2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gülay çok kötüüü
mehmet gülayı terketmiş:umursamaz: annesinde kalıyormuş.. sewip sewmediğinden emin değilmiş gülayııııalsanaalsanasmile
-facee falan hiçbişey yazmayın ama bişey herkes haberdar değil henüz konudan çok moralim bozuldukötükedihüso

şifresi warmış okur diyor faceden mesaj atmasın kimse.. aricakmış beni müsait olunca

Son düzenleme:
ben sıpam 3 buçuk aylıkken emmeyi bıraktım sütüm iyice azalmıştı mecbur mama veriyorum biborunuda ağzında geveliyor ağlıyor... ya bu arada isal falan oldu annemlerde çıkaracak ondan dır diyor....

Neyseki acısını biberondan çıkarıyor.İnşallah bir an önce sıkıntısız çıkarırlar dişlerini.Ama ishal olmasını anlayamadım diş çıkarırken ishalmi olurlar?

gülayın eşiyle bi problemi war mıydı??? bilen war mı???
ben hatırlamıyorum kaynanasıyla wardı ama eşiyle tartışmasını huzursuzluğunu hiç bilmiyorum
acaba başka bi kadınmı

Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcısı olsun...

SELKİE canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun...

çanım sağol...

çanım çok doğru söylüyorsun ..hakılısn...

güzelim benim ya...al bi salak koça daha...zaten çanım sıkkın iyie çanım sıkıldı şimdi.....ne istiyor şu erkek milleti ya....?Allah yardımçısı olsun gülayında?

mrb annişler ya noluyo kızlar böyle hayırdır şu erkek analarına noluyo yaalıştırıyolar çocuklarını tövbe tövbe bozcaklar ağzımı hasretcim canım hg okuduğum kadarıyla dinlenmemişsin aksine yorulmuşsun oda güzel kız yeni evim harika bu taraflara gelirsen beklerim kesinlikle

Beknur, sende hoşgeldin canım. Benim kızda anamı ağlatıyo, çok arsız değil ama sürekli ilgi istiyor benimki de..
Hoşbulduk tatlım ama ben gelene kadar herkes gitmiş yemek saati heraldeee:)

haydaaa bak şimdi afedersinde canım gene yorum yapmak bana düşmez ama o salak herif kısırken çocuk sahibi olamazken o kızcaaz nelere katlandı da sabretti ve çocukları oldu..bu kız neden yaptı çünkü emindi herşeyden... kocasını seviyordu...o ne dötüne güvenipte terketmiş..Salaklara bak yaaa bunlara noluyo doğumu yapan biziz psikolojisi bozulup anasının evine kaçan onlar mı oluyo dünya tersine döndü heralde...g.tlerine rahat batıyo

gülayın eşiyle bi problemi war mıydı??? bilen war mı???
ben hatırlamıyorum kaynanasıyla wardı ama eşiyle tartışmasını huzursuzluğunu hiç bilmiyorum
acaba başka bi kadınmı
benim bildiğim yoktu..hem kocası anasının tarafınıda tutmuyodu gülayı kolluyodu sanırım...Başka kadın olabilir belkiii..Ay gene sinirlendim güvenecek nesi var ki başka kadın olsun..

Benim kızımda beni dişliyor sürekli ve çok huysuz, feci salyalı...

hayda o kadar uğraş çocuk sahibi ol, şimdi böyle mi olacaklar...

gülay ın durumu öğlenden beri benimde aklımı kurcalayıp duruyor çok üzüldüm moralim bozuldu.söylenecek söz çokta kocasına şimdilik susayım sakinleşince yazayım.

kaynanama s,nir oldum.onun yüzünden oğlumu da ağlattım.kocam kaç gündür yok ya evde bende inip orda yiyorum.alp inde anakucağını indirip yanıma sandalyeye koyuyorum.balkonda yiyoruz.
bugünde aynını yaptım.alp i koydum yanıma.alp ağlamıyor bağırıyor böyle şikayet eder gibi falan.bizimkide sürekli laf atıyor alp daha da delleniyor.dedim ki anne boşver ye yemeğini laf attıkça dahaa çok kuduracak.yok ben öyle dememişim gibi hala çocuğa bişeyler söylüyor.ama alp hala ağlamıyor.bana bakıyor ben ilgilenmiyorum mesela oda ağaçlara falan bakıyor.sonra gene bağırıyor bu kakltı çocuğu aldı üstelik alırken anne bırak duracak o hep yapıyor dedim.beni duymamazlığa verip aldı çocuğu içeri gitti.bende tabağımı bitirmeden kalktım gittim aldım alp i yukarı çıktım.anakucağını getiriyor arkamdan getirme ben alırım dedim yok.bende biliyorum ya geldiğini alp i koydum koltuğa o gidinceye kadar ağlattım.ağlattım dediğim öyle gözünün yaşıyla değil heee yanlış anlamayın.biliyorum ben çocuğumun huyunu ne karışıyorsun ki sen ya ben yokmuşum gibi davranıyorsun dengesizklava:klava:

ben bu erkek milletine ne diyeyim bilmem ki...ah gülaycım ah...zaten 2 haftadır şiştim ağlamaktan....kızlar ben de paylaşmak istiyorum sizle......benim de babam annemi aldatıyor...şu yaşta torun sahibi düünebiliyormusunuz.....annem 2 haftadır ölü gibi geziyo ortalarda...hikaye çok uzun ama biz kesin eminiz.......kadını bilmiyoruz ama.ayrıntılı fatura istedi kardeşim babamın adına...ayrıntıdan numarasına ulaşcaz....o kadını cümle aleme rezil etmezsem içim rahat etmez...eşim de babamı arattırdı.senin bu durumunu eşin,çocukların ve damadın biliyo diye....hala bizim yüzümüze bakabiliyo.....evde hiç konumuyorlar annemle.başka zaman olsa niye konuşlmuyosun derdi laf atardı anneme.şimdi suçunu bildiğinden o da hiç ses çıkarmıyo...biz belli etmemeye çalışıyoruz kardeimle ama yine de içimden konuşmak gelmiyo onunla.annem yıllarca saçını süpürge etti ona....bumuydu karşılığı....
annemi hiç böyle görmemiştim.onu gördükçe kahroluyoryum....çok üzülüyo.kardeşin evlensin boşanıcam diyo.....şimdi talipteyiz eğer eşimin arattırdığı telefona rağmen devam ederse defolsun gitsin annemin hayatından.....aklı varsa bu son şansını kullanır.....

o doğurmuş ya karışır..gitsin kendi oğluna karışsın o...

kusura bakma bana laf söylemek düşmez,,baban sonuçta..ama erkekler nankördür..kız o kadını bulunça bi güzel dövün....babanı dışarı çıkınça falna takip edin ...yakalanır elbet...

yaaa gelde köpürmeklava: sonuçta baban olduğundan canım sessiz kalmam lazım.
o sahneyi annene yaşatma zaten ama siz yapın ki utansın.takip edin yüzüne vurun suçunu.bunca yıl evlilikten sonra olacak iş mi bu.sakın bu aralar anneni yanlız bırakmayın.kadın tabii üzülür kaçç yıl aynı yastığa baş koymuş.

o doğurmuş ya karışır..gitsin kendi oğluna karışsın o...

şimdide gelmiş sen bana kırıldın mı diyor?bende alp i kucağımda uyutuyormuş gibi yapıp cevap vermedim sorusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…