KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet biraz zor bulunuyor ilaçlar ben ilk tedavide çok zorlanmistim ama oturdugum yerde bı eczane var oraya tesadüf gittik onlar ilaçları buldular sağ olsunlar çok yardimci oldular artık hep oradan alıyorum
Eczacı bir arkadaşim var bilmiyorum faydası olur mu söylememe gerek var mj

Bir soyleyin isterseniz şuan ilaçlar belli değil ama tedavi için ilaç derseniz getirip getirmediğini öğrenirsiniz en azından çünkü her eczaci uğraşmıyor piyasada yok getirmemem bulamam deyip göndermeye çalışıyorlar herkesi bilmem ama ben bunları yaşadım hastaneden çıkarken onlara reçeteyi atıyorum onlar ellerinde olani hazırlıyorlar diğerlerini siparişle getirtiyorlar aynı gün içinde

Merhaba kızlar :) bende 2 kez opu oldum. Kıbrıs’ta yaşıyorum. İlk tedavimi Diyarbakır bahçeci de oldum. Yaşım 26 eşimde sprem yokluğu var zor oluyor. İlk transferim de tek embriyo tuttu ama malesef 9. Hafta da kalbi durdu. Kıbrıs’ta devam etmek istedim. Halil İbrahim tekin ile. Donosyonsuz. İlk önce gen testi yaptı. Malesef bende babamdan bana geçen tasıyıcışık var. 1 ve 5 kromozomlarım sıkıntılı. O yüzden Ngs yapmamızı söyledi. Bugün yumurtalarım toplandı. 22 yumurtam toplandı ama malesef endometriyoiz olduğum içşn yumurta yapışıklığım var. Oda kaliteyi etkiliyor. 9 tanesine işlem yapıldı. Yarın haber verecekler. eşimin sıkıntısından dolayı zaten az embriyom oluşurken bide sağlıklı bulmak çok zor. Umarım embriyo olusur ve sağlıklı bulurum. İsteyen herkesin kucağı bebeklerle dolsun inşallah ♥️

Bende tüp bebek yaptırıyorum ilk denemem yaşım otuz doktor çift embriyo yapılmadığını devletin koyduğu kanun olduğunu söyledi 35 yaş altına ilk denemede sadece 1 embriyo transfer edilebilirmiş doğrumu acaba yorumları okuyorum 2 yaptıran çok varmış
Hayir boyle bi sey yok bende burda iki oldu boyle yorumlara denk geldim yasim 26 ve sordular cift mi tek mi diye bende cift istedim tamam dediler bu ay cift transfer olacagim inşallah

Hayir boyle bi sey yok bende burda iki oldu boyle yorumlara denk geldim yasim 26 ve sordular cift mi tek mi diye bende cift istedim tamam dediler bu ay cift transfer olacagim inşallah
Canım sana sormuş olabilir ama yasa budur suan doktorun şikayet edilse hastane ve doktorum bir sürü ceza yer Türkiye de kanundur 35 yaş altına çift transfer yapılamaz. 2 nagatif denemen olursa yapılır. Bununda nedenleri var internetten bakabilirsin

İlk denememi peki bende çift transfer istiyodum doktorum olmaz dedi internette araştırdım doktorumun dedikleri yazıyor kafam karıştı biraz

Canım sana sormuş olabilir ama yasa budur suan doktorun şikayet edilse hastane ve doktorum bir sürü ceza yer Türkiye de kanundur 35 yaş altına çift transfer yapılamaz. 2 nagatif denemen olursa yapılır. Bununda nedenleri var internetten bakabilirsin
Doktorumun dediği doğru ozaman bir an doktorumda sıkıntı var sandım

Teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı
Rica ederim 🙏 bende mesela Kıbrıs’ta yapıcam bu sefer eğer sağlıklı embriyom gelirse 2 tane istiyorum burda yasak değil :) Türkiye de kaç doktorla görüştüm yasak dedi bir tanesi yaparız dedi ama yasal değil diyince hemen döndğ şikayet edilmezse sorum olmaz dedi😂 zaten kimse şikayet etmez hepimiz isteriz ikiz olsun yada iki tane transfer edilsim şans yükselsin ama işte yasak :)

X