- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.781
ebru yine bulmuş birini kaydirigubbakcemile3
[COLOR="Red"]acil cvp kızşlar!![/COLOR]
yagmura pirincli sebze corbası yaptım zeytinyagım yok su an ewde yagsız yapsam yada onun yerine ne katsam???
emel COK GECMİŞ OLSUN CANO ..
ah keşke afiyet olaydı yemedi diyyyooommm:)karnı tam aç olması gerekiyo galiba bi kaşık bile almadı hoşuna gitmediiakannehirbn hiç bişi katmadığımda oluyo... normal ayçiçekte koyabilirsinm bnce o kadar ince eleyüp sık dokumaya gerek yok bebeişim afiyet olsun yağmuraopuyorumnanaktan
kızlarrrrrr dünden beri ömrümden ömür gitti cok zormus bu annelik, dünyazmıstım ege yi düşürdüm psetten kaldırıma yüzüstü((((((((((( cok şükür 24 sa atladı gayet hareketli ama ben gökdelenden yere cakılmıs gibiyim canım hala cok acıyo
ah keşke afiyet olaydı yemedi diyyyooommm:)karnı tam aç olması gerekiyo galiba bi kaşık bile almadı hoşuna gitmediiakannehir
ah keşke afiyet olaydı yemedi diyyyooommm:)karnı tam aç olması gerekiyo galiba bi kaşık bile almadı hoşuna gitmediiakannehir
Hepsiburada.com : Sunny Baby Ocean Yürüteç (W-1913)
2008'in En Çok Satan Yürüteçi Sunny Baby Vak Va, #26885197 Gittigidiyor.com
kızlar bi türlü karar veremedim yardım ediiiinnn renk olarak... we şu yürütecin altında ki bez parçasının bi fonksiyonu war mı????????????
hııııı noolcek 8 sene gezdim az da çocuk bakiim hem ikisi birden büyür ben de rahat ederim sonra aklinialirimsmile delikafadulden :teytey:
,koca kişisiyle kavga ettim,.çok sinirliyim,.sabahtan beri,.işyerinde zor duruyorumklava: klava: klava: klava: klava:
Eymen uyurken çok ağlıyor bazen yüksek sesle ağlamaya başlayıp uyanıyor sizinkilere de oluyor mu
BUU ANNEM YOKKEN YAPTIGIM YARAMAZLIKLARR..[/l]BUDAAA ANNEMİN BENİ YAKALADIGI AAN
[[/FONT]...kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
[url]http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=oyunchnsnyw1913&categoryId=301133&SKU=OYUNCHNSNYW1913-PE
2008'in En Çok Satan Yürüteçi Sunny Baby Vak Va, #26885197 Gittigidiyor.com
kızlar bi türlü karar veremedim yardım ediiiinnn renk olarak... we şu yürütecin altında ki bez parçasının bi fonksiyonu war mı????????????
volla baktım tadına harikaydı ben ondan cok yedim o bi kaşık slmadı agzıona yaww misler gibi yaptım emoşum misafirlerimede yapcemm sempatiksalakcinniCanım genelde 1-2 saat sonra acıkmaya başlıyorlar sen hemen yarım saat sonra vermişsin almamış.Birde tam acıktığında dene bakalım.Sende bak tadına güzelmi diye ? kaydirigubbakcemile3
(Eminim güzel yapmışsındır o anlamda demedim inanki :)
aşkım sabah mamadan sonra meyve suyu ver dedi dr umuzkarnı toktur ben çorbayı öğlen veriyorum akşam üzeri yoğurt veriyorum yoğurtu hafif açken vereceksin ki tadını alsın....öğlen ve ikindi arası meyva püresi veriyorum
lila oolan altında o bezi yok 2008 model 50 tel diğer pembe olan 2010 67,50ye gelio kargoyla birlkte??
canım ne sulu ne çok katı mama gibi olucak lapa yanivolla baktım tadına harikaydı ben ondan cok yedim o bi kaşık slmadı agzıona yaww misler gibi yaptım emoşum misafirlerimede yapcemm sempatiksalakcinni
aşkım sabah mamadan sonra meyve suyu ver dedi dr umuz
ögleden sonra ikindide sebze corbası dedi
yogurduda ayın 10 undan sonra veriosun dedi yogurt corbası olarak ta yapacam
bi de bu sebze corbasını katımı yaptım acaba sulumu olacak corba gibi püremsimi olacak???
haso ben yürütec almayacam..kendi kendi yürümeyi ögrenmesi daha iyi dior dr uzmanlar düşe kalka yani..tabi kendi fikri herkesin:..
haklısın aşkım..sabah akşam gece gündüz yürütecle gezecek hali yok ..her bebek aynı degil dogruben yürütece çok hewes ettim ebru onun içinde böle sağa sola wurarak yürümesini çok istiyorum.... melisanın wardı o zamnlar kemal sunalın e kolay reklamları wardı.. onun sesini duyunca yürüteci wura wura salona koşardı kapıdan geçemeyince bağırırdı bir n önce twye bakmak için..
bende yürüteçteymişim we 10,5 aylık yürümüşüm.. melisada 11 aylık:) o yüzden istiyorum we büyük rahatlık olduğunuda bliyorum uzun süreli kalmadığı sürece sorun yok