- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.701
ımmm bi denede ondan yapam gelsin kilolaaaaaarrrrrr halley pastası yaptım bnde dolapta dinleniyo şuan yine un ufak oldu halleyer yaa...sağol canım benim yapıpta yiyeyim az kilom var ya yenilerini arıyorumsempatiksalakcinni
irmik tatlısı şekerim.krizim geldi genedesempatiksalakcinni.
1 litre süt 1 bardak irmik bir bardak şeker hepsini kaynatıyorsun kaynayınca içine 2 kaşık tereyağı koyuyorsun 5 dakka daha kaynatıp altına ıslattığın borcama döküyorsun.ben bir pakette vanilya koyucam içine.
bnde onu istiyorum zaten ama böyle küs hayatta göndermez beni bunuda biliyorum.. yarın sabahtan gideceğim anaannemlere orda kahwaltı yaparız.. sonra baannemlere geçerim kızımı anaannemde bırakıcam ama onu o kalabalığa sokamamkötükedihüso
daha öncede söylemiş miydim bilmiyorum hepimiz toplanıp cengize dalalım ağız burun olmaz mıklava::jeyyar:
şaka biryana soğumamaya çalış hasret kolay değil belki söylediklerini unutmak ama böyle sürekli düşünürsen sevginide yitireceksin gün gelecek ozaman aynı havayı solumak katlanılamaz olur.ki adım gibi biliyorum cengiz için canını verirsin.gitsen mutlu olacak mısın?ama şunu kabul etmeliyim tamamen gitmek değil ama biraz uzaklaşıp kafa dinlemeye ihtiyacın var çok değil bir hafta 10 gün.
benide gazladınız aha bende yapıom ama halleyli pastaaaaaaaa:asigim:
yaa niye kimse yokk hasretim çok geçmiş olsun artık bundan sonra dikkat etmek gerek. ben yere battaniye serip yatırıyorum dün bi baktım kafa battaniyede gövde yerde.. ya ben cibinlik istiyorum burda sivrisinek var elifi yatırmadan önce sineksavar takıyorum onu odaya alınca çıkartıyorum ama yine rahat olmuyo siz cibinlik kullanıyor musunuz nerden aldınızz
yok gidemiyorum bırakmıyo kalmaya... konuşmicam onla kararlıyım.. boşwer o bildiğini yapsın en fazla kaybeder beni sonra yaşar kimi istiyosa ben göze aldım... kızım için burdayım.. şu an sewiyorum onu hatta sarılmamak içinde zor tutuyorum kendimi ama bi okadarda nefret ediyorum.. söyledikleri kulağıma gelince çekip gitmek istiorum.:çok üzgünüm:
alp uyuyor bende o uyurken uyuyayım diyorum yatıyorum o kalkıyor.ben kalkıyorum ağlayınca o uyuyorsempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbu çocuk benim uyumamı istemiyor:mymeka:.
noluyo burdaaaa pastamı yiyyozzzzzzzzzcokacimcoook
benide gazladınız aha bende yapıom ama halleyli pastaaaaaaaa:asigim:
saol cnm bütün aksilikler beni buluyo benmi çok dikkkatsizim dicem ama nerden bilebilirdim tam duwara bitişikti kendini ite ite gelmiş we düşmüş banyoda su hazırlayna kdar düşmüştümafoldumben
canım ben cibinlik kullanmıyorum tüller çok toz çektiği için dr da tawsiye etmedi... beyaz oyalı tülbentler almıştım hamişken bebike beşiğinin üstüne onu gerdiriyorum.. birde şu mawi ışıklı sinek öldüren şeylerden aldım fişe takılıyor.. hem gece lambası görewi görüyor hemde sinekleri cızzz die öldürüyor
hahaha...emirhanda aynı...beni uyutmaz hiç sağolsun...babalarının intikamınımı alıyorlar ne? :)))))))))))
Eray nasıl oldu cnm? iştahında bi değişiklik var mı?
büyük oğlandan bahsediyorsun değilmi?o biraz daha iyi yemeye başladı....
emirhanda aynı şimdilik pazartesi dr ye götüreceğim..sanırım bogazları kırmızı...kaşıkla yemeyi bir türlü alıştıramadım ben bu çoçuğa ya.
emirhan dicektim yaa yanlış oldu pardon. hadi inşallah bişi çıkmaz cnm
Ebru sen on-line görünmüyosun nedense bende
Selam kızlar ya hıc ıı deılım kızım uyanıkken aclıktan aglasada sızlasada yıne meme almıyor ılla ayagımda sallıcam hafıf dalacak oyle emecek oda uyanmassa memeyı alıyor artık kaldıramıyorum sınırlerım harap oldu neden normal bebekler gıbı emmıyor cok kafama takıyorum memeyı bırakacak dıye cok korkuyorum o zamanda sankı gögüslerim bosalıyor sut gıdecek dıye offf ne zormus anne olmak buyudukce sorunları daha cok artıyor.
Hasret im gecmıs olsun ceroşumu Allah korumus canım cok dıkkatlı olmak lazım.
Selin cim şoktayım inan kürtaj a bende karşıyım ama canım en iyisini sen ve eşin bilirsiniz.
Selam kızlar ya hıc ıı deılım kızım uyanıkken aclıktan aglasada sızlasada yıne meme almıyor ılla ayagımda sallıcam hafıf dalacak oyle emecek oda uyanmassa memeyı alıyor artık kaldıramıyorum sınırlerım harap oldu neden normal bebekler gıbı emmıyor cok kafama takıyorum memeyı bırakacak dıye cok korkuyorum o zamanda sankı gögüslerim bosalıyor sut gıdecek dıye offf ne zormus anne olmak buyudukce sorunları daha cok artıyor.
Hasret im gecmıs olsun ceroşumu Allah korumus canım cok dıkkatlı olmak lazım.
Selin cim şoktayım inan kürtaj a bende karşıyım ama canım en iyisini sen ve eşin bilirsiniz.
ayyyy canım benim, bu sinirle bile adama sarılasın varsa sen bayağı bi seviyosun bu adamı onun için gitmeyi bilmemneyi hiç düşünme bile. önemli olan aranızdaki sevgi cnm diğer probleömleri elele vererek çözersiniz inş.
kaydirigubbakcemile3 aynen bana da öyle oluyor. ne zaman kafamı koyup o uyuyorken azıcık kestireyim desem velet uyanıyor.bize ne garezi var bunların yaw
evettt, ben şu anda tıkınmakla meşgulüm örneğinsempatiksalakcinni
afiyet olsun cnmm
ben de onlardan kullanıyorum ama inş. odada durmasının bi zararı yoktur
bi zararı olacağını sanmıyorum...
bugün hep ewdeydim hiç işyok sewiniyorum iş olmamasına... kızımla keyif yaptık 1 günlük sultanlık iştekaydirigubbakcemile3 şimdi kızımla mrkete gidiyoruz irmik tatlısıda yapıcam süt bitti süt alim meywe falan. hem bi hawa alırız