- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.001
yaz34 bi tek ben böyleyim sanıyordum ne kadar zor kucagımda gezdırmekten bitap düşüyorum artık şuan bile kucakta yazıorum size....yya bide benim saçım çok dökülüyor saçımı toplamaya bile aççtığımda her yer saç oluyo off ne zor bişey bu annelik
Burcu senin troid sorununu nasıl tespit ettiniz. Nasıl bir rahatsızlık hissettinde kontrol ettirdin. Bize sütüm azaldı demiştin. Bu nedenle mi gidip kontrol ettirdin. Hangi bölüme gittin. Amma çok sordum.
Arkadaşlar, hamilelik ve emzirme dönemi, tiroid hastalıkları için çok riskli dönemlermiş...
Bilginiz olsun...
Arkadaşlar, hamilelik ve emzirme dönemi, tiroid hastalıkları için çok riskli dönemlermiş...
Bilginiz olsun...
--geçen moralim bozuktuya anlatayım birz uzun olacak amma içimi dökem.
geçen kaynanalara götürdüm doğanı sevdi öptü hazır çocuk ayağına gelmiş eltimde yan tarafında oturuyo annesi varmış yanına çıkıcakmışım ayıp olurmuş.bende dedim bu çocuk dört aylık olmuş hiçkimse gelmedi ben gelinin ayağına çıkmayınca ayıpmı oluyo dedim kaynana gülü o sana darılmaz sende ona daılma diye çektik geldik evimize.neyse bende bir kayın var herişi karışık kuruşuk her sene bir vukuatı olur geçen sene onun yüzünden tam günümde haciz geldi evime hayatımda böyle bişey yaşamadım babam duysaydı yer yerinden oynardı eşim halletti kayınımada yağdı esti.neyse o hallodu bu salak birinin borcuna kefil olmuş güya adamda ödememiş ikisinide içeri almışlar eşimi aramış eşim babamdan 3000 ytllik çekn almışkarşı taraf peşin istemitoplam borç 8800 ytl .bunlar iki kişi diğer taraf yatsın ödemiycez diyor yani 8800 ödenecek çıkacak dünden beri eşimi yediler anası hastaymış yatarmış birinden bulsunmuş çıksınmış o orda delirirmiş biz para basıyoruz adam 950 ytlile ev geçindirmeye çalışırız adamlar sen çözersin sen yaparsın duygu sömürüsü benim babam zengin ya laf ona geliyo yani anlıycanız.bende dedim (geçenseneden beri kayınımla konuşmam ben)7 kardeşsiniz o yok 6 kardeş herkes versin 1000 ytl üstünüde tamalasınlar çıksın dedim niye biz bulucakmışız parayı sanki biz borca girince ödiyecek parayı olan iki çocukla bize olacak fazlamı yazdım ne yaa kusura bakmayın artık
canım geçmişolsun inşallah düzelir tshın benimde düşüktü hamilelik döneminde sonradan düzeldi.
------ebrucum canımyaa görücü usulü gibi olmuş ama sen eşini seviyosun biraz ilgi bekliyosun buda en doğal hakkın karşına al sakin sakin konuş belki biraz düzelir birazda sen öp kokla kadınlığını kullan hala odunsa artık yapacak bişey yok yani
geçen kaynanalara götürdüm doğanı sevdi öptü hazır çocuk ayağına gelmiş eltimde yan tarafında oturuyo annesi varmış yanına çıkıcakmışım ayıp olurmuş.bende dedim bu çocuk dört aylık olmuş hiçkimse gelmedi ben gelinin ayağına çıkmayınca ayıpmı oluyo dedim kaynana gülü o sana darılmaz sende ona daılma diye çektik geldik evimize.neyse bende bir kayın var herişi karışık kuruşuk her sene bir vukuatı olur geçen sene onun yüzünden tam günümde haciz geldi evime hayatımda böyle bişey yaşamadım babam duysaydı yer yerinden oynardı eşim halletti kayınımada yağdı esti.neyse o hallodu bu salak birinin borcuna kefil olmuş güya adamda ödememiş ikisinide içeri almışlar eşimi aramış eşim babamdan 3000 ytllik çekn almışkarşı taraf peşin istemitoplam borç 8800 ytl .bunlar iki kişi diğer taraf yatsın ödemiycez diyor yani 8800 ödenecek çıkacak dünden beri eşimi yediler anası hastaymış yatarmış birinden bulsunmuş çıksınmış o orda delirirmiş biz para basıyoruz adam 950 ytlile ev geçindirmeye çalışırız adamlar sen çözersin sen yaparsın duygu sömürüsü benim babam zengin ya laf ona geliyo yani anlıycanız.bende dedim (geçenseneden beri kayınımla konuşmam ben)7 kardeşsiniz o yok 6 kardeş herkes versin 1000 ytl üstünüde tamalasınlar çıksın dedim niye biz bulucakmışız parayı sanki biz borca girince ödiyecek parayı olan iki çocukla bize olacak fazlamı yazdım ne yaa kusura bakmayın artık
slm kızlarr.napıyonuz nasıl gidiyo.site açılmış sonunda.benim bebem çok sinirli oldu yaamemedeyken birden bırakıp ağlamaya başlıyo sonra sanki ben ağzından çekmişim gibi geri saldırıyo.çok gülüyorum ona ya.bi de selinıustan haberi olan var mı kürtaj oldu mu?
arkadaşlar bi sorum var,.malum çalışıyorum,haktana annem bakıyo,anne sütünü biberonla değilde kaşıkla veriyo,ee bu da annem için meşakatli oluyo,..bu zamana kadar hiç biberon kullanmadık,.şimdi anne sütünü biberonla versem,.beni emmekten vazgeçermi,.biberon verip riskmi alayımmıfisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis,.
Benim saçlarımda çok dökülüyor.
Kısacık kestirdim, hala dökülüyor.
Esrin ben çok terliyorum.
Normalde çok terleyen biri değilim ama doğumdan beri kıyafetlerim hiç kuru kalmıyor.
Bir de ateş basıyor fena halde.
Ara sıra da çarpıntım oluyor...
Gebelik öncesinde hipoglisemim vardı benim, gebelikte de şekerim biraz yüksek çıkıyordu. Gebelik sonrası şeker durumunu kontrol etmek için doktora gittiğimde anlattım bunları, o da bi TSH bakalım dedi.
Sütüm azaldı evet ama o nedenle gitmemiştim ben.
Endokrinoloji ilgileniyor.
Hayırdır, sen birşeyden mi şüpheleniyorsun?
kadir tuğcu iştah we uyku sorunu için sipraktin şurubu şiddetle tawsiye ediyor!!!!!!!!!!!!
Uf kızlar yaa biz hala 5800 gramız delirecem. 4.5 aylık olduk. emmio doodru düzgün iştah yok biz gibi zayıfınız kalmadı heralde dimi millet 7000 lere gelmiş:SS