2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa niye kimse yokk hasretim çok geçmiş olsun artık bundan sonra dikkat etmek gerek. ben yere battaniye serip yatırıyorum dün bi baktım kafa battaniyede gövde yerde.. ya ben cibinlik istiyorum burda sivrisinek var elifi yatırmadan önce sineksavar takıyorum onu odaya alınca çıkartıyorum ama yine rahat olmuyo siz cibinlik kullanıyor musunuz nerden aldınızz

ımmm bi denede ondan yapam gelsin kilolaaaaaarrrrrr halley pastası yaptım bnde dolapta dinleniyo şuan yine un ufak oldu halleyer yaa...
bnde onu istiyorum zaten ama böyle küs hayatta göndermez beni bunuda biliyorum.. yarın sabahtan gideceğim anaannemlere orda kahwaltı yaparız.. sonra baannemlere geçerim kızımı anaannemde bırakıcam ama onu o kalabalığa sokamam
benide gazladınız aha bende yapıom ama halleyli pastaaaaaaaa:asigim:

bnde yaptımmm bndeeeee

saol cnm bütün aksilikler beni buluyo benmi çok dikkkatsizim dicem ama nerden bilebilirdim tam duwara bitişikti kendini ite ite gelmiş we düşmüş banyoda su hazırlayna kdar düşmüştümafoldumben
canım ben cibinlik kullanmıyorum tüller çok toz çektiği için dr da tawsiye etmedi... beyaz oyalı tülbentler almıştım hamişken bebike beşiğinin üstüne onu gerdiriyorum.. birde şu mawi ışıklı sinek öldüren şeylerden aldım fişe takılıyor.. hem gece lambası görewi görüyor hemde sinekleri cızzz die öldürüyor

ayyyy canım benim, bu sinirle bile adama sarılasın varsa sen bayağı bi seviyosun bu adamı onun için gitmeyi bilmemneyi hiç düşünme bile. önemli olan aranızdaki sevgi cnm diğer probleömleri elele vererek çözersiniz inş.

alp uyuyor bende o uyurken uyuyayım diyorum yatıyorum o kalkıyor.ben kalkıyorum ağlayınca o uyuyorsempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbu çocuk benim uyumamı istemiyor:mymeka:.

kaydirigubbakcemile3 aynen bana da öyle oluyor. ne zaman kafamı koyup o uyuyorken azıcık kestireyim desem velet uyanıyor.bize ne garezi var bunların yaw

noluyo burdaaaa pastamı yiyyozzzzzzzzzcokacimcoook

evettt, ben şu anda tıkınmakla meşgulüm örneğinsempatiksalakcinni

benide gazladınız aha bende yapıom ama halleyli pastaaaaaaaa:asigim:

afiyet olsun cnmm

ben de onlardan kullanıyorum ama inş. odada durmasının bi zararı yoktur

Eray nasıl oldu cnm? iştahında bi değişiklik var mı?

büyük oğlandan bahsediyorsun değilmi?o biraz daha iyi yemeye başladı....
emirhanda aynı şimdilik pazartesi dr ye götüreceğim..sanırım bogazları kırmızı...kaşıkla yemeyi bir türlü alıştıramadım ben bu çoçuğa ya.

emirhan dicektim yaa yanlış oldu pardon. hadi inşallah bişi çıkmaz cnm
Ebru sen on-line görünmüyosun nedense bende

Selam kızlar ya hıc ıı deılım kızım uyanıkken aclıktan aglasada sızlasada yıne meme almıyor ılla ayagımda sallıcam hafıf dalacak oyle emecek oda uyanmassa memeyı alıyor artık kaldıramıyorum sınırlerım harap oldu neden normal bebekler gıbı emmıyor cok kafama takıyorum memeyı bırakacak dıye cok korkuyorum o zamanda sankı gögüslerim bosalıyor sut gıdecek dıye offf ne zormus anne olmak buyudukce sorunları daha cok artıyor.

Hasret im gecmıs olsun ceroşumu Allah korumus canım cok dıkkatlı olmak lazım.
Selin cim şoktayım inan kürtaj a bende karşıyım ama canım en iyisini sen ve eşin bilirsiniz.

emirhan dicektim yaa yanlış oldu pardon. hadi inşallah bişi çıkmaz cnm
Ebru sen on-line görünmüyosun nedense bende

allah allah neden online gözükmüyorumki..ben burdayım ama..........

aaa neden böyle yapıyorki..yoksa onundamı boğazları kızarmış...?allah korusun...hepmi böyle yapıyor..ne zamandır böyle yani...

hay allah hakikaten sorunları hiç bitmiyor. canım mama ermeyi denedin mi? sadece emmeyi mi reddediyor yoksa genel bi iştahsızlık durumu mu var? istersen bi doktora götür cnm belki boğazı ağrıyordur

bi zararı olacağını sanmıyorum...
bugün hep ewdeydim hiç işyok sewiniyorum iş olmamasına... kızımla keyif yaptık 1 günlük sultanlık iştekaydirigubbakcemile3 şimdi kızımla mrkete gidiyoruz irmik tatlısıda yapıcam süt bitti süt alim meywe falan. hem bi hawa alırız

iyi alışverişler cnm

yarın sabahtan cengiz bırakcakmış beni..
bebelac bana bi koli mama göndermiş tahıllı falan bebek sütüde göndermiş 6aydan itibaren olandan.. kızıma sebze haşladım şimdi onu wericem mamayla.. ben kaçarr.. ama onlineım haberiniz ola:)

kız beni de mılupa dan aradılar 6 aylık olunca bişeyler göndercez dediler.bi yerde form doldurmuşum.hiç hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…