2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sınav görevim var okula gidiyorum kızlar.....annemle asya yı da götürüyorum tabi oğlumu da....dün de öyle gittik.aile boyu...salak müdür yardımcısıda ay hocanım böyle geleceğinizi bilsem hiç görev yazmazdım dedi.....halbuki dedik daha önce çocuk emiyo görev vermeyin diye...şaka sanıyorlar.....

yaw bişey soracam siz nasıl tartırıyorsunuz bebeklerinizi bezle değilmi tamamen soyuyormusunuz?

işte arada böyle dengesizler oluyor allahtan annen var kolay gelsin
yaw dikkat etmek lazım başıma gelirse ne halt ederim ben allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn kardeşiyle büyür gider güle güle büyüt
ben 3 aylıkken aldım pek ilgisini çekmiyor belki bundan sonra çeker çıngıraklar al peluş olanlardan yüzüne geldiğinde açımaz
kızlarrrrrrrr cok özleim hepinizi.evi yerleştirioruuumm..daha tlf internet baglanacak en kısa zamnada halledecez..su an annemdeyim sıkıldım bunaldım buraya geldik bu akşam.hyepinize muvvvvvvvvvvkkkk
canım benim kolay gelsin
mrb annişler uzun zamandır giremiyom ne var ne yok evimi taşıdım yerleştim ve şimdide balkonda keyif yapıyorum kaçak internet buldum:)) çok özledim sizeri
ohhhh maşallah bizde sürünek buralarda

adada pansiyonda kalacan sanırım ohhhh benim yerimede gir denize kurudum kaldım burda sana şimdiden güzel keyifli günler canım

Günaydın arkadaşlarım,

Çok keyifsiz, çok gergin ve çok huzursuzum. Evin karışıklığı, gelecek günlerde evin daha da karışacak olması, bu tiroid meselesi, Doruk'un bu ay az kilo alması falan filan derken, herşey büyüdü kafamda, içinden çıkılmaz hale geldi.

Dün sintigrafi çektirdiğim için oğlumu emzirmemem, kucağıma almamam gerekiyordu. Kuzum bütün gece ağladı, o ağladıkça ben ağladım. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın, gözünün önündeyken yaklaşamamak bile dayanılır gibi değil...

Canım ne büyük bir sürpriz olmuş...
Biraz erken belki senin için ama olsun, Allah sabrını kolaylığını verir canım...
Hayırlı olsun...

Oyun halısında çok güzel vakit geçiriyor benim oğlum, tavsiye ederim...

Ahh bu işverenler, ne kadar vicdansız oluyorlar...
Kolay gelsin arkadaşım...

Aaaa, siteye giremediydim, şimdi girebildim ancak bir baktım yazdıklarımız yokolmuş, bugunlerde neler oluyor bu siteye :))

selkie canım üzülme desemde fayda etmez biliyorum
ben baba evinde babamdan biliyorum çocukların nekadar çok etkilendiğini
ben babalı yetimdim...
eşimle tanıştığımızda ona dedimki benim tek isteğim huzur...
sen ilerde çocuklarımın babası olacaksın eğer küfreden bağıran çağıran bir baba olacaksan
bu iş hiç başlamadan bitsin...

Çocuk ne kadar huzursuz demek bu durumdan ordayken bile seni düşünüyor...
Onun açısından ne kadar kötü bir durum eşin çocuklarına karşı nasıl ?

çoçuklara karşı iyi ama eray bana çok düşkün bana yaptığı herşey onu çok etkiliyor..erolun alıup veremediği benim...

benim rahmetli babam bize çok düşkündü ..ben evde kavga küfür görmedim..kavga etseler bile bizim yanımızda etmezdi annemler...ben böyle şeyleri kendi evliliğimde gördüm...

malum kavgalar....

Canım yaa... Bitmezki anacım bu kavgalar, birini çözsen yeni bişey çıkıyor, Allah kocalarımıza akıl fikir versin, bazen hatayı kendimde arıyorum bende, elimden geleni yaptığıma inanıyorum, oysa kocalarımız hiç kendi öz eleştirilerini yapmıyorlar, daima onlar haklı, ben şimdilik rahatım taaa ki kaynanam yazlıktan dönene kadar, onunda dönmesine az bir zaman kaldı, bizimde başlar yine anlayacağın....

slm millet ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canım. Anlat bakalım neler yaptın?

bende kendimde çok arıyorum açaba hata bendemi böyle oluyor diye...ama elimden geleni yapıyorum anlamıyor...çoçuklarım olmasa hiç arkama bakmazdım..giderdim...

Son düzenleme:

Allah sana sabır versin çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…