- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.421
asinaz anlamadım ne yok?
kızlar yok sen de gittin sandım bir anlaelaelaelaelae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asinaz anlamadım ne yok?
hadi ordan 15 kilo fazlaymışş gördükk hiçte öle yoktu fazlalığınn
Bende kestirdim saçlarımı.Hatta doğumdan sonraki ilk işim o oldu.Çok uzamışlardı.Kızlar emzirdiğiniz sürece diyet yapmayın.Deniz Akkaya 'emzirdikçe her gün fazladan 600 kalori yakıyorum spora gerek kalmıyor' demişti.Ne kadar doğru bilmiyorum ama emzirdikçe kilolar gidiyormuş....
O da bir şeymi en zayıf benim kız 6.00 kilo .....:kedi:
Bende kestirdim saçlarımı.Hatta doğumdan sonraki ilk işim o oldu.Çok uzamışlardı.Kızlar emzirdiğiniz sürece diyet yapmayın.Deniz Akkaya 'emzirdikçe her gün fazladan 600 kalori yakıyorum spora gerek kalmıyor' demişti.Ne kadar doğru bilmiyorum ama emzirdikçe kilolar gidiyormuş....
ya öle de hiç vakit bırakmıyor deliricem ...
sen de başlamışın ek gıdaya ben mi kaldım acep başlamayan??
Günaydınnn,
Gününüz güzel geçsin kuzularınızla...
Bu aralar yine ağlayarak çıkıyorum evden işe gelmek için... Alışır gibi olmuştum ama nüks etti sanırım.
Kocamla da kayınvalidemle de hemen hemen hiç konuşmuyorum. Dün eve gittim, aldım oğlumu çıktım, 1,5-2 saat dışarıdaydık. Evimde yalnız kalamadığım için, dışarda huzur bulmaya çalışıyorum. Hiç keyfim yok kızlar...
biz ay sonun da 5 aylık olcaz. benim dana oğlum sadece anne sütü alıyor.ama onuda saate bağladı kendisi.gece gündüz hazır sütü:)
ac kaldı sütüm gitti 2 gün gene de hazır mamayı almadı ac bekledi ben de ek gıda vermedim.sonra sütüm geldi de rahat ettik dr da önermedi bize zaten.
bu arada kilonuz normal sınırda canım.sağlıklıysa takılma kilosuna falan.her bebeğin gelişimi farklı izleyecek ne yaparsak yapalım genetiğini bulacak..ac koymuyoz ya veletleridemi ama:ecrin_bebek:
günaydın kızlaaar!
oo bakıyorum da muhallebiler,çorbalar başlamışsınız bizim dr 6 aydan sonra başlayalım dedi.sütüm azaldı verelim bişiler dedim.4.ayda ve 1.yaşta süt fizyolojik olarak azalma eğilimi gösterirmiş.emzirmeye deam dedi,artar tekrardan dedi.ama çok istiyosan meyve ve yogurt verbilirsin dedi.sabah 11de elma,akşam üzeri de yoğurt vericem.yogurdu inek süyle evde mayalıcam.tefalin yogurt yapma makinesi var bene,küçük kavanozlu.onda yapıp denicem.
günaydın aşklarrr...
bugün saat 3 te randewumuz var bakalım yagmur a ek gıda başlayacaktı dr umuz..kaydirigubbakcemile2
ilk ne vericek bilmiorum galivba yogurtla başlatır sebze püresi falan
bizde geciyoruz ek gıdaya ..daha hiç bişe bilmiorum ne vericegimle ilgili..
başlayanlardan bilgi alırım artık dr umda bi liste yapsın istiorum
ayrıca yagmur un tepkisi nasıl olucak merak ediorum begenicekmi bakalım tüçük murun minigim..
günaydın kızlar...güzel bir gün olsun hepimiz için...
burcu alışacaksın canım..biraz daha zaman.ben oğlumda 2 ay ağlayarak gitmiştim....5dk anneme bırakınca bile özlüyodum...ama alıştık,hele ikinci çocukta biraz daha geniş oluyosun....
günaydın kızlaaar!
oo bakıyorum da muhallebiler,çorbalar başlamışsınız bizim dr 6 aydan sonra başlayalım dedi.sütüm azaldı verelim bişiler dedim.4.ayda ve 1.yaşta süt fizyolojik olarak azalma eğilimi gösterirmiş.emzirmeye deam dedi,artar tekrardan dedi.ama çok istiyosan meyve ve yogurt verbilirsin dedi.sabah 11de elma,akşam üzeri de yoğurt vericem.yogurdu inek süyle evde mayalıcam.tefalin yogurt yapma makinesi var bene,küçük kavanozlu.onda yapıp denicem.
günaydın aşklarrr...
bugün saat 3 te randewumuz var bakalım yagmur a ek gıda başlayacaktı dr umuz..kaydirigubbakcemile2
ilk ne vericek bilmiorum galivba yogurtla başlatır sebze püresi falan
bizde geciyoruz ek gıdaya ..daha hiç bişe bilmiorum ne vericegimle ilgili..
başlayanlardan bilgi alırım artık dr umda bi liste yapsın istiorum
ayrıca yagmur un tepkisi nasıl olucak merak ediorum begenicekmi bakalım tüçük murun minigim..
Günaydın kızlarrrrr benim uykum var biraz uzansam ayşenur uyanırmı acaba?
Bu arada doğum öykümü paylaştım kızlar okumak isterseniz link aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14274810&posted=1#post14274810
4 buçuk ayında başlayacaz demi,şti dr ben anne sütü vermedigim içi başlasın istiorum bende emoşum..Hadi hayırlı olsun inş.Bizim doktor mama önerdi sadece ama ayşenur almayınca püre başladım bende.
Hoşgeldin canım...
saol burrcum...
yaw bana günlük öğün tablonuzu verseneniz hangi saatte neler veriyonuz özellikle hasret ve selkie
günaydın kızlar jery hawa değişiminden etkilendi sanırım dünden beri öksürüğü war we acaip terliyo 3 tel saçı sırılsıklam bebeğimin.. az önce eczaneden peditus aldım werdim 1ölçek 7,30dan beri uyanık we hala uyumadı şu an babasıyla oynuyor.. ne yapmalıyım şaştım kaldım ateş falan yok hasta değil yani sadece arada bir öksürüyor..
4 buçuk ayında başlayacaz demi,şti dr ben anne sütü vermedigim içi başlasın istiorum bende emoşum..
Hoşgeldin canım...
saol burrcum...
Öyleyse daha kolay geçer ek gıdaya.Bizimki mama hariç diğerlerinde sorun çıkarmadı.Bir türlü mamanın tadını sevmedi.
Seyyalcim Eylül ayı gibi döneceklermiş... Tabi daha önce ben çıldırıp evden kaçmazsam..
Olcaycım alışmadan kurtulsam burdan... Tek istediğim bu aslında
Çalıştığım zamanlar dışında kimseye bırakamıyorum, kaşımı aldırmaya bile Doruk'la gidiyorum :)
Günaydınnn,
Afiyet olsun kuzuya...
Allah'a çok şükür, ilaçlarla birlikte sütüm artmaya başladı. Ek gıda yok, yaşasın anne sütü modundayım yine :)
Hoşgeldin canım...
Bizim sıpa ben başımı yastıpa koyduğum an uyanırdı, gündüzleri...
sen beni tanısaydın önceden o zaman anlardın o 15 kiloyu :a015:
tamam kilo almıyoruz ama ben veremiyorum da
klava:
günaydın a.s.