- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.381
olabilir çanım psikoloji sütü çok etkiliyor..aslında annenin evi yakınsa evinde baksa doruğa daha iyi olmazmı?
ah canım sorma ben sezeryan yaptım altım bezlendi kalkamadıgım için dogal olarak kayınvalidem annemlere siz gidin ben kalayım dedi bende yok anne sen git benim annem kalsın altım bezlenio ben rahat edemem dedim gitti dahada gelmedi bide eşime beni kesmiş ailemi kesmiş beni sokmadılar yok bu benimde torunum falan die eşimle hastaneden çıkmadan başladı tartışmalar.eve gelicem kayıvalidem ben gelim bakayım bile demedi 9 yaşında bi kaynım var aaa ben gelemem onun okulu var dedi gelmedi ben annemlerle aynı apartmanda oturuyorum apartman bizim annemde eşime dedi oğlum annemm kendi evinde gidin baldızınla eşine yatak yapın bebeğin hamagını yukarı çıkartın dedi annem 40 gün baktı banada kızımada bu kırk gün içinde ben eşimle hep kavga ettim kayınvalidem kayınpederim hep doldurdu hem benim hem ailemin üstüne saldı eşimi oda saf yalan söylediler onlara inandı şimdi ailem ve eşim çok mesafeli yaklaşık 4 aydır annem babam ve ablam evime gelmio bi üst katta olmalarına rağmen ben yukarı çıkınca eşimle kavga ediyoruz her hafta sonu istanbula kayınvalidemlere gidiyoruz ne giydirirsem giydireyim kayınvalidem bu çocugu sıkıo çıkart şunu die emir verio duymamazlığa veriyorum eşim gelip kendi çıkartıo ben artık dayanamıyorum boşanmayı düşünüyorum ama eşimide çok seviyorum lohusayken eşimin annesi ve babası bana aileme hakaret etti eşim hiç bişi demedi sadece senin ailende bana sen çocuğa sahip çıkmamak için çıkartıosan kavgayı biz alırız üstümüze dedi hep kendi ailesini ve kendini haklı görüyo benim ailem ve ben hep haksıızız eşime göre annesi piskolojikman rahatsız bi kişilik 9 yaşındaki kaynımı çok fena dövüyo nedensiz yere canı sıkılıo alıo dövüyo eşimde dioki sen kızımızı annene bırakıyorsun buda benim annem bırakıcaksın ben bırakmak istemiyorum diyince ozaman kendi annenede bırakmıcaksın dio napıcam bilmiyorum offff bunalıma girdim durmadan ağlıom
Canım annemle aynı apartmanda oturuyoruz.
Fakat annem Doruk'u alıp evine giderse kıyamet kopar, kadın bizim evdeyken bile annem ondan fazla ilgilenmesin diye bir tarafını yırtıyor.
aynen canım sanki bizimkileri anlatyorsun snin ki yine çeyrek takmış bizde o da yok! el el üstüne elde baş üstüne gidip geliyor burda kalan torununun harçlığını ihmal etmiyor ama!
bnde kawga edip içimi dökiym dediğimde benim çingene kocam olayı dahada büyütüyor ben işittiğim küfürlerle kalıyorum çok küfür etmeye başladı çok kırıcı oldu resmen sallantıda ewliliğimiz ama beni tehdit ediyor ayrılık yok ölüm war demeye getiriyo... çok yoruldum
az önce mesaj attım uzaklaşmak istiyorum bi süre yoksa olmayacak bu iş dedim...
canım benimkilerden ben hamileyken dedim bak anne sana babanne bilezik takmış bende bilezik isterim dedim şakayla karışık bana bilezik takmadı ama torununa 100 milyona künye yaptırmış adının yazdıgı birde küpe almış milletin içinde verio bak doğum hediyesi aldıkk die bide bana napsa beğenirsiniz oturmaya gelin die çağırdı bi gittimkii 40 mevlütü yapıo şok oldum oysa demiştimki ilk ben yapayım kendi evimde sonra sen yap eşime dedim noluyo oda olsun n nolucak yapsınlar bak abartma herşeyi kes sesini dedi.sen sadece küfürle kalmışsın ne güzel
benim kayınvalidem onlara gidince bizi birlikde yatırmamak için elinden geleni yapıo saf eşmde benle yatmıo kaynımla yatıoo ben amele gibi kalıyorum ortada...
manyak bunlar ya...
böylelerine sopayı göstereçeksin..deli deliyi görünçe sopasını bırakırmış...eşsevgiside kalmıyor böyle şeyler yaşandıkça zamanla..ben şimdi eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum..yanındayım ama ne bileyim işte..çok sıkıldım.o ve ailesinden...Allah korusun sen bırakma yineden manyak karı döver belli olmaz...geçiyor bu günler ama bir çok şeyi alıp götürüyor beraberinde....kafaları bir yere vurmadan akıllanmıyor bu erkekler....konuşmak nafile...anneleri babaları çok kıymetli...bir türlü kopamıyorlar ailelerinin gölgesinden...biraz tatlılıkla çilveyle avuçuna almaya çalış,,sen ona diklendikçe iş inada biner..daha çok onlardan taraf olmaya başlar eşin....
hanife gülayada mesaj at onunda haberi yok daha sanısrsam
canım kızlar anlatmış slayt hazırlıyorum sen de yollarsan sevinirim...Ne mesajı atacak benimde haberim yok Hasret, bana da söyleyin :))
aynen canım sanki bizimkileri anlatyorsun snin ki yine çeyrek takmış bizde o da yok! el el üstüne elde baş üstüne gidip geliyor burda kalan torununun harçlığını ihmal etmiyor ama!
bnde kawga edip içimi dökiym dediğimde benim çingene kocam olayı dahada büyütüyor ben işittiğim küfürlerle kalıyorum çok küfür etmeye başladı çok kırıcı oldu resmen sallantıda ewliliğimiz ama beni tehdit ediyor ayrılık yok ölüm war demeye getiriyo... çok yoruldum
az önce mesaj attım uzaklaşmak istiyorum bi süre yoksa olmayacak bu iş dedim...
bncede kahwaltı için erken gibime geliyor
ali şal değil mi bizimde ilk muayenemizi o yapmış ben pek bilmiyorum nasıl bir adam giderim ama bana uzak klıyor karşısı burda kine sırf yakın die gidiyorum yürüme mesafesi..
ne kadar sgk çocuk muayene?
isyankar olmak istemiyorum allaha sığınıyorum böyle bi günde açılan elleri geri çewirmez rabbim.. ona hidayet eylesin bana sabır wersin.. ya da bi şekilde beni we yawrumu kurtarsın!
kız slayt yapeyozya onu diorum sen resim gönderdin mi?
ben elimden geleni yapıyorum ama bu sefer tepeme çıkıyo her dediğine tamam canım tamam aşkım diyorum bu sefer bana imkansız bişi diyo yok aşkım yapmayalım diyorum sen misin itiraz eden alırım giderim çocuğu senin beynini patlatırım itişme kakışma başlıyooo evden kovdum gitmio
ah canım sorma ben sezeryan yaptım altım bezlendi kalkamadıgım için dogal olarak kayınvalidem annemlere siz gidin ben kalayım dedi bende yok anne sen git benim annem kalsın altım bezlenio ben rahat edemem dedim gitti dahada gelmedi bide eşime beni kesmiş ailemi kesmiş beni sokmadılar yok bu benimde torunum falan die eşimle hastaneden çıkmadan başladı tartışmalar.eve gelicem kayıvalidem ben gelim bakayım bile demedi 9 yaşında bi kaynım var aaa ben gelemem onun okulu var dedi gelmedi ben annemlerle aynı apartmanda oturuyorum apartman bizim annemde eşime dedi oğlum annemm kendi evinde gidin baldızınla eşine yatak yapın bebeğin hamagını yukarı çıkartın dedi annem 40 gün baktı banada kızımada bu kırk gün içinde ben eşimle hep kavga ettim kayınvalidem kayınpederim hep doldurdu hem benim hem ailemin üstüne saldı eşimi oda saf yalan söylediler onlara inandı şimdi ailem ve eşim çok mesafeli yaklaşık 4 aydır annem babam ve ablam evime gelmio bi üst katta olmalarına rağmen ben yukarı çıkınca eşimle kavga ediyoruz her hafta sonu istanbula kayınvalidemlere gidiyoruz ne giydirirsem giydireyim kayınvalidem bu çocugu sıkıo çıkart şunu die emir verio duymamazlığa veriyorum eşim gelip kendi çıkartıo ben artık dayanamıyorum boşanmayı düşünüyorum ama eşimide çok seviyorum lohusayken eşimin annesi ve babası bana aileme hakaret etti eşim hiç bişi demedi sadece senin ailende bana sen çocuğa sahip çıkmamak için çıkartıosan kavgayı biz alırız üstümüze dedi hep kendi ailesini ve kendini haklı görüyo benim ailem ve ben hep haksıızız eşime göre annesi piskolojikman rahatsız bi kişilik 9 yaşındaki kaynımı çok fena dövüyo nedensiz yere canı sıkılıo alıo dövüyo eşimde dioki sen kızımızı annene bırakıyorsun buda benim annem bırakıcaksın ben bırakmak istemiyorum diyince ozaman kendi annenede bırakmıcaksın dio napıcam bilmiyorum offff bunalıma girdim durmadan ağlıom
ne zaman gideçek bunlar ya...?bir an önçe gönderebilsen onları iyi olçak...
Amanın kaynanalat yine çoştu desenize, atağa kalktılar, bende sadece bende var sanırdım, herkes dertliymiş meğer :))
ya benim eşim bana bişi yapamaz baba tarafındaki bütün akrabaları boşanmaya kaltım gelip hem bana hem aileme yalvardılar bırakmayın bu çocuğu yoksa sefil olur ailesi sahip çıkmaz nolur kızım affet cahildir kıyma dedi. eşimde annemlerde kalırken geldi dizime yattı ağladı yalvardı sen olmazsan ben yaşayamam sensiz olamam sen beni bırakırsan bana kimse sahip çıkmaz die ağladı nolur affet dedi affettim ama daha beter oldu hiç hatalarını kabul etmio ona göre hep ben hatalıyım ben kendi ailemi koruyorum onun ailesini yanlış anlıyorum düşünün kızlar benim ailem ona hem maddi hem manevi destek oldu oluyorda ama onun ailesi bizden para isteyip maddi destek bekleyip duruyo ama bu eşime normal gelio kaynıma 30 milyona oyuncak almışlar ertesi gün kırmış dedim ne gerek var dediler bizim çocugumuz alırız ben kızıma kıyafet aldım bu çocugun yediğe yarar giydiği zarar dediler eşimde daha bişi aldırmıo kavgayla alıyorum ee yemesinede laf ettiler sonunda maması 20 milyon daha ucuzunu alın bu çok pahalı dediler eşimde bundan kullanılmıcak yetişemiyorum dedi kavga çıktı dedim yeter bu çocuk için herşeyin en iyisi olucak gerekirse sen aç kalıcaksın ben aç kalıcam ama bu herşeyin en iyisini yapıcak yaşıcak beni çıldırtma dedim tamam aşkım haklısın dedi ama arada bi başka mamamı baksak diyo
slm kızlar...canım çıktı valla.akşamki misafire hazırlandım...siz de kaynatmışsınız.....ağırlıklı kaynana savaşı sanırım konumuzkötükedihüso
Ben Avent kullanıyorum, çok memnunum.
Ondan önce Medela Mini aldım, benim işime yaramadı ama ondan da çok memnun olan arkadaşlarım var canım.
E-bebek mağazasında deneyerek alabiliyorsun, mümkünse öyle bir yerden al.
Her pompa her göğüse uygun olmayabiliyor çünkü...
Evi aradım şimdi, Doruk nasıl diye...
Annem çıktı, ses berbat...
Doruk iyi ama ben çok daraldım artık dedi.
Kimbilir ne oldu yine
Akşam eve gidip ne dinleyecek, ne sinirlenecek, ne de çözecek gücüm var...
Çok yoruldum kızlar, ruh halim hiç iyi değil, belki de ondan azalıyor sütüm((
Ayy sen anlattın ben şiştim valla...
Bizimkilerin bi iyi tarafı varsa, maddi olarak yük olmuyorlar ve harcadığımıza karışmıyorlar.
Zaten cesaret edemezler, ben eşek gibi çalışıyorum çocuğumu bırakıp, niye, oğlum için herşeyin iyisi olsun diye.
Beyinlerini delerim valla kötükedihüso
Burcu avent in farkı ne, medela da kullanmışsın ondan soruyorum. Medela bende de sağmıyordu ama göğsüme yerleştirdiğim huni kısmı bana büyükmüş o huni kısmının küçüğünü aldım birde hastane pompası kiraladım.
Canım kesinlikle ondan ben strese, üzüntüye ve yorgunluğa gelemiyorum hemen sütüm gidiyor.