2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir çanım psikoloji sütü çok etkiliyor..aslında annenin evi yakınsa evinde baksa doruğa daha iyi olmazmı?

Canım annemle aynı apartmanda oturuyoruz.
Fakat annem Doruk'u alıp evine giderse kıyamet kopar, kadın bizim evdeyken bile annem ondan fazla ilgilenmesin diye bir tarafını yırtıyor.

manyak bunlar ya...

böylelerine sopayı göstereçeksin..deli deliyi görünçe sopasını bırakırmış...eşsevgiside kalmıyor böyle şeyler yaşandıkça zamanla..ben şimdi eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum..yanındayım ama ne bileyim işte..çok sıkıldım.o ve ailesinden...Allah korusun sen bırakma yineden manyak karı döver belli olmaz...geçiyor bu günler ama bir çok şeyi alıp götürüyor beraberinde....kafaları bir yere vurmadan akıllanmıyor bu erkekler....konuşmak nafile...anneleri babaları çok kıymetli...bir türlü kopamıyorlar ailelerinin gölgesinden...biraz tatlılıkla çilveyle avuçuna almaya çalış,,sen ona diklendikçe iş inada biner..daha çok onlardan taraf olmaya başlar eşin....

ben elimden geleni yapıyorum ama bu sefer tepeme çıkıyo her dediğine tamam canım tamam aşkım diyorum bu sefer bana imkansız bişi diyo yok aşkım yapmayalım diyorum sen misin itiraz eden alırım giderim çocuğu senin beynini patlatırım itişme kakışma başlıyooo evden kovdum gitmio

aman gçen eşimin arkadaşının düğünü vardı..eşim altın istedi benden bende anasnın taktığını verdim:.al şunu tak,annen takmıştı uğursuzluk getirir bana dedim verdim..oda kalmadı yani...oğluna iade ettim altınını...yok benimkide küfür eder ama ben evi yıkarım tabak çanak kalmaz sağlam...artık psikopata bağladım ben işi..eskiden benimkde tehdit ederdi,,hep boş laf ediyorlar işte...kim takar onun tehditlerini ,sıkar biraz...

ali sal evet..iyi bir dr ..özellikle çok güzel ilaç yazıyo...300-400 tl lik ilaç yazdığını bilirim onun bize o nedenle sgk sız gitmiçeksin ona..son gittiğimde büyük için 5 almışladı sgk ile

aaba hayatımızdan yok olmaları için dua etsek olurmu?

canım kıskanıyoo ben eşimin yanına otrurumca hemen mutfaga gidio eşime seslenio bişi demese bile saçma saçma konuşuyo ama benden uzak ya eşim o mutlu oluyo

Amanın kaynanalat yine çoştu desenize, atağa kalktılar, bende sadece bende var sanırdım, herkes dertliymiş meğer :))

GÖNDERENLER
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness
28,_jale_
29,taburcu
30,helinzor
31,mervemir
32,ben
33,tonur
34,parotis
35.ege43
36,nilüferşah
37,beknur
38,pancuben
39,eylülsarım

göndermek isteyen varsa akşam 5 e kadar yollayabilir yine de....akşama hazırlarım slaytları haberiniz olaolumunekankayizsmile

hanifeturkyilmaz@gmail.com

bu arada....
zeynep_35 arkadaşımızın oğlu Erdem'in d.tarihini
ege43 arkadaşımızın da adını,bebişin adını ve d. tarihini bilmiyorum maillerinde yazmayı unutmuşlar ben maille sordum ancak cevap alamadım bilen duyan bana haber veririse sevinirim
olumunekankayizsmile

hep aynı laflar,palavra ,akılları sıra sindirmeye çalışıyorlar........bir an için benimkini anlatıyorsun sandım...

Yuuhhh, Allahından bulsun terbiyesizler...
Canım Allah sana sabır versin.
Bizim de bir adım ilerimiz sizin gibi olacak.

ne zaman gideçek bunlar ya...?bir an önçe gönderebilsen onları iyi olçak...

Geleli bir hafta oldu, en az bir ay daha burdalar...

Amanın kaynanalat yine çoştu desenize, atağa kalktılar, bende sadece bende var sanırdım, herkes dertliymiş meğer :))

Oooo bebekler doğduktan sonra normaller bile sapıttı, bizim manyaklarsa top seviyesindeler artık...

ya benim eşim bana bişi yapamaz baba tarafındaki bütün akrabaları boşanmaya kaltım gelip hem bana hem aileme yalvardılar bırakmayın bu çocuğu yoksa sefil olur ailesi sahip çıkmaz nolur kızım affet cahildir kıyma dedi. eşimde annemlerde kalırken geldi dizime yattı ağladı yalvardı sen olmazsan ben yaşayamam sensiz olamam sen beni bırakırsan bana kimse sahip çıkmaz die ağladı nolur affet dedi affettim ama daha beter oldu hiç hatalarını kabul etmio ona göre hep ben hatalıyım ben kendi ailemi koruyorum onun ailesini yanlış anlıyorum düşünün kızlar benim ailem ona hem maddi hem manevi destek oldu oluyorda ama onun ailesi bizden para isteyip maddi destek bekleyip duruyo ama bu eşime normal gelio kaynıma 30 milyona oyuncak almışlar ertesi gün kırmış dedim ne gerek var dediler bizim çocugumuz alırız ben kızıma kıyafet aldım bu çocugun yediğe yarar giydiği zarar dediler eşimde daha bişi aldırmıo kavgayla alıyorum ee yemesinede laf ettiler sonunda maması 20 milyon daha ucuzunu alın bu çok pahalı dediler eşimde bundan kullanılmıcak yetişemiyorum dedi kavga çıktı dedim yeter bu çocuk için herşeyin en iyisi olucak gerekirse sen aç kalıcaksın ben aç kalıcam ama bu herşeyin en iyisini yapıcak yaşıcak beni çıldırtma dedim tamam aşkım haklısın dedi ama arada bi başka mamamı baksak diyo

slm kızlar...canım çıktı valla.akşamki misafire hazırlandım...siz de kaynatmışsınız.....ağırlıklı kaynana savaşı sanırım konumuzkötükedihüso

Ayy sen anlattın ben şiştim valla...
Bizimkilerin bi iyi tarafı varsa, maddi olarak yük olmuyorlar ve harcadığımıza karışmıyorlar.
Zaten cesaret edemezler, ben eşek gibi çalışıyorum çocuğumu bırakıp, niye, oğlum için herşeyin iyisi olsun diye.
Beyinlerini delerim valla kötükedihüso

Burcu avent in farkı ne, medela da kullanmışsın ondan soruyorum. Medela bende de sağmıyordu ama göğsüme yerleştirdiğim huni kısmı bana büyükmüş o huni kısmının küçüğünü aldım birde hastane pompası kiraladım.

Canım kesinlikle ondan ben strese, üzüntüye ve yorgunluğa gelemiyorum hemen sütüm gidiyor.

ben hastanede bilgi işlemde çalışacaktım eşim izin vermedi daha doğrusu eşim ılımlıydı babasına sordu babası olmaz evde çocuga baksın dedi eşim şiddetle karşı dio çalışacaksan yürü git dio benim kayınvalidem düğünden sonra daha takılan altınlatımın 60 tanesi ve takılan paramın 10 milyarını çaldı bizede dedi 25 tane altın 5 milyar para takıldı para bizim altınlar sizin dedi aldı elimizde eşimde salak gibi tamam dedi düşünün benim ailem karadenizli eşimin ailesi dogulu 1000 kişiye yakın kişi geldi sizce bana verilen sayı inandırıcımı diyorum eşime kameradan sayıcam kaseti kırdı saymıyım die

Son düzenleme:

Esrincim Avent Medela'dan daha yumuşak sağıyor bence.
Medela'da sadece vakum gücünü ayarlayabiliyorsun, Avent'te emme hızını değiştirebiliyorsun.
Bir de silikon masaj başlığı var, göğüse biraz daha hassas davranıyor gibi geliyor bana.
Meela'nın huni kısmı bana küçük gelmişti, büyüğünü verdiler, o da çok büyük oldu, ben hiç süt sağamadım medela ile...

Eee nasıl uzak durucam ben şimdi stresten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…