2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ŞU ANA DEK Bİ AKSİLİK YOK KOCAM Bİ DÜMEN YAPMAZSA YARIN GİDİYORUMMhihoyyyt şimdiden işleri toparlamaya çalışıyorum yarına sabah gitmeyi planlıyorum ama eminim öğleden sonraya kalırım:kızgın: umarım bi aksilik çıkmaz da sabahtan giderim.. cerenin çantasını hazırladım kendimide akşam hazırlarım.. eksik bişey olursa cengiz getirir nasılsa o akşam gelecek.. hergün gelip gidecek o yüzden rahatım..

hadi bakalım inşallah bir pürüz çıkmaz...iyie dinlen....

esrincim kadir bey zaten ilacı 3 gün kullanmamızı we ara wermemiz öneriyor.. iştahsızlık dewam ederse tekrar 3-4 gün öneriyor

Kussebcim, canım yaa, malesef akrabaların içinde bu tiplerden mevcut oluyor genelde, benzer şeyleri geçen sene bende yaşadım, eşimin kuzeni idi bizimki de, resmen dolandırdı eşimi, bizde kuzu kuzu ödedik ama şu an görüşmüyoruz onunla, sizinkilerde çok kurnazmış hakkaten senin ailene güvenerek oğullarını kurtarmaya çalışıyorlar, böyleleri utanmaz akıllanmaz ne yazık ki, çok geçmiş olsun, sen sen ol sakın kaptırma paranı.

çok konuştum...kadınlığıda kullandım bir zamanlar ama beyfendinin işine gelmeyen bir şey olduğu zaman hemen dönüveriyor...çok dönek..yalanlarından .boş boş vaatler vermesinden çok sıkıldım...her lafının arkası boş...
benim içimden gelmiyor artık ona bişey yapmak...emek vermek istemiyorum ona daha fazla....

aman aman uzak durmaya bak bunlardan..yoksa hep bunları yaşarsınız..

hep aynılar allah hepsini bildiği gibi yapsın hepsini çıkarcı görgüsüz pislikler bencede senin kocan hammalmı ödesin koy ağırlığını ödetme
bizimkilerde küçük oğullarına düğün yapacaklar biz alacakmışız bazı eşyalarını dedim oldu anan baban bana ne yaptıki ben yapacam kusura bakma he gönlümden geçen şeyler var evlenecek çocugun hatrına yaparım ama kimse bana erkeğe düşücek şeyi yaptıramaz dedim
o kaynanam varya bana düğün sonrası dediki biz para harcamadık paramız vardı ama ev yapacaz diye gelde boğma

filizcim delirdim okurken aynı benim dolandırıcı üçkağıtçı kaynımı yazmışsın bu kadar olur.. o da zamanında dolandırmış çalmış çırpmış eşimin ailesi sarıyerde 2 daire satıp ödemişler borcunu şimdide cengizin üzerine olan daire war uğurmumcuda onun elinde şaşmışlar hangisi tünese üstüne haram zehir zıkkım olsun zerre kadar hakkımı helal etmiyorum hiç birine... aynı şekilde eltimde beni nearadı ne sordu doğurduğumdan beri ama öncesinde her götü sıkıştığında ödemeli arama yapmasını biliyodu.. off neyse ya uzak olsunlar dilerim dua ediyorum allh werecek karşılığını bir gün..
yaaa ben iki gündür ne çekiyorum bir bilseniz adam gezcek tozcak har vurup harman savurcak maaşı var seraları var biz bişey istemeyiz kendi yağımızda kavruluruz bize açmısın susuzmusun diye soran yok başları sıkıştımı ararlar.adam 40 kusur yaşında akıllanmamış eşim yatsın akıllansın diyo bacısı arıyo anam hasta yatıyo bulup buluşturalım çıkaralım diyor.eşimde ben iki çocukla nasıl geçinirim biliyomusunuz dedi bağırdı çağırdı ama kaardeşi kesin kandırırlar.bende 6 kardeşsiniz herkes versin bende veririm dedim ki biliyorum hepsinin parası kıymetli.görümceme bile kredi çektirtmiş ödememiş taksitlerini kadın ağlıyo eşinden boşanıcak bir maaşla çocuk okutuyo.param varken aradılar şimdi nedir halin diye soran yok diyo kadın.
Uf kızlar yaa biz hala 5800 gramız delirecem. 4.5 aylık olduk. emmio doodru düzgün iştah yok biz gibi zayıfınız kalmadı heralde dimi millet 7000 lere gelmiş:SS

canım görümceminkide aynıydı.pirinç ununu sulu yaptı içine mama karıştırdı artı pekmez bak nasıl kilo alyo.şimdi artık ömamayıda bir adet cic bebeyle içiyo herşeyden tattır bak ilerde çok çekersin

KIZLAR ŞU ANA DEK Bİ AKSİLİK YOK KOCAM Bİ DÜMEN YAPMAZSA YARIN GİDİYORUMMhihoyyyt şimdiden işleri toparlamaya çalışıyorum yarına sabah gitmeyi planlıyorum ama eminim öğleden sonraya kalırım:kızgın: umarım bi aksilik çıkmaz da sabahtan giderim.. cerenin çantasını hazırladım kendimide akşam hazırlarım.. eksik bişey olursa cengiz getirir nasılsa o akşam gelecek.. hergün gelip gidecek o yüzden rahatım..

ohhh negüzel canım kafanı dinlersin biraz içimizde belki ençok yıpranan sensin.hamile halinle lohusa halinle çalıştın çok zor ben olsam dayanamazdım herhalde gitmişken kal bikaçgün.

ebru sende haklısın iki çocukla adamın kaprisi hiç çekilmiyo gerçekten.yaaa iki oğlu oldu baba oldu biraz olsun olgunlaşması lazım aslında ama ailesi çok şımartmış bence sendende aynı ilgiyi bekliyo sormıycan yargılamıycan koşulsuz sevicen ilgilencen öylesinide zor bulur

ohhh negüzel canım kafanı dinlersin biraz içimizde belki ençok yıpranan sensin.hamile halinle lohusa halinle çalıştın çok zor ben olsam dayanamazdım herhalde gitmişken kal bikaçgün.

filizcim allah bizlere sabır kocalarımızada biraz göz wersinde görsünler artık enayi gibi sömürüldüklerini:umursamaz:

ewet canım yarın erkenden gidebilirsem iyi olacak.. öğlene kadar uyumayı( ceren hanım anlayış gösterirse) sonra yatakta kızımla keyif yapmayı.. ardından giyinip plaja gidip akşama kadar yatmayı düşünüyorumdelikafadulden kocam akşamları yanımıza gelecek sabah dönecek.. pazar gününüde birlkte geçireceğiz beraber döneceğiz..

ebru sende haklısın iki çocukla adamın kaprisi hiç çekilmiyo gerçekten.yaaa iki oğlu oldu baba oldu biraz olsun olgunlaşması lazım aslında ama ailesi çok şımartmış bence sendende aynı ilgiyi bekliyo sormıycan yargılamıycan koşulsuz sevicen ilgilencen öylesinide zor bulur
evet şımartılmış benimki,bi evin bir oğlu,üstelik geç gelmiş çok...7 sene bebekleri olmamış...hala daha üstüne titrerler...

mrb annişler uzun zamandır giremiyom ne var ne yok evimi taşıdım yerleştim ve şimdide balkonda keyif yapıyorum kaçak internet buldum:)) çok özledim sizeri

Kızlar dayanamıyorum artık sutum var ama kızım emmıyor hala uyurken werıyrodum sımdıde farkedınce uyanıyor bu seferde uyumuyor elımden gelenı yaptım 2.5 aydır savasıyorum ama olmuyor ben pompa almak yada kıralamak ıstıyorum yardımcı olun ne olur belkı sagıp bıberonla werebılıırım mafoldumben

kızlarrrrrrrr cok özleim hepinizi.evi yerleştirioruuumm..daha tlf internet baglanacak en kısa zamnada halledecez..su an annemdeyim sıkıldım bunaldım buraya geldik bu akşam.hyepinize muvvvvvvvvvvkkkk

mrb annişler uzun zamandır giremiyom ne var ne yok evimi taşıdım yerleştim ve şimdide balkonda keyif yapıyorum kaçak internet buldum:)) çok özledim sizeri

canımyaaa hayırlı olsun güle güle otur yeni evinde rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin.kız nasıl çözdün internetişifresi yokmuki?ha bu arada sitede bir problem vardı bikaçgündür çoğumuz giremiyodur yoksa herkes cvp yazar

Kızlar dayanamıyorum artık sutum var ama kızım emmıyor hala uyurken werıyrodum sımdıde farkedınce uyanıyor bu seferde uyumuyor elımden gelenı yaptım 2.5 aydır savasıyorum ama olmuyor ben pompa almak yada kıralamak ıstıyorum yardımcı olun ne olur belkı sagıp bıberonla werebılıırım mafoldumben

canım taburcu falan kiralıycam diyodu ona özelden sor istersen.allah yardımcın olsun zor bir durum amma üzüyo bu kuzucuklar bizi yaw

Canım ben aylığı 80 TL'ye kiraladım medela lactina çift göğüste sağabiliyorsun. Çift göğüs sağmak istersen ona göre parça istiyorsun. Bende parçaları vardı o nedenle saklama kabı göğüs aparatı filan almadım. O parçalar için bedel istiyorlar mı istiyorlarsa fiyatı ne bilmiyorum. Ama bir aydan uzun süre kiralayacaksan konuş. İlk ay 80 sonraki sonraki aylar git gide daha az kira bedeli ödüyormuşsun. Ben bunu bilmiyordum 2. ayda 80 ödedim. Sen mutlaka pazarlığını ona göre yap.
Yeri Nişantaşı'nda web sitesi Smer A..

Bir de Ameda süt pompaları var. Hastane tipi bir tane çok ağır pompası var. Yani cidden kocaman ve ağır. Ama çok sessiz ve çok iyi çalışıyor, ,en hastanede göğsüm tıkandığında kullanmıştım. Onu kiralamak pratik gelmedi bana. Ameda'nın sitesi
Annebebek.com | Anne St, Emzrime, Emzirme Danmanl | Bebek Dostlar | St Pompalar | Emzirme Yardmclar | Yedek Paralar | Bilgi Sitesi Orada numaraları da var sana önerebilecekleri başka pompaları var mı sor. Ameda'nın kiralanabilir pompaları birkaç çeşit.
Annebebek.com | St Pompalar

kızlarrrrrrrr cok özleim hepinizi.evi yerleştirioruuumm..daha tlf internet baglanacak en kısa zamnada halledecez..su an annemdeyim sıkıldım bunaldım buraya geldik bu akşam.hyepinize muvvvvvvvvvvkkkk

Kızlar gözünüz aydın. Yeni evleriniz de huzurla, sağlıkla oturun inşallah.

ya kızlar bişi sorcam size benim bu küçük sincabıma oyuncak alcm ama öyle bişi istiyorum ki dikkatini çeksin ve onunla oynasın bende rahat rahat işimi yapayım habire onunla konuşmamı istiyo işimi falan yaptırtmıyo allahtan kucağa alışkın değil o yönden rahatım oyun halıları sizce nasıl

[BAaa]yy kizzzlarrr,ben tekrar hamileyim hemde 7-8 haftalik daha dogum yapali 4 ay oldu... Rabbim yine nasip etti,3*4 sene ugras didin sonra arka arkaya iki tane kendiliginden gelen hamilelik,okadar saskinimki anlatamam..

Birazcik korku var tekrar dogum korkusu basladi... Oglum cok huysuz insallah o biraz duzelir..
[/B]

[BAaa]yy kizzzlarrr,ben tekrar hamileyim hemde 7-8 haftalik daha dogum yapali 4 ay oldu... Rabbim yine nasip etti,3*4 sene ugras didin sonra arka arkaya iki tane kendiliginden gelen hamilelik,okadar saskinimki anlatamam..

Birazcik korku var tekrar dogum korkusu basladi... Oglum cok huysuz insallah o biraz duzelir..
[/B]

ay inanamıyorummmmmmm.:1shok::1shok:kızlar önce selinius sonra sen.ne oluyo yav....korkutuyosunuz beni valla.regl de olmadım daha zaten....önlemleri iki katına çıkarıyorum bugünden itibaren.....senin durum selinius dan daha kolay olur...onunkiler ikizdi....ama yine de zor tabi....allah yardımcın olsun canım.....ama ikisi birden büyür gider...onlar büyüyünce rahat edersin....

X