2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkidişler
birazdan misafirlerim gelcek,halamlar...bi bakıp kaçayım dedim...ay artık fenalık geldi misafirden.ömrümde bu kadar çok misafir ağırlamadım....annemi de çağırdım kafası dağılsın kadıncağazın...

ek besin veren anneler hayırlı olsun.bol bol vitamin olsun

filizcim gözün aydın darısı bana....

ya bu çorbaları falan tuzsuz tatsız salçasız nasıl yiycek ki çocuklar.ben oğluma 6.ayda balamıştım ve bize ne pişiriyosam ona da ondan veriyodum.zaten çok yağlı ve salçalı yapmam ben yemekleri....

nasıl ne ile yoğurt yapıcam bana yardımcı olur musunuz lütfn

canım ben keçi sütünden yaptım birde mama ile yapılan varmış ama ben yapmadım...
kayınpeder bana memleketinden getiridi sütü burda keçi sütü bulmak zor Hakmar marketler var bilirsin KAY diye süt var onda keçi sütü de bulabilirsin...

ben 200 cc keçi sütünü buzluktan çıkarıp ılık hale getiriyorum ısıtıp elin fazla ısınmaacak 200 cc sütün içine küçük bir kasenin içinde yarım çorba kaşığı yoğurt bildiğimiz 1-2 çay kaşığıda Hilalin mamasından koyuyorum sonra keçi sütü alıp biriki kaşık iyice karıştırırken yarım çay kaşığı toz şeker koyuyorum ve süte ilave ediyorum 4-5 saat kadar sıcak olması için havlu örtüyorum üstüne arada sırada bakıyorum ..5 saat sonrasında buzdolabına koyuyorum..

not:bana gelen süt önceden kaynatılmıştır sen aldığında kaynat ve ılışsın canım sonra yoğurt yap

canım sıkkın.
kocam yine yok ve ben onuda dünde görmedim geç geleceği için bugünde görmeyeceğim büyük ihtimal bizi rahatsız etmemek için geldiğinde diğer odada uyuyor.zaten 2-3 gibi geliyor sabah 8 kalkıp gene gidiyor.o geldiğinde ve giderken biz uyuyor oluyoruz.biraz önce aradım kaçta çıkacağın belli mi dedim tersledi beni işim bitince geleceğim işte sorma diye.bende suratına kapadım.tamam bir haftadır çok yoruldu ama bende o yok diye göbek atmıyorum aklım hep onda.

gece vardiyasımı ki?benimkide bu aralar çıkamıyo vaktinde..

ebru yine bulmuş birini kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hasret allah kavuştursun canım...

bizim balkona cıkarayım bari yavrumu güneş alıyo ..saol burcum..

ok aşkım..düzelteyim..

hasret aklımdayken ek gıda topigin süper..vereliniortak

Ne demek canım, yarasın Yağmur'a...

BURCU;Doruk'un saçlarına mı kıydınız olsun kökü onda çıkar Hilalinde yan ve ense azaldı eşimde sıfıra vuralım diyor bende yaşına gelmeden olmaz diyorum ....

Ayfercim terleme problemi olmasa ben de kıyamazdım ama perişan oluyordu yavrum... Uzar yine, hızlı uzuyor :)

dertleri ne bende anlamadım...
canım bende 1 gibi yattım 2 de kalktı Eymensonra 4 de kalktı yine emdi VE SONRA 5 de uyandı.. halini anlayabiliyorum...

Ooo Eymen de insafsızlık etmiş bugün :)

kızlar ben deli miyim ne yim uyuyan kızı uyandırdım 12 de kendim uyandırdımm ama akşam 11 buçukta uyudu gece huzursuzduu sabah 7 de uyandı 1 saat uyanık kaldıktan sonra uyudu 3 defa emzirdim 12 de kendim uyandırdımm bu ne yaaa

Ben de yapıyorum öyle bazen... Gece uyanmıyor, ben de kaldırıp emziriyorum, sonra uyumuyor...

bende daha bişey vermiyorum sadece meyve tattırıyorum bakalım yarın doktorumuz ne diycek

Ben de vermiyorum hala... Dün 2 kaşık şeftali-elma püresi verdim, sevdi...

devamlı bi vitamin içme durumumuz var
bizim ek gıdalar vitaminler gibi oldu
bu sabah zinko yu verirken şişeyi devirdim yatağa boca ettim

slm kızlar sızı cok ozledım aklım hep sızde ınternette sorun var gıremıyorum ata ıyı benı hıc uzmuyor ek gıdada sorun yasamıyoruz tek sıkıntı su ıcmıyor olması 2.dısımızde fırtladı ata denızden cıkmıyo hep suda su kusu oldu valla umarım sızlede bebeklerde ıyıdır sızı kocaman opuyorum en kısa zamanda gorusmel uzere buarada yazgı bır program yapta goruselım

sağolun olcay ve pınar inşallah reglimdir ya....darısı başınıza.
olcay al bendende okadar bende kızıma evde ne pişiyosa ondan veriyodum annem bile ben sizi sütle pirinç unuyla büyüttüm diyor şimdi herşey yasak bir yaşına kadar

sağolasın jale test falan yap arada şansa bırakma.
hoşgeldin şebnem.dünde havuza götürdüm şebnemi doğanda hücum etti ama ayağını bile sokmadım denizde bulanık sokmaya korkuyorum

slm kızlar sızı cok ozledım aklım hep sızde ınternette sorun var gıremıyorum ata ıyı benı hıc uzmuyor ek gıdada sorun yasamıyoruz tek sıkıntı su ıcmıyor olması 2.dısımızde fırtladı ata denızden cıkmıyo hep suda su kusu oldu valla umarım sızlede bebeklerde ıyıdır sızı kocaman opuyorum en kısa zamanda gorusmel uzere buarada yazgı bır program yapta goruselım

ohh ohh hayırlı sağlıklı olsun dişleriniz maaşallah ataya hep böyle olsun annesini hiç üzmesin inşallah

hofff çok sıkılıyorum uykum var iş yapmam lazım sıcaktan yapasım da gelmiyor
hoş eymen beyle 1 saatlik işi 5 saate yapıyorum
ne olacak benim bu halim...
:nazar:

bizim balkona cıkarayım bari yavrumu güneş alıyo ..saol burcum..

ok aşkım..düzelteyim..

hasret aklımdayken ek gıda topigin süper..vereliniortak
afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuklarımıza..
canım ya boşver gitsin sen kafanı dinle bizim terzi kendi söküğünü dikemez miş ya bizim babamız berber bi ara kesecek kaynana dan izin bekliyo varya alacak makası kesecem sonrada başımın etini yiyecekkk adam her banyodan sonra kızın saçını kurutuyo fönle keser mii
öle yaptım annemi çağırdım kızıda ona saldım ben de yürüteç bakıyorum hala.. manikürcüm geldi manikürümü yaptı kaş bıyık ohhhh.. şimdi teldeki fotolrı yüklicem face e..
tünaydın kızçeler,sabah kızçeme siyah üzüm suyu sıktım verdim şimdide çorbasını yapıyom,pirinç,havuç,kabak,taze fasulye ve patatesten oluşan

bnde weriorum kara üzüm suyu sewio cicoşum:) sen nasılsın canım günlerin nasıl geçio hep ewdemisin?

X