2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım iştahsızlık ateş ve huysuzluk başlarsa dikkat et.bence 15 gün bir dene tekrar tarttır 15 günde almamışsa zaten hiç almaz hemen baŞLARSIN EK GIDAYA.ebeye göre hareketlendikçe bebekler kilo alımı azalıcak bizimkide 600 gr almış cuma aşımız var bakalım doktor nediycek

evet canım haklısın.zaten tartıyla yatıp kalkıyoruz....1 hafta sonra bakarım ben dayanamam zaten....

Meg hoşgeldin canım, benim kız hazırlık yapıyo ama daha çıkaramadı, siz ne alemdesiniz..?

Selkie, kaş yapayım derken göz çıkarma, dikkat et, kocana ters tepki yapmasın bu ders verme olayı..

Beknur, sende hoşgeldin canım. Benim kızda anamı ağlatıyo, çok arsız değil ama sürekli ilgi istiyor benimki de..

ya ben bu sitenin var ya:eek:klava:sabahtan beri bişeyler yazıyorum alıntı yapıp gödermeye gelince göndermiyor bakım var diyor nedir bu yaa bir düzen tutturamadılar.

bizde az evvel 4.ay kontrolümzden geldik....boyu çok iyi dedi..ama kilosuna biraz düşündü...ortalamaya göre iyi %90 lık sınır içinde fakat geçen aydan bu yana 200 gr almış sadece mafoldumben.. o düşündürdü biraz...ek gıda verme ama 5.ay tekrar bakalım kilosuna dedi......oğluşumda anneannede su çiçeği olduğu için.....filizcim doktor da bu dönem içinde almış ta olabilir dedi.geçtiyse 15-20 günden çıkar dedi....aşısı olmadığı için ağır seyredebilir dedi....inşallah geçmemiştir....:1no2:
canım geçmiş olsun.bende daha başlamadım ek gıdalara.bakalım ne olacağız.
boşanırsam ne olaçağını tam olarak kestiremiyorum aslında ...iyimi olur kötü mü olur bilmiyoum..maddi olarak şu anda rahat olduğum kadar olamam,bu kesin...kafam karışıyor çok..net düşünemiyorum bu sıralar..eray okula başlayaçak....bu durum iyiçe bozaak psikolojsini..ne kadar kızsada seviyor yine babasını...boşanırsam annemin yanına gitmek zorunda kalaçağım..annemlede bir gün iki gün sonra ...annemde çok konuşur bazen...

yaptım hemde çok istedim olsun diye..kendim için yaptım,oğlum için yaptım..benim babamın ilk eşinden 6 tane çoçuğu var...ve hiç biri bize kardeş abi abla olmadılar..oğlumun kendi kanından öz kardeşi olsun istedim.hem beni ayakta tutan tek şey çoçuklarım..
kafamdan boşanma fikri geçiyor ama bunu uygulamaya sokamıyorum...
tam dilimin uçuna geliyıor artık söyleyeçeğim diyorum ama söylemeye gelinçede kilitlenip kalıyorum dökülmüyor ona karşı kelimeler dilimden..

ben yeri geldi oğlumun yanında bana bağırsada yuttum kavga büyümesin çoçuk etkilenmesin diye..ama adam bağırmaya başladımı kolay susmaz...başka odaya geçerim çoçukları alıp peşime gelir konuşmaya devam eder...

az önçede aramış çumartesi için idodan biletleri al diyor bende kendin alırsın sonra dedim..dün kavgamızda bu sebebden çıktı zaten ..ben dedimki idodan al biletleri..o dediki kara yolundan gidelim annemlerde kalırız dönüşte ve giderken..bende çoçukla çok yoruçu oluyor...istersen bizi bırakır sen gidersin annenlere dedim...oda dediki sen benimkileri istemiyorsun ...senin sülalen bundan sonra bu eve girerse ağzına s.... senin dedi.bende nankör sen mısırdayken benimle kalan annemdi senin çoçuklarınıda büyüten benim annem seninkiler hangi gün arayıp sordular beni dedim.hakkını nasıl ödersin annemin dedim......bu arada benim annem gelir bir tek bana sülalemden kaç senelik evliyiz amçamları bike tanımaz...
eskiden hiç itiraz etmeden gidiyordum ben annesi gile ,,,ben onun ailesine bişey demedimki...ben arabamız kuçük valizle sıgamıyoruz ben eşyaları poşetlere dolduruyorum sıgabilmek için...arabanın içinde sıkışıyoruz havada sıçak çoçuk bunalıyor...huysuzlanıyor ben uğraşıyorum arkada..gemiyle daha rahat oluyoruz ama ...

şimdide bilet al diyor..utanmadan akşam evine istemediği annemin evinde tatil geçirmeye çalışıyor...

yine kavga bizim hiç bitmiyor zaten...ama ben kavgadan çok oğluma üzüldüm..sabah aradım telde sesimden anladı bişey olduğunu''yinemi babam seni üzdü? diye sordu çoçuk...annemede erolla bütün kavgalarımızı falan anlatmış..annemde aradı üzülmüş...öyle işte...
yola gelmiş sonunda al hemen sende biletleri öyle yada böyle senin istediğin olsun.
çocuklar okadar çok etkileniyorki ebru.ben kendimden biliyorum.annem babam boşanmadan kavgalarının çoğuna şahit oldum ben.hele son kavgaları hala aklımda bu yaşımda.boşanmaları beni üzmedi mi üzdü ama hep huzursuz bir evde olmaktansa böylesi daha iyi oldu.eray a kıyamam şu yaşında seni üzen şeyleri idrak ediyor ve bunu dert ediniyor.bundan sonra vereceğin kararı kesinlikle onları düşünerek vermelisin.2 erkek çocuğun var bak ve baba profili onlar için çok önemli ne görürlerse onu uygulayacaklar çünkü.

Meg hoşgeldin canım, benim kız hazırlık yapıyo ama daha çıkaramadı, siz ne alemdesiniz..?

Selkie, kaş yapayım derken göz çıkarma, dikkat et, kocana ters tepki yapmasın bu ders verme olayı..

Hoşbulduk canım bizde pek bir şey yok şimdilik tükürükten başka.Ama ben çok korkuyorum.Yeğenlerimden hatırlıyorum sürekli ağlıyor huysuzlaşıyorlar.Emmek istemiyorlar mutlu olmuyorlar.Her şeyi ağızlarına götürüp ağlıyorlar.Şimdi bu aşamaları bizlerde yakında yaşayacağız.Bu nedenle kızımdan daha çok gerginim aslında.Hem sevindirici bir olay hemde canları acıyor minişlerimizin...

çoçuklara karşı iyi ama eray bana çok düşkün bana yaptığı herşey onu çok etkiliyor..erolun alıup veremediği benim...

benim rahmetli babam bize çok düşkündü ..ben evde kavga küfür görmedim..kavga etseler bile bizim yanımızda etmezdi annemler...ben böyle şeyleri kendi evliliğimde gördüm...
off benim kaderim bu demekki babamda böyleydii kocamda:nazar:

net gidip gidip geliyor yaw salak net nolcak
ne anlatimki hala kaynananın evinde kalıyoruz en geç aralık en erken ekime kadar burdayız göçebe aile olduk bıktım valla,en geç aralıkta döncez evimize inşallah,Zeynep büyüdü maşşallah kocccaman oldu,neredeyse bir aydır ek gıdaya geçtim sabah akşam bebelac sebze-meyve püresinden veriyorum bir gün sebze bir gün meyve püresi veriyorum bir kavanozu iki öğüne bölüyorum,hala sütüm var çok şükür ama ek gıdaya geç kalmak istemedim,Zeynoda hiç zorlanmadan yiyor hatta seviyor,hiç yadırgamadı bazen de bebelac gece maması veriyorum geceleri haftada en fazla üç kere,yarından itibaren evde kendim yapmaya başlıcam ilk fırsatta yoğurt mayalıcam çorbasını meyvesini herşeyini evde kendim yapıcam,zeynep çok şükür hareketli kıpır kıpır ama çok huylu bir çocuk,gece uykumuz ilk baştan beri düzenli.......
inşallah düzelir herşey canım..
burcu canım geçmiş olsun..umarım ilaçlarını alınca tekrar düzelirsin canım....sabah okumuştum senin msj şimdi yok olmuş...

ebru allah sabır versin canım.evde huzur çok önemli.ama tek taraflı alttan alma olmuyo işte...

hasret nerelerde?
burdayıııııımm 3 günlük kısa bi tatil yaptım geldim canım:))
bizde az evvel 4.ay kontrolümzden geldik....boyu çok iyi dedi..ama kilosuna biraz düşündü...ortalamaya göre iyi %90 lık sınır içinde fakat geçen aydan bu yana 200 gr almış sadece mafoldumben.. o düşündürdü biraz...ek gıda verme ama 5.ay tekrar bakalım kilosuna dedi......oğluşumda anneannede su çiçeği olduğu için.....filizcim doktor da bu dönem içinde almış ta olabilir dedi.geçtiyse 15-20 günden çıkar dedi....aşısı olmadığı için ağır seyredebilir dedi....inşallah geçmemiştir....:1no2:
kaç kg olmuş asya we boy? zaten toplu bir bebekti o yüzden 200gr almış olması çok etkilemez onadan başlatmamıştır dr.
boşanırsam ne olaçağını tam olarak kestiremiyorum aslında ...iyimi olur kötü mü olur bilmiyoum..maddi olarak şu anda rahat olduğum kadar olamam,bu kesin...kafam karışıyor çok..net düşünemiyorum bu sıralar..eray okula başlayaçak....bu durum iyiçe bozaak psikolojsini..ne kadar kızsada seviyor yine babasını...boşanırsam annemin yanına gitmek zorunda kalaçağım..annemlede bir gün iki gün sonra ...annemde çok konuşur bazen...

yaptım hemde çok istedim olsun diye..kendim için yaptım,oğlum için yaptım..benim babamın ilk eşinden 6 tane çoçuğu var...ve hiç biri bize kardeş abi abla olmadılar..oğlumun kendi kanından öz kardeşi olsun istedim.hem beni ayakta tutan tek şey çoçuklarım..
kafamdan boşanma fikri geçiyor ama bunu uygulamaya sokamıyorum...
tam dilimin uçuna geliyıor artık söyleyeçeğim diyorum ama söylemeye gelinçede kilitlenip kalıyorum dökülmüyor ona karşı kelimeler dilimden..

ben yeri geldi oğlumun yanında bana bağırsada yuttum kavga büyümesin çoçuk etkilenmesin diye..ama adam bağırmaya başladımı kolay susmaz...başka odaya geçerim çoçukları alıp peşime gelir konuşmaya devam eder...

az önçede aramış çumartesi için idodan biletleri al diyor bende kendin alırsın sonra dedim..dün kavgamızda bu sebebden çıktı zaten ..ben dedimki idodan al biletleri..o dediki kara yolundan gidelim annemlerde kalırız dönüşte ve giderken..bende çoçukla çok yoruçu oluyor...istersen bizi bırakır sen gidersin annenlere dedim...oda dediki sen benimkileri istemiyorsun ...senin sülalen bundan sonra bu eve girerse ağzına s.... senin dedi.bende nankör sen mısırdayken benimle kalan annemdi senin çoçuklarınıda büyüten benim annem seninkiler hangi gün arayıp sordular beni dedim.hakkını nasıl ödersin annemin dedim......bu arada benim annem gelir bir tek bana sülalemden kaç senelik evliyiz amçamları bike tanımaz...
eskiden hiç itiraz etmeden gidiyordum ben annesi gile ,,,ben onun ailesine bişey demedimki...ben arabamız kuçük valizle sıgamıyoruz ben eşyaları poşetlere dolduruyorum sıgabilmek için...arabanın içinde sıkışıyoruz havada sıçak çoçuk bunalıyor...huysuzlanıyor ben uğraşıyorum arkada..gemiyle daha rahat oluyoruz ama ...

şimdide bilet al diyor..utanmadan akşam evine istemediği annemin evinde tatil geçirmeye çalışıyor...
g.t!!!!! aynı cengiz arkadan küfürleri sayıyor ama hergün onun yaptığı yemeği ütülediği donu giyiyor.. keni anasıda erzincan istanbul ankara balıkesir mekik dokuyor:kızgın: bu haketmiş terkedilmeyi aklına eseni yap canım böylesine!!!
ebru zor bir durum gerçekten kavgalarda hep 3. şahıslar yüzünden çıkıyo zaten.sen şöyle bir boşanma numarası yapsan toplasan pılını pırtını annene gitsen bayağı bi gelmesen burnu sürtülürmü acaba biraz düzelirmi.
o 3. şahısların warya taa a.q.
hoşgeldin hasret,kız nasıl rakı içtin geçenlerde kocişim hadi bişiler içelim dedi olmaz kızımı emziremem sonra dedim nasıl içtin kızı naptın formülüne söylede ben de yapam çok özledim rakı votka valla
süperdidelikafadulden:eek: 2 kadeh içtim wallahi canım napiim 6 kişiyiz masada herkes rakı be şarap içecektim aman dedim eşlik edeyim.. tabi yanında su yerine ayran içtim 3 bardak.. bi yandan temizlesin diyesengözlerimebaksanab bol ayranyerimseniben
kırmızı şarap içinde zaten dr bişey demiyor hem kan yapıyor hem kalbe iyi 1 kadeh içiyorum cengizle çıktığım zamanlar..
ha birde gece tişörtüm sütten ıslanmıştı:kedi:sırnaşık şey ama rakıdan değil bol ayran we sudan herhalde:) bide eşşek gibi yemişim ayıptır sülemesi:)

valla pek bişey yok.ebru kocasıylan kavga etmiş.....öznur işi bırakıcakmış....burcunun kaynanasıgil kamp kurmuşlar onun eve...olcayın oğlan suçiçeği çıkarmış kıza bulaşmasından korkuyo artı bu ay 200 gr almış benim bildiklerim bukadar
yani iç açıcı bişiy yok:nazar:
herşeyin hayırlısı olsun
ardayada geçmiş olsun diyeyeim..

sürteceğim onun burnunu bana rahat yok çünkü yoksa....beyfendi garantide görüyor kendini..anki bulunmaz hint kumaşı

hoşgeldin kız..nasıl geçti tatil...
ehhh işte bişey anlamadım cuma akşam gittim zatn yerleşmekle geçti, banyoyu wcyi çamaşır sularıyla yıkadım v.s.. sonrası iyiydi annemlerde geldi.. istanbul kadropsu tamamlandı melisa beynimi ütülemeye dewam ettti.. dinlenemedim yoruldum aksine:) jerrynin iştahı arttı sipraktin şurup werdik meme, mama,kaşık mamasıi meywe püreleri, danino yoğurtlar yedir babam yedir
Hasretcim iyi yapmışsın ohh moral bulmuşsundur kocalardan ayrı kalmak iyi geliyor

sedacım siz zaten istanbulda diilmisiniz tayin falan dedin de?

ya ben bu sitenin var ya:eek:klava:sabahtan beri bişeyler yazıyorum alıntı yapıp gödermeye gelince göndermiyor bakım var diyor nedir bu yaa bir düzen tutturamadılar.

yola gelmiş sonunda al hemen sende biletleri öyle yada böyle senin istediğin olsun.
çocuklar okadar çok etkileniyorki ebru.ben kendimden biliyorum.annem babam boşanmadan kavgalarının çoğuna şahit oldum ben.hele son kavgaları hala aklımda bu yaşımda.boşanmaları beni üzmedi mi üzdü ama hep huzursuz bir evde olmaktansa böylesi daha iyi oldu.eray a kıyamam şu yaşında seni üzen şeyleri idrak ediyor ve bunu dert ediniyor.bundan sonra vereceğin kararı kesinlikle onları düşünerek vermelisin.2 erkek çocuğun var bak ve baba profili onlar için çok önemli ne görürlerse onu uygulayacaklar çünkü.

O dediğine bende katılıyorum.Ne zaman siteye girmeye kalksam bakım var diyor.Birde üstüne yazdıklarım silinmiş oluyor dalga geçer gibi.

Bu arada şöyle bir bakındım da neler olmuş öyle.Boşanmayı düşünenler bebişleri hasta olanlar.Şu mübarek üç aylarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bazen sabırsız olabiliyoruz neden olmuyor diye isyan edebiliyoruz ama SELKİE cim inan her şeyin bir zamanı var.Zamanı gelmemişse şayet böyle birden kilitlenebiliyoruz.Sağlıklı düşünmek gerek.Şu an çok kızgın olabilirsin.Zaman her şeyin ilacı.Evlilikler ebedi olmak zorunda değil yada mutlaka bitmek zorunda da değil.Hepimiz sağlıklı akıllı insanlarız çok şükür.Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra Rabbimin izniyle zor görünen her şey zamanla acıyla da olsa aşılır inş. Rabbim hepimizi korusun .......

hasret hoşgeldinnnnn..
emel merhaba nerelerdesin..bugün doktora sordum deliler gibi kaınıyo dişleri ellerini yiyecek,her tarafımız salya,sel dedim...normal dedi.benim oğlum da 3 aylık başladı kaınmaya 9.ayında diş çıkardı dedi...daha çıkmaz dedi yani...

merhaba arkdaşlar nasılınız uzun zaman oldu görüşmeyeli.. biz diş çıkarmya çalışıyoruz doktor 1 aya kadar çıakr dedi ama ne çıktıgı var nede gördüğü.. ama oğlum valla kendieli bitti bizimkilere ve ne bulsa ağzına sokuyor...

ilk 3 ay gaz dedik şimdi diş diyoruz daha neler bekliyor bilmiyorumm...:KK43:(

hasret hoşgeldinnnnn..
emel merhaba nerelerdesin..bugün doktora sordum deliler gibi kaınıyo dişleri ellerini yiyecek,her tarafımız salya,sel dedim...normal dedi.benim oğlum da 3 aylık başladı kaınmaya 9.ayında diş çıkardı dedi...daha çıkmaz dedi yani...

Hadi ya.Öyleyse boşu boşuna şimdiden telaşlanmayayım.Ne zaman çıkaracakları belli değil demekki.Hemen herkes 5 ve 6. ayda çıkarır deyince bizde başlarız herhalde yakında diye düşündüm...
Bağırıyor bizim kız çoğunlukla haa diyor şu aralar çoğunlukla.aaa lar eee lerin başına yeni yeni sessiz harfler eklendi.Bazen çok yüksek sesle bağırdığı oluyor bizim sesimizi bastırıyor susuyoruz haliyle süprizzzzz
Bana çevremdekiler kızımın üzerine çok düştüğümü söylüuyor.Eşimse bazen az ilgilendiğimi.Ben davranışlarımın tam ortada olduğunu biliyorum.Çünkü eşim kızına düşkün olduğu için bu yorumu yapıyor.Çok ilgilendiğimi söyleyenler ise genelde ilgisiz olan anneler.Bu nedenle her iki tarafıda ciddiye almıyorum.Önemli olan kızımın benden memnun olması.O çok şükür benden memnun.Fakat bir misafirliğe gittiğimde yada evimde misafir ağırladığımda fazla ilgilenemiyorum.İşte o noktada günün sonunda kızıma karşı kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum.O da zaten bana suçlu gözlerle bakıyor.İyice fena oluyorum......

merhaba arkdaşlar nasılınız uzun zaman oldu görüşmeyeli.. biz diş çıkarmya çalışıyoruz doktor 1 aya kadar çıakr dedi ama ne çıktıgı var nede gördüğü.. ama oğlum valla kendieli bitti bizimkilere ve ne bulsa ağzına sokuyor...

ilk 3 ay gaz dedik şimdi diş diyoruz daha neler bekliyor bilmiyorumm...:KK43:(

Peki bu süreçte ağlama meme almama gibi huyları oluyormu?

ebru geçen mama sandalyesi bakıyodunya 200 ytllik 600 de var dedin alsana onu maddi sıkıntınız yok madem o çalışsın sen çatır çatır ye yol adamı bütün gün internetten alışveriş yap bencekötükedihüso
verdim 200 tllik olanın siparişini..yarın geleçek ama başka şeylerden çıkarırım açısını..
alıçak bişeyler bulurum ben...yeterki bana para harça desinler...

yok..hayırlı neyse o olsun sonunda ama yapaçağım ...

sadeçe gidişi al diyor..dönüşte anasına uğrayaçakmış..göbeği kesilmedi benim adamın 7 senedir anasından...ya anlamıyorum onlarmı önelikli bizmi?sözde biziz ama görünen onlar...

off benim kaderim bu demekki babamda böyleydii kocamda:nazar:

inşallah düzelir herşey canım..

burdayıııııımm 3 günlük kısa bi tatil yaptım geldim canım:))

kaç kg olmuş asya we boy? zaten toplu bir bebekti o yüzden 200gr almış olması çok etkilemez onadan başlatmamıştır dr.

g.t!!!!! aynı cengiz arkadan küfürleri sayıyor ama hergün onun yaptığı yemeği ütülediği donu giyiyor.. keni anasıda erzincan istanbul ankara balıkesir mekik dokuyor:kızgın: bu haketmiş terkedilmeyi aklına eseni yap canım böylesine!!!

o 3. şahısların warya taa a.q.

süperdidelikafadulden:eek: 2 kadeh içtim wallahi canım napiim 6 kişiyiz masada herkes rakı be şarap içecektim aman dedim eşlik edeyim.. tabi yanında su yerine ayran içtim 3 bardak.. bi yandan temizlesin diyesengözlerimebaksanab bol ayranyerimseniben
kırmızı şarap içinde zaten dr bişey demiyor hem kan yapıyor hem kalbe iyi 1 kadeh içiyorum cengizle çıktığım zamanlar..
ha birde gece tişörtüm sütten ıslanmıştı:kedi:sırnaşık şey ama rakıdan değil bol ayran we sudan herhalde:) bide eşşek gibi yemişim ayıptır sülemesi:)

yani iç açıcı bişiy yok:nazar:
herşeyin hayırlısı olsun
ardayada geçmiş olsun diyeyeim..

ehhh işte bişey anlamadım cuma akşam gittim zatn yerleşmekle geçti, banyoyu wcyi çamaşır sularıyla yıkadım v.s.. sonrası iyiydi annemlerde geldi.. istanbul kadropsu tamamlandı melisa beynimi ütülemeye dewam ettti.. dinlenemedim yoruldum aksine:) jerrynin iştahı arttı sipraktin şurup werdik meme, mama,kaşık mamasıi meywe püreleri, danino yoğurtlar yedir babam yedir

sedacım siz zaten istanbulda diilmisiniz tayin falan dedin de?

aynen çanım benim kaynanamda arkasını sürtüyor her yerde...ama benim anamın yaptığını yiyiyor..ütülediğini giyiyor..nankör bunlar be....adiler...

Bu arada şöyle bir bakındım da neler olmuş öyle.Boşanmayı düşünenler bebişleri hasta olanlar.Şu mübarek üç aylarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bazen sabırsız olabiliyoruz neden olmuyor diye isyan edebiliyoruz ama SELKİE cim inan her şeyin bir zamanı var.Zamanı gelmemişse şayet böyle birden kilitlenebiliyoruz.Sağlıklı düşünmek gerek.Şu an çok kızgın olabilirsin.Zaman her şeyin ilacı.Evlilikler ebedi olmak zorunda değil yada mutlaka bitmek zorunda da değil.Hepimiz sağlıklı akıllı insanlarız çok şükür.Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra Rabbimin izniyle zor görünen her şey zamanla acıyla da olsa aşılır inş. Rabbim hepimizi korusun .......

amin çanım...öyle bir öfke varki içimde...patlarsam herşeyi yakarım....sabrediyorum sabrediyorum....geçeçek diyorum bu fırtınalar biteçek ama ben hala eskisi gibi kalaçakmıyım...şimdiden sürekli tükendiğimi sürekli bişeylerin benden koptuğunu hissediyorum...

verdim 200 tllik olanın siparişini..yarın geleçek ama başka şeylerden çıkarırım açısını..
alıçak bişeyler bulurum ben...yeterki bana para harça desinler...

yok..hayırlı neyse o olsun sonunda ama yapaçağım ...

sadeçe gidişi al diyor..dönüşte anasına uğrayaçakmış..göbeği kesilmedi benim adamın 7 senedir anasından...ya anlamıyorum onlarmı önelikli bizmi?sözde biziz ama görünen onlar...

aynen çanım benim kaynanamda arkasını sürtüyor her yerde...ama benim anamın yaptığını yiyiyor..ütülediğini giyiyor..nankör bunlar be....adiler...

amin çanım...öyle bir öfke varki içimde...patlarsam herşeyi yakarım....sabrediyorum sabrediyorum....geçeçek diyorum bu fırtınalar biteçek ama ben hala eskisi gibi kalaçakmıyım...şimdiden sürekli tükendiğimi sürekli bişeylerin benden koptuğunu hissediyorum...

İçinde herşeylerin tamamen bitmesini tükenmesini bekle.O zaman her şey kendiliğinden sona erecek.Aklında hiç acaba kalmadan içinde hiç sevgi kırıntısı yada pişmanlık kalmadan.Çünkü şu an yapacağın herhangi bir aşırı hareket ileride 'keşke biraz daha bekleseydim' gibi bir soru işareti bırakabilir.Her şey tükenirken sende sağlam adımlarla ilerle ve bu zamanını çocuklarınla arkadaşlarınla eğlenmeye bırak.İlerisi için çok emin olamadığın bir evliliğin varsa ve eğer evlilik hayatın boyunca eşinle yaşadığınız kötü anlar iyi anlardan daha fazlaysa öyle veya böyle bir gün bitirmeye kararlıysan.Planını çok iyi yap ve geri çekil. Şu zamanlarının tadını çıkar.Kaynana,koca gibi faktörleri kafana takmadan eğlenmeye çalış.Maddi ve manevi anlamda çok akıllıca planların olsun ki kafanda rahat olsun ilerisi için.Şimdi artık zaman senin zamanın.Onları sallama çocuklarınla arkadaşlarınla mutlu olmaya çalış.Sevgiyi ilgiyi eşinde aramayı bırak boşver....

X