothercare'in en büyük mağazası Teşvikiye'de sanırım. Teşvikiye Caminin tam karşısında. Üst katın çocuk gelişimine dair sanırım özel bir kat yapmışlar. Fazla gezme fırsatım olamıştı bundan sonra nasipse hep gidip bakacağım.

aaa benim cocuklum orada gecti benim teyzemde ümraniyede çaşıda oturuyordu hani tanzim varya tam orada.. tantavi parkında az oynamadık küçükken şimdi teyzem iğdaş varya balıkcılar felan onun aşasında oturuyorr

benim evim tanzime 5 dakika ...tantavi köprüsü var orda hatırlıyormusun?o köprünn orda benim evim....geldiğinde haberim olsun görüşelim...iğdaşın oaralarıda iyi bilirim..çumartesi pazarı kuluyor orda....ben yarın o tarafa beşik bakmaya gideceğim,,beşik karyola satan yerler var orda...selam söyleyeyimmi teyzene...hiç gelmiyormusun bu tarafa,,,görüşelim geldiğinde...

valla benim doktorumun öyle çok hasta alma kaygısı yok zaten randevu saatimde gittiğim için kapıda bekleyen pek olmuyor.adam zaten yarım saat açıklama yapıyor bana.iletişimi çok iyi keşke tüm doktorlar öyle olsa.

kızlar ben takip edemiyorum sizi yaa geçmişede üşeniyorum açıkçası...
biraz önce bi patates kızartması muhabbeti okudum annemi aradım kızartıcak bana...

Bisi sorucam, Dr.larin erken tahminlerinin hepsi simdiye kadar 'erkek' diye oldu dimi kizlar? yanilma payi cikacakmi merak ediyorum... fisfisfis

evet canım, şimdiye kadar hep erkek tahminleri geldi.
hatta birkaç arkadaşın kesin...
ben de merak ediyorum yanılma çıkacak mı?
benim doktorum söyledi zaten, sadece tahmin bu, havaya girmeyin diye :))
biz de girmedik, hala bilmiyormuş gibi davranıyoruz...

kızlar ben takip edemiyorum sizi yaa geçmişede üşeniyorum açıkçası...
biraz önce bi patates kızartması muhabbeti okudum annemi aradım kızartıcak bana...

ay canım hemen canın mı çekti kaydirigubbakcemile3 oh ye akşama afiyet olsun.sen de şanslı grubundan hemen annesi yapıyor oh ne güzelll

evet canım, şimdiye kadar hep erkek tahminleri geldi.
hatta birkaç arkadaşın kesin...
ben de merak ediyorum yanılma çıkacak mı?
benim doktorum söyledi zaten, sadece tahmin bu, havaya girmeyin diye :))
biz de girmedik, hala bilmiyormuş gibi davranıyoruz...

benim dr kesin dedi ama ben giyim alışverişi için 5 ayı bekleyeceğim.belki yanılmıştır diye..hem daha kışa uygun şeyler gelir....

Kızlar ne yediğini yazan bundan sonra dikkatli yazsın :))
Hamburger denildi herkes hamburger istedi, patates kızartması denildi herkes kızarma istedi. Yazık bak birbirimizi yodan çıkartmayalım :)

Bunu sonu iyi olmayacak :p

X