2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ayaklarını karnına çekiomu ıkınması yada mızırganması varmı

yok gaz yada karın ağrısı değil ya..ilaç verdim onun için...sürekli bağırıp duruyor ama...uyutuyorum hemen uyanıyor..belliki uykusuda var

canım belki ılık bi banyo yaptırsan sonra rezene içirsen emziğinide versen uyur die düşünüyorum en iyi çözüm bu bence

Selam Arkadaşlar.. Benim oğlum da mart 2010 doğumlu..
Bu aralar elini emiyor daha doğrusu yalıyor (parmağını ağzına sokmayı henüz keşfedemedi)
bu durum alışkanlık yapar mı merak ediyorum..
Merak ettiğim bir başka konu da boğazında balgam birikiyor.. onu nasıl atacak? Böyle bişey yaşayanınız var mı?

Hepimizin ki ellerini yalıyor yada ağzına sokuyor yada emiyor...
Oral dönemmiş, engellemeyecekmişiz alışkanlık yapmazmış. 2 yaşına kadar emebilirlermiş doğalmış.
Balgam konusunu bilmiyorum

yok alışkanlık yapmaz..damaklarını kaşıyor...
balgam olayı bizdede var var ama oğlum rahatsızlanmıştı o zaman başladı dr antibiyotik ve peditus verdi..kullandık ama bir işe yaramadı...yarın veya haftaya dr deyim yine..havaya bağlı...normalde balgam olmaz...

Kızlarrrrrrr
baarsaklarım bozulmuşşş acaip bi şekildeee bebeğimde aşırı gazlıı onunda bozulur dimiii
napim ne yiyim de geçsin yaa ufff ztn meyve fln çok az yiyorum şeftali muz sadecee
uff ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…