- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.921
BEKNUR benim cadıda seninki gibi memeyi gördümü kafayı çeviriyor. gece zoraki emiyor. ben de gündüzleri sağıyorum biberonla veriyorum. AMEDA lactaline kiraladım. gayet iyi. annebekek.com.tr yi bir incele istersen. orada yorumlar var..
bol sütlü günler....
benimki çok zayıf. o yüzden mamaya başladım. okul açılınca mecburum zaten. yazdığım sitede nerelerden kiralayabileceğin yazıyor. en uygun bu site. bizim gibi bebeği emmeyen anneler almışlar ve memnunlar. ben de memnunum.
ay geçmiş olsun..inşallah iyileşri hemen...
sağolun kızlarGeçmiş olsun Arda kuzuma
Selam kızlar, herkes iyidir umarım, bugün hiç takip edemedim sizi, geçmişi de okuyamadım, misafirim vardı..
Teyzelerimiz bugün bizimde bir incimiz çıktı, müjdeleyelim size dedik kızımla :)))
Selam kızlar, herkes iyidir umarım, bugün hiç takip edemedim sizi, geçmişi de okuyamadım, misafirim vardı..
Teyzelerimiz bugün bizimde bir incimiz çıktı, müjdeleyelim size dedik kızımla :)))
Bu tamamen çocuktan çocuğa değişen birşey hiç kimseyle kıyaslamayın.saol canım bakıyorum şimdikkk :)
bende biberona nası alışçam bilmiyorum...
hani doktorlar kaşıkla verin biberon vermeyin diolar ya kuzenimin kızı da emmiodu..oda kaşıkla vermişti..bu seferde çocuk emmyi tamamen bırakmış kaşıkla lök lök içiyodu o daha kötü
Teşekkür ederiz, darısı sizlere olsun, Beknurcum, hiç sıkıntımız olmadı ben anlamadım bile, bugün mama yedirirken farkettim, belki de daha önce çıkmıştı, çünkü hep silikon mama kaşığı ile yediriyordum, bugün çay kaşığı ile yedirirken tık diye ses gelince anladım.
Pınarcığım blogun güzel olmuş.. Duygularımız çok yakın.... İyiki bu tontişler geldi.. ;Dünyamız değişti gerçekten...
[
ne blogu ben görmedimm
küçük mü de sizinki Arda'nın ki 3 yaşına kadar kullanılabiliyor da ondan soruyorum (70*110cm)
olsun yine de iyi kilosu eymen paşanın maaşallah
geçmişi okuduk cvplarımız yazdık sıra bize geldi dün öğlen bi baktım Arda'nın pipisinde kızarıklık var sünnet derisi daha tam açık değil oğlumun (1 yaşına kadar açılırmış) açılsın diye accık geriye ittirdim hafiften açıldı ama canı yanmış gibi bi hareket yaptı kuzum bıraktım hemen akşam tekrar bakayım dedim çok hafiften kanamış ucu bi de öncesinde zaten kızarıklık vardı sabah hemen hastaneye götürdüm dedim haftasonu giriyo mikrop falan kaptıysa ilerlemesin aynen düşündüğüm şey çıktı hafiften iltihaplanmış bi anestol bi de fucidin yazdı eve gelince hemen sürdüm Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatcaz hava da pek sıcak yaaa öldüm gelene kadar
merhaba arkadaşlar.annemlerdeyim.geçmişe bakamadım.sabah belim için doktora gidebildim nihayet....her insanda belde doğal bir eğrilik olurmuş,bendeki düzleşmiş....doğumdan olabilir dedi.ilaç veremem emzirdiğin için dedi....şimdi 2 hafta tulukla sıcak uygulaması ve birkaç egzersiz verdi onlar yapılacak.geçmezse fizik tedaviye başlıycam...buda doğumun hediyesi olarak kaldı bende sanırım....akannehirkötükedihüso
drdan geldik bu arada bebeğim 7050gr 67,5cm olmuş.. aşımızı yapmadı bugün boğazlarında kızarıklık olduğu iç.in iyileştikten sonra yapacak çarşamba yada perşembe. tekrar gideceiz aşı için kan werdik ayrıca kızım hiiiç ağlamadı.. eğer kan değerleri düşük çıkarsa demir ilacı werecek..
aa kızımın ateşi çıktı sanırım bi ölçeyim ben hemen
drdan geldik bu arada bebeğim 7050gr 67,5cm olmuş.. aşımızı yapmadı bugün boğazlarında kızarıklık olduğu iç.in iyileştikten sonra yapacak çarşamba yada perşembe. tekrar gideceiz aşı için kan werdik ayrıca kızım hiiiç ağlamadı.. eğer kan değerleri düşük çıkarsa demir ilacı werecek..
aa kızımın ateşi çıktı sanırım bi ölçeyim ben hemen
Teşekkür ederiz, darısı sizlere olsun, Beknurcum, hiç sıkıntımız olmadı ben anlamadım bile, bugün mama yedirirken farkettim, belki de daha önce çıkmıştı, çünkü hep silikon mama kaşığı ile yediriyordum, bugün çay kaşığı ile yedirirken tık diye ses gelince anladım.
ay maşallah çerten hanıma...nasıl şimdi?
hadi gözünüz aydın...
ay inşallah hepsi böyle kolaya çıkar...
inşallah bizimkilerde dertsiz çıkar böyle..maşallah