2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

laviniaebru tickerını düzeltir misin artık, görmek istiyorum kaç ay olduğunuzu

selkie Ebru sen de yapıver anacım bi ticker, kaçıncı ayda 300gr aldı?

çanım 4 ay konrolüne gittiğimde öyleydi..boğazşaı kızarmış meğerse oğlumun farketmemişim..antibiyotik kullandık sonra ..ama genel bir iştahsızlık dvam ediyor...inşallah bu ay kilo almıştır...şimdi 4 buçuk aylık olduk biz...

biz aşıya gidiyoruz gelince bakarım geçmişe...öptüm hepinizi:):):):)

adi geçmiş olsun şimdiden

hadi geçmiş ola aşkım maşallah alp ime..sende girdin ek gıdacıların arasına bende geliom temmuz 25 bekleyin benideee...bizim aşılarda yarın ..
sağol hayatım yok daha girmedim girdemmi girmesem mi eşiğindeyim.tüçük yağmurum canı yanmaz ağlamaz inşaallah.

sağol canım anlayabiliyorum seni çünkü insanın direk morali düşüyor.inşaallah bu ay düzelmiştir emirhanda.

laviniaebru tickerını düzeltir misin artık, görmek istiyorum kaç ay olduğunuzu

selkie Ebru sen de yapıver anacım bi ticker, kaçıncı ayda 300gr aldı?
yaw en baştaki kısma hangi tarihi yazıoz naparsın ingilizce yok bacım..sempatiksalakcinni
bence de unutmuşturkaydirigubbakcemile3 hatta yıkadığında ilk banyo yapığındaki tepkiyi verebiliraklinialirimsmile

sırnaşık şey

Yazgıcım ben de bugünlerde zor veriyorum memeyi.
Hem süt fazla geliyor, sinirleniyor, hem de etrafı seyretmekten memeyi bırakıyor şaşkın.
Ben de saatli emzirmeyi falan bir kenara bıraktım, her fırsatta tıkıyorum memeyi ağzına.
Gündüzleri biberon alıyor zaten, onu da az almaya başlamış nedense.
Cumartesi de bizim kontrolümüz var, bakalım karnemiz nasıl olacak :)

Geçmiş olsuunnn...

bosna oğluna ne oldu ya,benkaçırdım sanırım..çok geçmiş olsun..

Ebrucum gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı Doruk'un, küçük bir operasyonla açıldı ama beni epey üzdü...

bu ay inşallah güzel kilo alırlar...

ay çanım benim çok geçmiş olsun...annelik öyle bişeyki saçına zarar gelse insanın içi açıyor...küçük operasyon olsada kimbilir nasıl üzdü seni...

Sağol canım.
Valla ameliyathaneye girerken o kadar uludum ki, doktor dışarı çıkıp sakinleştirdi. Düşün artık... :)

yazgıı dr un görsün karar wersin ozaman..bakalım ne diyecek ama götür bence hemen...

acil cevappp.

sütümü sağıyorum buzluğa koyucam.cam değilde hani diğer biberonlarla koysam neolur?süt saklama poşetim yok.

ya bişey sorucam..ew sahibi dışarıdan balkondan örtü vs cırpmak silkelemek yasak apartmanımızda dedi ee ben nerden cırpacam örtülerimi tozlanıyo haliyle ..bu tasınacagım evde apartman bosluguna bakan bi pencerem vardı ordan hallederdim yawffisfisfis

ohhh süper ben hiç bişey görmedim vallaaa
acil cevappp.

sütümü sağıyorum buzluğa koyucam.cam değilde hani diğer biberonlarla koysam neolur?süt saklama poşetim yok.

ben medelanın saklama kaplarını aldım onlarda cam değil koyabilirsin yaaa

ohh kurtuldun valla çok geçmiş olsun yaa sanırım arda nın da sünnet derisi yapışık tam anlamıyorum ama bi götürcem bakalım

MERALCİM ateş yapmaz daha önceden alışkın bünyeleri ama sen genede takip et dedi bu aşının biri karmaların ikincisi biride zatürre aşısıymış.

yazgıcım ardanın geçen aşısı ateş yapmadı bunda 2 gün ateşlendi bugün biraz iyi pzt olmuştu aşısını.... öncekinde de bunda da gitmeden ateş düşürücü verdim ama bu sefer biraz da havalardan sanırım 38'e kadar çıktı o yüzden takipte ol emi yerimseniben

ebruu haticeee gamzeee evleriniz hayırlı olsun bacılar kolaycacık taşınırsınız inşallah sorunsuz bi şekilde ALLAH yardımcınız olsun

yaw en baştaki kısma hangi tarihi yazıoz naparsın ingilizce yok bacım..sempatiksalakcinni
sırnaşık şey

When was your child born?- burada bebeğin doğum tarihini gir
full size ticker'ı seç
beğendiğin ticker'ı seçi next'e bas
sonra baby's age kısmını işaretle ve eklemek istediğin bilgiler varsa ekleyerimseniben

acil cevappp.

canım ben buzdolabı poşetine koymuştum plastik küçük bi kabın içine buzdolabı poşetini oturtup sütü öyle koymuştum içine ağzını da sıkıca bağladım yayılmadan dondu yani... biberonlar steril olduktan sonra onlarla da koyabilirsin bence

yaw öyle halı falan silkeleme de çarşafını falan sirklersin nolucak, ben de halı silkeleyenlere kızıyorum walla, sonuçta süpürgeler var. ama elbette çarşafımı falan silkeliyorum ya ne yapcam. ona da kızarlarsa sen de apartman kapısını açıp merdivenden sirkelersin artık

Yazgı ben bu konulardan hiç anlamıyorum cnm yaabilmiyorumkismile

hoşgeldin Jale, nasıl gidiyo tatil?

amanın boğün mutluym..

ne güzellllllalkisalkisalkis

pınarcım geçmiş olsun vede hayırlı olsun..dARIsı damatlığına.............

hatice ve gamze size de kolay gelsin.taşınan taşınana.....

hadi geçmiş olsun,darısı bize.....

oh oh ne ala......maşallah

hadi bakalım...ş.imdiden geçmiş olsun

Sağol canım.
Valla ameliyathaneye girerken o kadar uludum ki, doktor dışarı çıkıp sakinleştirdi. Düşün artık... :)

inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bişey...

bizdede yasak..ufak örtüleri..banyoya silkiyorum ..çarşaflaı falan sabah erken saatlrde silkiyorum :)kötükedihüso mebur kalıyorum ...halı silkmiyoruz..halı olayına bende kızıyorum...birde bazı apartmanlarda temizlik günleri var..o günlerde silkiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…