2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eweett fatmam
selinus hamile kaldı we kürtaj oldu geçen hafta..
we de mihribanda 7 haftalık hamile tekrar mart annesi olacakkaydirigubbakcemile2
bnde şüpheliler listesindeyimsempatiksalakcinni
ya şaka maka benim bu halim nolcak bilmiyorum korunmuyoruz we her ilişki sonrası wcye koşarak kurtarmaya çalışıyorum durumu acilen bişeyler yapmalıyımlmaz:

Günaydınnnn...

Günaydın Bosnacım, Allah sabır versin sana, benim görümceden yana sıkıntım yok, çalışma hayatına atılalı hiç gelemez oldu bana, ama yakında kaynanam yazlıktan dönecek, hiç istemiyorum gelmesini, şimdi çok huzurlu ve mutluyum, umarım geldiğinde yine problemler baş göstermez. Bu arada babanla olan duruma üzüldüm ama hepimizin başında benzer hikayeler var, yarın ne olacağı da belli değil, herkesin başına gelebiliyor işte, seni çok iyi anlıyorum, babana karşı içinde neler besliyorsun kimbilir..?

Gece uyumadan önce kızımın altını değiştirdim, sabah açtığımda kupkuruydu, ilk defa karşılaştım bende bu durumla, terlediği için mi yapmadı acaba, bende meraktayım..

Canıımmm, hoşgeldin, özlendin elbette, yavaş yavaş herkes yeniden forumda toplanmaya başladı ne güzel..

ben bazı sabahlar kuru bezle karşılaşıyorum. Öğleden sonralarıda çok az çiş yapıyor. Geçen ay doktora bunu söyledim. Endişelenecek bir şey yok her şey yolunda dedi. 650 gr almıştı. Bu ay durum ne olacak bilmiyorum.

aaa çok ilginç gerçekten ama selinus a geçmiş olsun mi,hribana da hayırlı olsun mevlamın hikmetinden sul olunmaz.... sizde kızım bulun bir yolunu neden zorluyorsunuz kendşnşzş....

Canım Kilo almasında problem yoksa bölme kuzunun uykusunu, yazık yaw :)

gülay ve silver Allah yardımcınız olsun...

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
klava:

kaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnn canlar

Günaydın....

Off be canım ya, hiç bitmiyor, Doruk doğduğundan beri hiç boş kalmadı ev, çok bunaldım artık. Kocam ve oğlumla yalnız kalmak istiyorum, işten eve döndüğümde oğlumla başbaşa olmak, kafa dinlemek istiyorum. Bu sıcakta evde askılı elbisemi giyip dolaşmak istiyorum. En önemlisi işime karışılmamasını, çocuğumun huyunun değişmemesini istiyorum. Hiç biri olmuyor !

Babama gelince... Garip ama ona karşı fazla birşey hissetmiyorum. Nefret etmiyorum, ama sevgisi ile de içim titremiyor. Soğuk ve mesafeliyim. Allah sağlıklı uzun ömür versin tabi, ama tam genç kızlık yıllarımdı, çok zor günler geçirdim onun yüzünden. Karşıma eşim çıkmasaydı, herşey daha zor ve tehlikeli olabilirdi benim için.

Sanırım ter yüzünden çişleri azaldı bu kuzuların... Hadi benimki doymuyor sütle, İklim'in öyle bir durumu da olmadığına göre, sıcak perişan ediyor yavrularımızı...

:mymeka: Duymıyım bi daha...
Hemen al bi önlem...
Hiç bişi yapamıyorsan, kayınvalideni çağır, gelsin kalsın, bütün odaları işgal etsin, al sana önlem

Kızlar lütfen bu sayfaya gidip katılıyorum yada destekliyorum diye yorum bırakın:

Emzirme Reformu « Blogcu Anne

Bu hareketi basın yansıtacaklar. Çok güzel işler yapıyorlar. Hepimiz anneyiz ve tüm bebekler için bu hareketin desteğe ihtiyacı var.

Lütfen duyurabildiğiniz kadar çok kişiye duyurun.

herkese merhaba ben çıktım anam neler olmuş.bugün bizdede büyük bir kavga olabilir eşim hala doğumgünümü hatırlamadı.
------en ilginç gelen gülayın durumu.ne insanlar varya beknura sonuna kadar katılıyorum sen yıllarca uğraş çocuk sahibi olmak için üstelik problem sende tam bitti denilen anda bir mucize oğlun olsun sen evi terket aklından zorumu varmış bunun onca fedakarlık bunun içinmiymiş ben olsam gülayın yerine asla geri kabul etmem yazık ya çok üzüldüm.bence bunda birazda kaynana parmağı varmış gibi geliyo
------olcaycım seni en iyi anlayanlardan biride benim neden diye sorma ama herksin dediği gibi biri giderse biri gelir iş babanda bitiyor.yani insan belki eşine bile yakıştırır ama babaya asla bir yanın nefret eder bir yanın babam diye sever.kör bir kuyuda insan çözüm yok inşallah aklı başına gelirde anacının değerini anlar ayaklarına kapanıp af diler.
seyyal hoşgeldin canım .
hasret bacım rus ruletimi oynuyonuz kocanla kız biri tutmazsa biri tutar bak ben söyliyeyim acil önlem al OK...........
--------Burcuya nekadar zor bi durum seninki sürü yaşıyo evinde resmen oğlunla engüzel anlarını yaşıyamıyosunya yokmu bacım bunların gidecekleri başka biyer eşin ne diyo buduruma anne sizin ziyaret fazla uzadı falan demiyomu yaw..

selam kızlaaar ben geldiiim opuyorumnanaktan 2 haftanın sonunda çooook şükür evimdeyim geçmişe bi bakayım son sayfaya bakılırsa baya bişiler olmuş sanırım öpüyorum hepinizi

yaa bi de msn'e ekleyin yaw sempatiksalakcinni jale@kk.com

allaaaaaahhh korusuuuuunnnnn:dilcikar:

Filizcim facebooktan yazmıştım ama burdan da yazayım, doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllar...

Eşime sürekli söylüyorum, ben çok bunaldım, 5 hafta daha dayanabilmem mümkün değil diye (en az 5 hafta daha bizdeler), ama hiç bir tedbir almıyor. Ben çıldırıp üstlerine saldırınca da çok geç olacak, burda yazarsınız artık Burcu da kocasından ayrılıyormuş diye... Valla inanın bunu düşünüyorum artık, çünkü bu insanların düşüncesizliği, dangalaklığı sadece bu sefere mahsus değil, hayatım boyunca çekmek zorundayım ben bunları... Ama katlanamıyorum, istemiyorum gelip evimde yıllanmalarını, düzenimi değiştirmelerini...

Bütün arkadaşlarıma gönderiyorum.
Bizden geçti ama inşallah işe yarar.

allaaaaaahhh korusuuuuunnnnn:dilcikar:

Amin...
Beni korumadı bari seni korusun boshayallersmile

Selam bizde cuma gunu ek besınlere gectık buyuduk artık yarında asımız var ıns. atessız atlatırız.

Kızlar sıze bı sorum olacak ben kızıma sabah hero baby nın kahvaltı saatını werıyorum sut bıskuvı muz ıcerıklı 4. aydan ıtıbaren dıyor acaba erken mı kı weren var mı bu arada kızım ek besınlerden sonra sankı kılo aldı yanakları tombullastı kaydirigubbakcemile5 agırlastı bazen gecen emzırmeye alırken uyku sersemı baya zor oluyor bırlıktemı yatsak ne aklinialirimsmile

Bu arada hasretım gulaydan haber warmı :2:

burcuuuu kocana yaptırım uygula 5 hafta kardeş kardeş yat yada oğlunla yatta anlasın.bu neya pansiyonmu senin ev tamam geldiler torunlarını gördüler birazda kaldılar anladık ama bu postu sermek ne yaa düşüncesiz anam bunlar.sağol canım eşim hala hatırlamadıııı.
BİRNOKTA hemen belli olmazki kilo alımı ben 6.ayda başlıycam onlara 4.aydan itibaren yazıyosa bişey olmaz afiyet bal şeker olsun kuzuna

dur ya surda kendımı awutuyorum aldı aldı kılo kız aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bnde weriorum o kahwaltıyı cnm.. mamayla hazırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…