- 30 Ocak 2010
- 233
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.421
Ya benİm oĞlanda var bİŞeyler..yİne yemedİ doĞru dÜzgÜn bİŞey bu gÜn..artık yarın dr nİn yolu gÖzÜkÜyor anlaŞılan bana..bİr huysuzlukta var zaten..uyumadıda adam gİbİ..Çok az uyuyor zten genelde...
canım ayaklarını karnına çekiomu ıkınması yada mızırganması varmı
yok gaz yada karın ağrısı değil ya..ilaç verdim onun için...sürekli bağırıp duruyor ama...uyutuyorum hemen uyanıyor..belliki uykusuda var
canım belki ılık bi banyo yaptırsan sonra rezene içirsen emziğinide versen uyur die düşünüyorum en iyi çözüm bu bence
yaptım anım bunları...son günlerde zaten huysuzdu bugün tavan yaptı....uykusu var..uyanık kalmYA ÇALIŞIYOR YA...MAMALARINIDA ALMIYOR HİÇ...BU GÜN ÇOK YORULDUM YA....YORDU ÇOK...DİZLERİMİN UZERİNE YÜZ ÜSTU YATIRDIM HALA ARA ARA SIZLANIYOR...SIRTINA MASAJ YAPIYORYUM...
canım belki ılık bi banyo yaptırsan sonra rezene içirsen emziğinide versen uyur die düşünüyorum en iyi çözüm bu bence
yaptım anım bunları...son günlerde zaten huysuzdu bugün tavan yaptı....uykusu var..uyanık kalmYA ÇALIŞIYOR YA...MAMALARINIDA ALMIYOR HİÇ...BU GÜN ÇOK YORULDUM YA....YORDU ÇOK...DİZLERİMİN UZERİNE YÜZ ÜSTU YATIRDIM HALA ARA ARA SIZLANIYOR...SIRTINA MASAJ YAPIYORYUM...
Canım yemiyor diyorsun açlıktan uyumuyordur ama yemedikçe de uyuymayacak o zaman.
Canım yemiyor diyorsun açlıktan uyumuyordur ama yemedikçe de uyuymayacak o zaman.
beyfendiyi baçakta sallayarak uyuttum bakalım ne kadar uyuyaak...hırslandımı beşikte meşikte uyumuyor...biraz yedirdimde..40 gr kadar mamaı zorla içtik..biberonu soka çıkara....bitmişl durumdayım şu anda ama...
Selam Arkadaşlar.. Benim oğlum da mart 2010 doğumlu..
Bu aralar elini emiyor daha doğrusu yalıyor (parmağını ağzına sokmayı henüz keşfedemedi)
bu durum alışkanlık yapar mı merak ediyorum..
Merak ettiğim bir başka konu da boğazında balgam birikiyor.. onu nasıl atacak? Böyle bişey yaşayanınız var mı?
Selam Arkadaşlar.. Benim oğlum da mart 2010 doğumlu..
Bu aralar elini emiyor daha doğrusu yalıyor (parmağını ağzına sokmayı henüz keşfedemedi)
bu durum alışkanlık yapar mı merak ediyorum..
Merak ettiğim bir başka konu da boğazında balgam birikiyor.. onu nasıl atacak? Böyle bişey yaşayanınız var mı?
iyiyiz gülcan,sen nasılsın?
Bilmem ruh gibiyim parmaklarımda kanamalar dewam edıyor agrım var 2 kere pansumana gıttım amelıyat ıgrenctı korkumdan parmaklarıma bakamadım bıle ama hamd olsun yuruyup bebegımle ılgılenebılıyorum
Hayırdır gülcan, geçmiş olsun, parmaklarına ne oldu?
Bilmem ruh gibiyim parmaklarımda kanamalar dewam edıyor agrım var 2 kere pansumana gıttım amelıyat ıgrenctı korkumdan parmaklarıma bakamadım bıle ama hamd olsun yuruyup bebegımle ılgılenebılıyorum