- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.061
üfff ya bütün yazılanlar gitmiş merhabalar kızlar.
ebru canım ya sen bence yazlığa git gene biraz kafanı dinlersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üfff ya bütün yazılanlar gitmiş merhabalar kızlar.
amin..gerçekten çok ihtiyaım var..benim gibi sabırlı bir insanı bile tüketti...
PITIMI ÖZLEDİM:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
arkadişler cuma günü haktanın aşısı vardı,hemşire demir ilacı verdi,bir yaşına kadar kullanacakmışız,.içirmeye başladım,ama dışkısı kapkara,.nedendir acep,,.sizler kullanıyomusunuz,.benneyaptımki
hoşgeldin canım maşallah zeynebe annesini hiç üzmüyo eşinle arandaki problemleride düzelttiğine sevindim.göçebe möçebe huzurun varsa önemli değilnet gidip gidip geliyor yaw salak net nolcak
ne anlatimki hala kaynananın evinde kalıyoruz en geç aralık en erken ekime kadar burdayız göçebe aile olduk bıktım valla,en geç aralıkta döncez evimize inşallah,Zeynep büyüdü maşşallah kocccaman oldu,neredeyse bir aydır ek gıdaya geçtim sabah akşam bebelac sebze-meyve püresinden veriyorum bir gün sebze bir gün meyve püresi veriyorum bir kavanozu iki öğüne bölüyorum,hala sütüm var çok şükür ama ek gıdaya geç kalmak istemedim,Zeynoda hiç zorlanmadan yiyor hatta seviyor,hiç yadırgamadı bazen de bebelac gece maması veriyorum geceleri haftada en fazla üç kere,yarından itibaren evde kendim yapmaya başlıcam ilk fırsatta yoğurt mayalıcam çorbasını meyvesini herşeyini evde kendim yapıcam,zeynep çok şükür hareketli kıpır kıpır ama çok huylu bir çocuk,gece uykumuz ilk baştan beri düzenli.......
hoşgeldin canım maşallah zeynebe annesini hiç üzmüyo eşinle arandaki problemleride düzelttiğine sevindim.göçebe möçebe huzurun varsa önemli değil
bu arada bosna,canımcım gerçekten çok zor,.alışamadım halaaaaaaaaaaaaa
net gidip gidip geliyor yaw salak net nolcak
ne anlatimki hala kaynananın evinde kalıyoruz en geç aralık en erken ekime kadar burdayız göçebe aile olduk bıktım valla,en geç aralıkta döncez evimize inşallah,Zeynep büyüdü maşşallah kocccaman oldu,neredeyse bir aydır ek gıdaya geçtim sabah akşam bebelac sebze-meyve püresinden veriyorum bir gün sebze bir gün meyve püresi veriyorum bir kavanozu iki öğüne bölüyorum,hala sütüm var çok şükür ama ek gıdaya geç kalmak istemedim,Zeynoda hiç zorlanmadan yiyor hatta seviyor,hiç yadırgamadı bazen de bebelac gece maması veriyorum geceleri haftada en fazla üç kere,yarından itibaren evde kendim yapmaya başlıcam ilk fırsatta yoğurt mayalıcam çorbasını meyvesini herşeyini evde kendim yapıcam,zeynep çok şükür hareketli kıpır kıpır ama çok huylu bir çocuk,gece uykumuz ilk baştan beri düzenli.......