- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.401
kızlar ya benim göğüsler eskisi gibi dolmuyo ya özellikled gece taş gibi olurdu şimdi yumuş yumuş bakıyorumda oğlumda doymuyo okdar gece bazen sık sık uyanıyo genelde 11.30 12 gibi uyur sabah 5 te kalkar yoğurt verdim az önce meyve püresi yapıyorum bide cici bebebisküvi veriyorum başka ne verebilirim ya bide dün ilk defa pirinç unu verdim ya aç kalmasın oğlum kilosuda 6.170 gr pek kilosuna takmıyorum ama doysun oğlum
Silver hoşgeldin canım, konu kaynanalar evet, herkes dertli sorma..
Eylülsarım, Allah yardımcın olsun canım, seninkide daha farklı hakkaten, sen anlattıkça ben sinir oldum burda, bu mama konusu bizde de gündemde, ben doğum iznindeyim şu an ama evden çalışıp para kazanıyorum, hatta eşimden daha fazla kazanıyorum, buna rağmen eşim ve annesi sürekli mamanın pahalı olduğundan, benim emzirmemek için elimden geleni yaptığımdan dem vuruyorlar, güya ben üşenmişim emzirmemişim, yemek yemeyip süt üretmemişim, lafa bak yaa, kendileri sütümün kesilmesi için ellerinden geleni yaptılar aslında, ama suçlu benim.
Canım, sebze çorbası verebilirsin, milupanın sütlü pirinçli kaşık maması var, ondan da verebilirsin, armutlu-portakallı kaşık maması var sonra, çeşit çok sen yedirmek istedikten sonra..
kızlar asya biberon almıyo......alsa bile damağına yapıştırıp çekmeyi bilmiyo...ayın 15-16 sında okulda sınav görevim var.anneannesine bırakıcam ama biberondan içmeyi öğrenmesi gerek.nasıl alıştırcam?
sorma canım benimde sütümü kesilmesine neden oldular doğumdan 4 gün sonra annemlere gelip siz yapamıyorsunuz ya gel bizimle yaşayın yada ayrılın gibi laflar ettiler eşimde babam ne derse ben onu yaparım dedi geçti kenara taşan sütüm şimdi damla yok dikişlerim zedelendi bunalıma girdim çocuguma dokunamadım 3 gün sorumlu olarak onu gördüm ailem yanımda olmasaydı intahara kadar giderdi dururmum
ya doktorumuza diyorum hani aç ne yapabilirim anlatıyorum durumu o kilosu çok ii diyo 1ay erkn doğmasına rağmen ii diyo ben kendim yoğuurdu meyve püresini vermeye başladım doktorum hala verdirmiyodu çok ii bi doktor ama mama da vermedi
İşin gerçekten zor, Allah sabır versin ama intihar kelimesini bile kullanma, kimse için değmez, hayat güzel, ileride bebeğin büyüdüğünde bunları unutup güleceksin yaşadıklarına, bebeğin sana arkadaş olacak, gözün kimseyi görmez,
O halde ne diye oğlum aç deyip duruyorsun, doktor iyi diyorsa iyidir, ah biz anneler yok muyuz, herşeye kafamızı takıyoruz değil mi, benim sütüm yok, emmiyor yani, mama veriyorum kızıma, o yüzden başladım ek gıdalara.
simenaycım kaşıklada sabırsızlanıyor.....sinirleniyo ağlıyo..
eylülsarım yalancı meme de emmiyo.....dediklerini deniycem sağol............ama yazdıklarına üzüldüm.boşver gitsin.u anda bizi hayata bağlayan meleklerimiz var.kendini bilmez insan ne yapsan değişmez o yüzden hiç takmamak en güzel yol.eşine çok kızdım ama............ evlendikten sonra iki taraf içinde öncelik kendi kurduğu yuva olmalı..........
kızlar asya biberon almıyo......alsa bile damağına yapıştırıp çekmeyi bilmiyo...ayın 15-16 sında okulda sınav görevim var.anneannesine bırakıcam ama biberondan içmeyi öğrenmesi gerek.nasıl alıştırcam?
Esrincim Avent Medela'dan daha yumuşak sağıyor bence.
Medela'da sadece vakum gücünü ayarlayabiliyorsun, Avent'te emme hızını değiştirebiliyorsun.
Bir de silikon masaj başlığı var, göğüse biraz daha hassas davranıyor gibi geliyor bana.
Meela'nın huni kısmı bana küçük gelmişti, büyüğünü verdiler, o da çok büyük oldu, ben hiç süt sağamadım medela ile...
Eee nasıl uzak durucam ben şimdi stresten :)