- 18 Şubat 2010
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.941
drdan geldik bu arada bebeğim 7050gr 67,5cm olmuş.. aşımızı yapmadı bugün boğazlarında kızarıklık olduğu iç.in iyileştikten sonra yapacak çarşamba yada perşembe. tekrar gideceiz aşı için kan werdik ayrıca kızım hiiiç ağlamadı.. eğer kan değerleri düşük çıkarsa demir ilacı werecek..
aa kızımın ateşi çıktı sanırım bi ölçeyim ben hemen
Selam kızlar, herkes iyidir umarım, bugün hiç takip edemedim sizi, geçmişi de okuyamadım, misafirim vardı..
Teyzelerimiz bugün bizimde bir incimiz çıktı, müjdeleyelim size dedik kızımla :)))
Hijyenim ve Selkie, size de teşekkür ederiz, geçmişi okumaya çalışıyorumda, Selkie, benim kafamda da vardı yıllar önce bir tane, ben Genel Cerraha gittim, küçük bir operasyonla aldılar, pataloji sonucu temiz çıktı, korkma seninki de önemsiz bişeydir ama ihmal etme göster tatil dönüşü doktora, çok geçmiş olsun.
yüzüsüzler ailesin baş aktristi anne akkoyun geldi köye gidiyormuş.. cereni sewdi resimlerini istedi werdim giderken sarıldı boynuma hakkını helal et dedi.. ben sana hep duacıyım allah razı olsun senden dedi.. siz iyi olun dedi belki 20 kez öptü ağladı we gitti.. bnde helal olsun warsa biz mutluyuz bak çocuğumuz war işimiz gücümüz war bizi düşünmeyin sizde gidin mutlu olun dedim gitti...
drdan geldiktemn sonra ateşlendi biraz.. dr actidem şurup yazdı öksürük için onu werdim uyuyor 2saattir.. dru aradım ateşi çıkınca 38in üzerine çıkarsa zimax we dolven die ilaçları al dedi zimax antibiyotikmişşşş ama şuan gayet iyi o yüzden almayacağım..
hijyenim dikkatimi çekti eymen paşa sünnet olmuş galiba (geçmiş olsun hayırlı olsun canım) bizde düşünüyoruz serhanı sünnet ettirmeyi bana biraz detaylarından bahsedersen çok sevinirim bizi neler bekliyor ?? lazerlemi çerrahi yöntemlemi oldu ne kadar zamanda iyi oldu zorluk çektinizmi (inşallah rahat atlatmışsınızdır) böyle işte canım
şu hafta sonunuda bi atlattımmı rahatım
hepinizi çok öpüyorum güzeller huzurlu geceleropuyorumnanaktan
kim gördü hediyeyi kim alıcak ?
slm arkadaşlar uzun zaman dır pc bozuktu açamıodum inş. herkez iyidir ben hiç iyi değilim bugün oğlum karyoladan düştü nasıl oldu anlamadım ben yanında uyuyordum bir anda döne döne düşmüş çok üzgünüm hemen sakinleşti her yerini hareket ettirdim ağrısı yoktu kusma falan olmadı çok korktum kafasında kızarıklıkta yoktu sizde bebişlerinize dikkt edin
bugün misafirim var gece 10 da mesaj çekmişler bende yok diyemedim
evde bir şey de yok öyle hamur işi yapacak yakında markette yok ne edecem yaa
kızlar günaydın hepinizi çok öpüyorum ya benim kızım elinden tutulduğunda kendini akldıramıyor sizdede varmı bu? dün ablam geldi ist dedi kaldırması lazım kafam karıştı
kızlar günaydın hepinizi çok öpüyorum ya benim kızım elinden tutulduğunda kendini akldıramıyor sizdede varmı bu? dün ablam geldi ist dedi kaldırması lazım kafam karıştı
slm arkadaşlar uzun zaman dır pc bozuktu açamıodum inş. herkez iyidir ben hiç iyi değilim bugün oğlum karyoladan düştü nasıl oldu anlamadım ben yanında uyuyordum bir anda döne döne düşmüş çok üzgünüm hemen sakinleşti her yerini hareket ettirdim ağrısı yoktu kusma falan olmadı çok korktum kafasında kızarıklıkta yoktu sizde bebişlerinize dikkt edin
güzel anneler ve tatlı melekleri iyi geceler hepinize
hoşgeldin diyen bütün arkadaşlarımı tek tek öpüyorum geçmişi fazla okuyamadım(dünden bugüne olan bölümü) herkes iyidir umarım
bugün ablamın doğum günüydü kutlamaya gittik ve tabi tatil dönüşü görmeye ayrıca bugün oğlumu öğrendiğim günün yıl dönümü geçen yıl bugün test sonucumun pozitif olduğunu öğrenmiştim :)
eve geldim bi sürü çamaşır var tabii ve izmirden köy sebzeleri getirdim onları dondurucuya koydum haşladım temizledim doğradım yoruldum bamyalar yetti zaten bi saat sürdü temizlemesi
ancak fırsat buldum size bakmaya
hijyenim dikkatimi çekti eymen paşa sünnet olmuş galiba (geçmiş olsun hayırlı olsun canım) bizde düşünüyoruz serhanı sünnet ettirmeyi bana biraz detaylarından bahsedersen çok sevinirim bizi neler bekliyor ?? lazerlemi çerrahi yöntemlemi oldu ne kadar zamanda iyi oldu zorluk çektinizmi (inşallah rahat atlatmışsınızdır) böyle işte canım
şu hafta sonunuda bi atlattımmı rahatım
hepinizi çok öpüyorum güzeller huzurlu geceleropuyorumnanaktan
aman ya gitse ne olur emininm 1ayı geçmez..15,20gün weriorum.. yine bi bahaneyle kaçıp gelecek çünkü onnda kaynanası köyde şuan onlarda kalıyo ya boyu o da kaynanasını istemediği için o köye gelince yok canseli hasta, yok bilmem kim nolmuş çağırıyolar gibi bahanelerle geliyor we 1 ayıda burda geçiriyor.. e zatern yaz bitti kaynanada diğer çocuklara dewrolmuş oluyor!ooohh maşallaha ceroşa cnm çok geçmiş olsun bugün helin çok huysuzdu gecede uyumadı pek anlamadım ne oldu bizim drda 6. ayda kan değerlerine bakıp gerek olursa başlarız dedi ben artık sağlık ocağına götürmüyorum helini zaten işe başlayınca götüremicem birde aşılar değişmiş prenevar 13 gelmiş ama sağlık ocaklarındaki prenevar 7 miş o yüzden vazgeçtim.
bu arada yürüteç çok güzel aldınmı ?
kaçıncı aydan itibaren yürüteçe binebiliyorlar dra sordunmu ?
bu arada gözünaydın köye gitmiş :)hihoyyyt
canım ya ilk ben düşürdüm sonrası geliyor maalesef benim bebeğimde bir kez bebek arabasını dewirdim birkesdeyataktan düştü aynen yanımda uyurkenmafoldumben kendimden nefret ettim kötü bir anneyim die:1ninca: neyse ki sizde sorunsuz atlatmışsınız.. allah yaşatmasın bir daha şimdi ise paranoyak oldum ana kucağında bile oturuyorken arkamı dönemiyorumeyvahedigeldismileslm arkadaşlar uzun zaman dır pc bozuktu açamıodum inş. herkez iyidir ben hiç iyi değilim bugün oğlum karyoladan düştü nasıl oldu anlamadım ben yanında uyuyordum bir anda döne döne düşmüş çok üzgünüm hemen sakinleşti her yerini hareket ettirdim ağrısı yoktu kusma falan olmadı çok korktum kafasında kızarıklıkta yoktu sizde bebişlerinize dikkt edin
taş düşmüş ewet kız oğlu kapının önünde ona gösteriş yapıyor! annesi iyi hasret kötü!yerimsenibenay inşallah öyle önemsiz bişeydir..ensemde çok ağrı yapıyor...
:) allah allah taşmı düşmüş başına..........
canım geçmiş olsun..çok gerekmedikçe verme antibiyotik...
aa maşallah olcaycım hadi bakalım:) yakında o ayaklar ağza kadar girecek merak etmeaklinialirimsmile