- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.681
nasıl ne ile yoğurt yapıcam bana yardımcı olur musunuz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ne ile yoğurt yapıcam bana yardımcı olur musunuz lütfn
kaydirigubbakcemile2:lepi:sanırım regl oluyorum 4. ayda gelirmiş sonunda yaaaa
canım sıkkın.
kocam yine yok ve ben onuda dünde görmedim geç geleceği için bugünde görmeyeceğim büyük ihtimal bizi rahatsız etmemek için geldiğinde diğer odada uyuyor.zaten 2-3 gibi geliyor sabah 8 kalkıp gene gidiyor.o geldiğinde ve giderken biz uyuyor oluyoruz.biraz önce aradım kaçta çıkacağın belli mi dedim tersledi beni işim bitince geleceğim işte sorma diye.bende suratına kapadım.tamam bir haftadır çok yoruldu ama bende o yok diye göbek atmıyorum aklım hep onda.
ebru yine bulmuş birini kaydirigubbakcemile3
bizim balkona cıkarayım bari yavrumu güneş alıyo ..saol burcum..
ok aşkım..düzelteyim..
hasret aklımdayken ek gıda topigin süper..vereliniortak
BURCU;Doruk'un saçlarına mı kıydınız olsun kökü onda çıkar Hilalinde yan ve ense azaldı eşimde sıfıra vuralım diyor bende yaşına gelmeden olmaz diyorum ....
dertleri ne bende anlamadım...
canım bende 1 gibi yattım 2 de kalktı Eymensonra 4 de kalktı yine emdi VE SONRA 5 de uyandı.. halini anlayabiliyorum...
kızlar ben deli miyim ne yim uyuyan kızı uyandırdım 12 de kendim uyandırdımm ama akşam 11 buçukta uyudu gece huzursuzduu sabah 7 de uyandı 1 saat uyanık kaldıktan sonra uyudu 3 defa emzirdim 12 de kendim uyandırdımm bu ne yaaa
bende daha bişey vermiyorum sadece meyve tattırıyorum bakalım yarın doktorumuz ne diycek
slm kızlar sızı cok ozledım aklım hep sızde ınternette sorun var gıremıyorum ata ıyı benı hıc uzmuyor ek gıdada sorun yasamıyoruz tek sıkıntı su ıcmıyor olması 2.dısımızde fırtladı ata denızden cıkmıyo hep suda su kusu oldu valla umarım sızlede bebeklerde ıyıdır sızı kocaman opuyorum en kısa zamanda gorusmel uzere buarada yazgı bır program yapta goruselım
sağolasın jale test falan yap arada şansa bırakma.
afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuklarımıza..bizim balkona cıkarayım bari yavrumu güneş alıyo ..saol burcum..
ok aşkım..düzelteyim..
hasret aklımdayken ek gıda topigin süper..vereliniortak
öle yaptım annemi çağırdım kızıda ona saldım ben de yürüteç bakıyorum hala.. manikürcüm geldi manikürümü yaptı kaş bıyık ohhhh.. şimdi teldeki fotolrı yüklicem face e..canım ya boşver gitsin sen kafanı dinle bizim terzi kendi söküğünü dikemez miş ya bizim babamız berber bi ara kesecek kaynana dan izin bekliyo varya alacak makası kesecem sonrada başımın etini yiyecekkk adam her banyodan sonra kızın saçını kurutuyo fönle keser mii
tünaydın kızçeler,sabah kızçeme siyah üzüm suyu sıktım verdim şimdide çorbasını yapıyom,pirinç,havuç,kabak,taze fasulye ve patatesten oluşan
benim normal yollardan olma şansı biraz düşük ardacım da aşılamayla oldu zaten 8 seneden sonra.... 8 yıldır olduğu gibi hala korunmuyoruz olursa canıma minnet çünkü :ecrin_bebek: