2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya tüh keşke demeseydim hiç akıl edemedim :eek: valla keşke evdekini gönderme imkanım olsaydı bari sen yerdin.ben dokunmadım bile duruyor öyle. kalkıp yeniden başka birşey yapacağım belki onu yerim of ne zor.
ayy canım benim ya olurmu.çok düşünceliisn tatlım.ben yaparım bir ara.hazır ayıklanmışlardan alıırm.hemde demir.bebişe yararlı.biraz yemeyi denesen.

Ayy taburcu seni çok merak ettim yaa :)

sen nerede oturuyorsun mecidiyeköy demişsin nişantaşında nerede çalışıyorsun bakalım..
Valla adresi veriyorum önümüzedeki haftadan itibaren isteyen kalkıp gelsin :)
Milli Reasürans'ın içinde Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı'ndayım. Nişantaşın'dan çok aslında Teşvikiye.

Banada dün eşim salata yapsana dedi delimi ne yaprak dökümü başlıcak ben karşısında cheetsoumu çıtırdatıcam yok dedim başım dönüyo hayatımm neyse o hazırladı gittim şimşek hızıyla yedim geldim.. oda 22:00 içeri geldi çünkü bir sürü bulaşık yıkamış hemide elde :) garibimm yaa :)

taburcu annene de da 3 ayı bitirmedim kendimi korumam lazım dee

bosna bendemi o hastalıktanım benim şekerim yüğksekmi çıkıyor acaba tokluk kan şekeri 1.saat sonra 120 civarlarında felan.. abovv ben da doktora mail aatmadım ama amerikada şimdi da gece

valla canım bende aynı durumdayım hiç istek yok adama sarılmak bile istemiyorum ne hakkın hikmetiyse....ama benim kanamam var yaradan dolayı ,ondan olabilir...ben şimdilik dr yasakaladığı için rahatım ama sonra bu geçmezse ne yapıçam hiç bilmiyorum...adam yakında düz duvara tırmanacak...kaydirigubbakcemile3
off sorma ya aynen canım adam yakında açıcak isyan bayrağını zaten söylenip duruyor.dün biraz sarıldu bunaldım sıkıldım nefes alamıyorum diye kaçtım:kedi:

Sağolasın. Bugün pek bir çenesi düşüğüm,
dün bir çorba yaptım elini veren kolunu kaptırır, annem şimdi de kalk yemek yap diye tutturuyor, onunla didişiyorum. Ben hamileyim ya hamileler mutfağa girmez diyorum, "heh eski köye yeni adet biz şöyleydin, biz böyleydik diyor"
Ahhh ahhh..

oooo çorba ha eline sağlık.valla benim de en sık yaptığım şey o.sen de şanslısın hiç yapamazsan annen yapar benimki uzakta.valla imkanım olsa ben de girmeyeceğim mutfağa iyice tiksindim yemek kokusundan.

Dizi olmasa benim için akşamların bi tadı kalmaz.. birde dün cheetos yedim :) ayy ne yaramazlık yapmışım değilmii
:)

eşimde o boyutluları sevmiyroum siyah beyazda daha tontiş çıkıyor diyoo ama bende acıkcası gitmek istiyorum dönerse poposunu hiç şaşırmam ama benimki rahat ya bacakların biri havadaydı bu gittimizdede şaşılcak şey nası kaldırıuyo bilmiyorum zaten agzınıda büzmüştü böyle hıhh yapar gibi çok komiktii ayy canımm evladımm benimm pilicimmmm ıoyy gaza geldimm

pembiş biz yaptık 3 kez ama da yapmak yok çok sık istemem.. bende istek var.. ama gareket eskisi gibi olmazki ben öyle put gibide duramam kaydirigubbakcemile3 dogumdan sonrada bırakıyorum tüm atraksyonları
sende istek var şeker bende oda yok.kocamı seviyorum ama istemiyorum ya şeyi.:kedi:

SELKİE
YAZ34
TABURCU
GÜLENCİM
MEDE
KIZILBALERİN
kızlar çok teşekkürler ilginiz için.valla küsmüştüm ama size dayanılırmı ya.sanırım böbrekelrimden
üşütüm.bebişe zararı olurmuki.çok sıcak ama çorapsız durmamam lazım haklısınz.tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar.hepinzi iyiki varsınız.
gülencim şekerim öpte geçsin.

Valla adresi veriyorum önümüzedeki haftadan itibaren isteyen kalkıp gelsin :)
Milli Reasürans'ın içinde Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı'ndayım. Nişantaşın'dan çok aslında Teşvikiye.

Aaaa şaka bu herhalde
bende birlik hayat sigortada çalışıyordum
milli reasüranstan şimdi adını hatırlamadım bi karı vardı hep baan mail atardı enteresannn

Taburcu bayılırım ben oralara.
Gençliğim oralarda geçti valla.
Bilirsin belki, Amerikan Hastanesi'nin arkasında Marmara Üniv. ıletişim Fakültesi vardır, ordan mezunum ben...
Şimdi Çayırova'da çalışmak nasıl koyuyor, düşün artık :)))

ayy canım benim ya olurmu.çok düşünceliisn tatlım.ben yaparım bir ara.hazır ayıklanmışlardan alıırm.hemde demir.bebişe yararlı.biraz yemeyi denesen.

evet al canım yap sen bana bakma çok faydalı.evet hazır ayıklanmışları yapmak çok pratik.ben şimdi hiç denemiyeyim çünkü sonunu iyi biliyorum ama belki akşama azcık denerim.

Banada dün eşim salata yapsana dedi delimi ne yaprak dökümü başlıcak ben karşısında cheetsoumu çıtırdatıcam yok dedim başım dönüyo hayatımm neyse o hazırladı gittim şimşek hızıyla yedim geldim.. oda 22:00 içeri geldi çünkü bir sürü bulaşık yıkamış hemide elde :) garibimm yaa :)

bosna bendemi o hastalıktanım benim şekerim yüğksekmi çıkıyor acaba tokluk kan şekeri 1.saat sonra 120 civarlarında felan.. abovv ben da doktora mail aatmadım ama amerikada şimdi da gece

gülencim tokluk kan şekerin yüksek sanırım senin.
benim tam tersi, 50-60 civarında çıkıyor.
ne zaman görüşeceksin doktorunla?
yüksekse, birtakım önlemler alması gerekebilir...

Ay kızlar merhaba,
Ay oku oku bitmiyo diyorumki tam sona geldim okuyım ondan sonra yazıyım dayanamadım bitmedi çünkü
Dila'cım göbeğin bayağı çıkmışşş, ya bende de göbek çıktı ama ben bebekten olduğunu düşünmüyorum sanırım benimki şişkinlik ve gaz... yahu ben kocama al fotoğraf makinasını benim göbeğimi çek internete koycam dersem, oda beni topa koyar valla...Delimi ne hamilelik hormonları iyice tavan yaptı filan der :)
Selkie'cim Senin kaynanana fitil oldum..O nası bi patavatsızlık yaaa..Aslında böle eli maşalı bi gelin olcaksın, böle bela bişi ilallah dicekler artık.... diceksinki "Annecim ne biliyosun yüzü benzemessede belki huyu benzer bana, işte o daha kötü olmazmı sizin içinde" diyim bide muuhahahaha diye gülceksin :KK70:..(düşünsene bi büyük bela bi küçük bela :KK70:)
Bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz hayırlı olsun demek isterim...

aman oğlanın huyu suyu aynı ben zaten o ders oldu ona,,,öyleki oğlum benim sevdiklerimi seviyor sevmediklerimi sevmiyor...Allahtan bulsun diyorum ben..bana uzak olsunda...

Vallayaa ama cok acık kendımdenn korkuyorumm çünkü ben zayıf biri olmaya alıştın biriyim mıy mıydım ama bilmiyorum neden böyle

hayı kıslar steteskopla duymadık bugün akşama alıcaz onu çıplak kulakla dinledik yengemle felann haa söylim steteskoplada duyulmaz sonra kızmayın bana kaydirigubbakcemile

selkie teşekkür ederimm canımm , senin kaynana cadımı buarada merak ettim..

bende buarada abime benzesin istiyorum abim çok yakışıklı kumral saclı gözleri masmasi öyle acıkta değil turkuaz gbi oğlan dayıyada benzer derler ama abimin ebbeği hık demiş yengemin burnundan düşmüş.. o kadar benziyor gerci ilk dogdunda babama benziyodu

benim kaynana herşeye ve herkese karışır ve kendini övmeyi pek sever,kimseyi beğenmez,ama düştü artık kendi derdine....hastalıklarla uğraşıyor...benimle uğraşamıyor artık,,,yani artık bir zararı yok bana ciddi anlamda...zamanında çok üzdü,,,,

voovv seninde düşük galiba değilmi ne olacka şimdi dru adama mail atayım. türkiyeye ne zaman gelecek bilemiyorum o bana şimdi brifink veriri oradan hamburger işinide sorayım papateste yedim diyim dur hele

Bneim kayınvalidem öyle acık acık karışmaz acıkcası çok gururludur ama benim hoşlanmadım şey mesela benim annem yengemi böyle yengem istemese bile derler ya çikolatayla kadnırıp götürür istedi yere .. ama beni kaynvalidem bekliyor ben onu saga sola çekiştireyim ama bendede pek iş yok acıkcası tam düşmüşüz birbirimize yani

tokluk kan sekerinin normalinin 90 olduğunu biliyorum ben annem ve kayınvalidem şeker hastası babamda öyleydi ordan biliyorum....eğer yanılmıyorsam şekeriniz yüksek kızlar...

tokluk kan sekerinin normalinin 90 olduğunu biliyorum ben annem ve kayınvalidem şeker hastası babamda öyleydi ordan biliyorum....eğer yanılmıyorsam şekeriniz yüksek kızlar...

benimki düşük, normalden de düşük...
yarınki sonucu söylerim size.
gülencimin biraz yüksek sanırım...

Mail yazıyorum şimdi adamın bir sürü hastası var bide kendimi tanıtacağım

X