- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.181
ben bu erkek milletine ne diyeyim bilmem ki...ah gülaycım ah...zaten 2 haftadır şiştim ağlamaktan....kızlar ben de paylaşmak istiyorum sizle......benim de babam annemi aldatıyor...şu yaşta torun sahibi düünebiliyormusunuz.....annem 2 haftadır ölü gibi geziyo ortalarda...hikaye çok uzun ama biz kesin eminiz.......kadını bilmiyoruz ama.ayrıntılı fatura istedi kardeşim babamın adına...ayrıntıdan numarasına ulaşcaz....o kadını cümle aleme rezil etmezsem içim rahat etmez...eşim de babamı arattırdı.senin bu durumunu eşin,çocukların ve damadın biliyo diye....hala bizim yüzümüze bakabiliyo.....evde hiç konumuyorlar annemle.başka zaman olsa niye konuşlmuyosun derdi laf atardı anneme.şimdi suçunu bildiğinden o da hiç ses çıkarmıyo...biz belli etmemeye çalışıyoruz kardeimle ama yine de içimden konuşmak gelmiyo onunla.annem yıllarca saçını süpürge etti ona....bumuydu karşılığı....
annemi hiç böyle görmemiştim.onu gördükçe kahroluyoryum....çok üzülüyo.kardeşin evlensin boşanıcam diyo.....şimdi talipteyiz eğer eşimin arattırdığı telefona rağmen devam ederse defolsun gitsin annemin hayatından.....aklı varsa bu son şansını kullanır.....
Olcaycım ne olur yanlış anlama o kadını cümle aleme rezil etsen ne yazacak asıl mesele babanda. Bu babanın anneni aldatmasını engelleyecek mi? Belki o kadın olmayacak bu seferde başka kadın olacak. Belki baban karışmayın işime onu seviyorum diyecek. Bence önce kanıt elde edin sonra damadı alsın babanı karşısına yakışmıyor gel yuvanı dağıtma desin tabii annen babanı affediyorsa. Affetmiyorsa kardeşinin evlenmesini filan beklemesin hemen boşansın. Sizler küçük değilsiniz ki hepiniz kendi başınıza idare edebilirsiniz. Tabii bana konuşması kolay ne de olsa benim babam değil. Allah yardımcınız olsun.