- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.061
Altın künye aldı, nazar boncukluKızlar ya merak ettim kocalarınız doğum hediyesi aldı mı yada ne aldı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın künye aldı, nazar boncukluKızlar ya merak ettim kocalarınız doğum hediyesi aldı mı yada ne aldı??
mutluluğun daim olsun canım benim sevindim inşaallah bu defa hayırlısıyla taşınırsın cicimolumunekankayizsmile.günaydııınn.....bu sefer oldu galiba canolarrr ewi bulduk dogalgazlı havadar temiz bi apartman ..ev sahibimiz iyi babacan bi beyfendi..gözü tok almanyalı..450 den 425 e düştü kirayı gene bile cok ama napalım kiracılık işte..ewde bi kac tadilat var yaptırıyo kuveti kırdırıp duşakabin falan taktıracak 1 haftayı bulur dedi..ablamda burda zaten persembe yolcu edicez< onu iyi oldu yani o gittikten sonra bakarız caresine 4 günlügüne geldi zaten..iyi ya mutluyum canlarımm..kaydirigubbakcemile2
canım kıyamam ben eymen e geçmiş olsun inşaallah biran önce iyileşecek kuzumuz.Merhaba canlar
Eymen dün sabah sünnet oldu
Ben de girdim sünnetine kullarını tuttum yavrumun hiç bir şey yapmadı sünnet olurken lokal anestezi ile oldu...
Fakat eve geldik uyuşturucunun etkisi geçince kıyametler koptu 1 saate yakın ağladı yavrum bas bas
sonradan verdiğim ağrı kesici etki etti de öyle sustu...
Dün ömrümün birazı daha gitmiştir zannımca...
Bizim oğlanın pi..si sorunluydu.. ucu çok küçüktü o yüzden ettirdik bi de sünnet derisi çok yapışıkmış
şimdi pancar gibi kıpkırmızı ucundan iltihaplar geliyor doktoru aradım yapışık olduğu için kabuk bile tutabilir dedi... :gitme:
dün kalabalıktı ev ağlayamadım bugün o ağlıyor ben ağlıyorum...
yavruşuma dua edin de çabuk atlatsın bu durumu...
onun ağlayışları içimi yakıyor...eritiyor... beni bitiriyor...
Tosun olmuştur inşallah Alp kuzum...
Aşısı için de şimdiden geçmiş olsun...
günaydın kızlarrrrrrrrr...
alp cim kolaycacık ol gel aşını inşallah...
senin işin bnden de zor ben yine lafımı sölüyom çatır çatır.. az önce yine kawga ettik biraz yumuşadı ama ortam ewet kocam içinn huzurum için bnde susacağım biraz.. ama can ciğerde olmayacağım tabiiTosun olmuştur inşallah Alp kuzum...
Aşısı için de şimdiden geçmiş olsun...
Geçmiş olsun ikinize de...
Bence de onlar hasta olacağına biz olalım.
Şimdi okudum dün olanları...
Yorum istiyorsun madem, bence uzatma, ama mesafeni de koru.
Küs olmayın ama evine de elini kolunu sallayarak girip çıkamasın, çekinsin senden...
Bizim gitmiyor Hasretcim...
Evde müthiş gergin bir ortam var.
Ben kayınvalidemle de kayınpederimle de nerdeyse hiç konuşmuyorum.
Doruk'la ilgilenmeyi bahane edip, onlarla sofraya oturmuyorum.
Sürekli herşeye karışıyor, laf sokuyor, temizlikçi kadına annemi çekiştiriyor.
Bense kocamın hatırına, evliliğim yıpranması diye ya sabır çekiyorum.
Patlarsam, korkunç olacak...
ebrucum hadi gözünaydın doğalgazlı olması süper olmuş en azından her an sıcak suyun olur mutfakta faydalanırsın rahat edersin.günaydııınn.....bu sefer oldu galiba canolarrr ewi bulduk dogalgazlı havadar temiz bi apartman ..ev sahibimiz iyi babacan bi beyfendi..gözü tok almanyalı..450 den 425 e düştü kirayı gene bile cok ama napalım kiracılık işte..ewde bi kac tadilat var yaptırıyo kuveti kırdırıp duşakabin falan taktıracak 1 haftayı bulur dedi..ablamda burda zaten persembe yolcu edicez< onu iyi oldu yani o gittikten sonra bakarız caresine 4 günlügüne geldi zaten..iyi ya mutluyum canlarımm..kaydirigubbakcemile2
hadi drdan güzel haberler getir bize yazgı..canım ben çoğu zaman geçmişin tümüne bakamıyorum bile ara ara okuyorum yada başkalarının mesajlarından konuyu anlamaya çalışıyorum.özledik tabiiiii.
uzatma hasret çünkü uzatırsan sen suçlu olacaksın cengizin gözünde sakın kendi annenede aksettirme bişey sakın canım.ayrıca cengizi çok seviyorsun ve hayatını onunla paylaştığın sürece bu insanlar da hayatının bir parçası olacaklar.evet kırgın ve kızgın olabilirsin bende zaten canciğer kuzu sarması ol demiyorum kesin ve belli bir mesafen olsun mutlaka çok yüz verme ama uzatmada bence.
çok iftiracı yaa ben ona gerizekalı demişimmmm allahım hergün bişey üretiyo kıçından kelime üretiyo şerefsiz allahından bulsun dilerimgünaydın kızlarrrrrrrrr...
alp cim kolaycacık ol gel aşını inşallah...
ceren hoşgeldin..nerelerdeydin yav.........geçmi olsun kuzucuğuna....tabi sonra da sana.hemen atlatırsın inşallah....
ebrucum gözün aydın canım...herşeyde bi hayır var.bak doğalgazlı olmuş.soba zor ya...,
hasretcim kadın gelmiş özür dilemiş...boşver uzatma bence de.....sonuçta yine sen huzursuz olucan....salla gitsin ya...tartışıp olayı büyütsen büyür ama ne olacak yine sen ve eşin huzursuz olacaksınız.............
nerdesin hatçe ya 2 gün önce aklımdan geçtin msg atcaktım heeegünaydın kzılar nasılsınız özlediniz mi bizi biz çok özledik tocişkomun işleri çok yoğundu evimde kalmadım bu süre içinde annemdeydim tocişkom yeni işe başladı ev buldum bugünde halıları yıkıycam evi toparlıycam offf offff çok işim var ev taşıncak yerleştirilicek nasıl yapcam ya
ebru 1600 werioruzohaoldumsmile resmen soyuluyoruz bu istanbulda yaaaaa:umursamaz:550 gercekten cokmuş ama inşallah rahat edersin süpermiş yaw anlattıgın gibiysee..en cokta komşular ve ev sahibi önemli ...
Merhaba canlar
Ben de girdim sünnetine kullarını tuttum yavrumun hiç bir şey yapmadı sünnet olurken lokal anestezi ile oldu...
Fakat eve geldik uyuşturucunun etkisi geçince kıyametler koptu 1 saate yakın ağladı yavrum bas bas
Bizim oğlanın pi..si sorunluydu.. ucu çok küçüktü o yüzden ettirdik bi de sünnet derisi çok yapışıkmış
şimdi pancar gibi kıpkırmızı ucundan iltihaplar geliyor doktoru aradım yapışık olduğu için kabuk bile tutabilir dedi... :gitme:
Kızlar ya merak ettim kocalarınız doğum hediyesi aldı mı yada ne aldı??
hadi drdan güzel haberler getir bize yazgı..
ewet cengiz için susacağım kadını bi görsen yazgı dün geri wites yapıyo bu günde hasret bana surat assada laf soksada gelicem benim başka gidecek yerim yok dioalsanaalsanasmile şerefsizim katil olucam
biz geldikkk bacılarımkaydirigubbakcemile3
aşıları oldu paşam iki tane birini anlamadıda ikincide biraz ağladı.kilo boy bakıldı.şöyleki alp beyin boy 63 cm kilo 6 900 gr.yani alp bir ayda 500-600 gr kadar almış.hal böyle olunca bu beni biraz üzdü.çok şükür sütüm bol ama işte.sağlık ocağındaki doktor alp in kendi ayındaki bebeklerden gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama diğer aylara oranla bir düşüş olduğunuda ekledi ve meyveye yoğurda başla dedi.ben de kendi doktorumuzu aradım böyle böyle dedim oda meyve verebilirsin bende bir göreyim dedi.yani anlayacağınız süte ek olarak meyveye başlıyoruz sanırım galiba heraldesempatiksalakcinni:bbo:
iyi işime yarardın yav sempatiksalakcinni
bosnacım merhaba
bir türlü karşılaşamadık, daha öncede yazmıştım sana ama görmedin herhalde
Doruk'umuza geçmiş olsun operasyon geçirmiş
Pınarcım geçmiş olsun arkadaşım
Hayırlı olsun sünnetiniz
Biz hiç sorun yaşamadık sünnette ve sonrasında ağladı bayaca
sonra tam 4 saat kesintisiz uyudu ve uyandıktan sonra bir daha da ağlama duymadık elhamdülillah
ama haklısın benim de o gün ömrümden ömür gitti
inş. çabuk atlatırsınız
biz geldikkk bacılarımkaydirigubbakcemile3
aşıları oldu paşam iki tane birini anlamadıda ikincide biraz ağladı.kilo boy bakıldı.şöyleki alp beyin boy 63 cm kilo 6 900 gr.yani alp bir ayda 500-600 gr kadar almış.hal böyle olunca bu beni biraz üzdü.çok şükür sütüm bol ama işte.sağlık ocağındaki doktor alp in kendi ayındaki bebeklerden gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama diğer aylara oranla bir düşüş olduğunuda ekledi ve meyveye yoğurda başla dedi.ben de kendi doktorumuzu aradım böyle böyle dedim oda meyve verebilirsin bende bir göreyim dedi.yani anlayacağınız süte ek olarak meyveye başlıyoruz sanırım galiba heraldesempatiksalakcinni:bbo:
haydaaaaaaaaaa :1shok:
buda bir başka manyak:mymeka:yüzsüzlük son haddinde gerçi bu daha öncedende belliydi cengiz kovmuştu bak gene geldi.valla bundan kurtuluşun olmadığı belli hasret sen iyisi mi daha fazla bulaşmamaya bak yani öyle evine işine karışmasın.dün akşam seni bile kandırabiliyorsa düşün oğlunu nasıl avucunun içine alır.peki hala cengiz in olanlardan haberi yokmu???
1.600 müüüüüü:1shok:..anamhasreeett ben bu fiyatı versem kanepeleri kemirmek zorunda kalırım..sempatiksalakcinnisenin işin bnden de zor ben yine lafımı sölüyom çatır çatır.. az önce yine kawga ettik biraz yumuşadı ama ortam ewet kocam içinn huzurum için bnde susacağım biraz.. ama can ciğerde olmayacağım tabii
ebrucum hadi gözünaydın doğalgazlı olması süper olmuş en azından her an sıcak suyun olur mutfakta faydalanırsın rahat edersin.
hadi drdan güzel haberler getir bize yazgı..
ewet cengiz için susacağım kadını bi görsen yazgı dün geri wites yapıyo bu günde hasret bana surat assada laf soksada gelicem benim başka gidecek yerim yok dioalsanaalsanasmile şerefsizim katil olucam
çok iftiracı yaa ben ona gerizekalı demişimmmm allahım hergün bişey üretiyo kıçından kelime üretiyo şerefsiz allahından bulsun dilerim
nerdesin hatçe ya 2 gün önce aklımdan geçtin msg atcaktım heee
ebru 1600 werioruzohaoldumsmile resmen soyuluyoruz bu istanbulda yaaaaa:umursamaz:
cnm geçmiş olsun aynı zamnda hayırlı olsun geçer 1,2 güne inşallah.. erkek oldu eymen paşa:)
hadi geçmiş ola aşkım maşallah alp ime..sende girdin ek gıdacıların arasına bende geliom temmuz 25 bekleyin benideee...bizim aşılarda yarın ..biz geldikkk bacılarımkaydirigubbakcemile3
günaydın arkidişelr dünkü yazdığıma hiç kimse bi yorum yapmamış teşekkürler.. bnde bi hewesle açtım:umursamaz:
aynen aynen bizimkide öle her tuşa basıyo harfleri inceliyo:))
bide şimdi ayağını ağzına sokmaya çalışıyor.
günaydın canum biimki de sabah 6da uyandı sağolsun yanıma aldım baktım uyumuyor.. konuşuyor cır cır beşiğine koydum baktım uyudu hemen:lepi: sonra 8de yine ayakta tabi
kız kaynanadan naber nasıl gidiyor.. bizimki burda kaldı bu gece..
günaydııınn.....bu sefer oldu galiba canolarrr ewi bulduk dogalgazlı havadar temiz bi apartman ..ev sahibimiz iyi babacan bi beyfendi..gözü tok almanyalı..450 den 425 e düştü kirayı gene bile cok ama napalım kiracılık işte..ewde bi kac tadilat var yaptırıyo kuveti kırdırıp duşakabin falan taktıracak 1 haftayı bulur dedi..ablamda burda zaten persembe yolcu edicez< onu iyi oldu yani o gittikten sonra bakarız caresine 4 günlügüne geldi zaten..iyi ya mutluyum canlarımm..kaydirigubbakcemile2
Merhaba canlar
çanım maşallah alpe ..güzel kilo almış yinede emirhan son ay sadee 300 gr almıştı..boyuda uzamamıştı nasıl çanım sıkılmıştı anlatamam...bu ay kontrolunu sabırsızlıkla bekliyorum ne durumda diyebiz geldikkk bacılarımkaydirigubbakcemile3
kıs maralım nabayım dr u iyileşene kadar yıkama didi öksürügü gecene kadar sildim bende..koltuk altlarını boyunlarını falan..yavrum suyu unuttu volaa..bu arada Ebru sen nası dayandın Yağmur'u 2 hafta boyunca yıkamadanakannehir zavallı yavrucak bu sıcaklarda küflenmiştir. ben dün dışarı çıkıcaz diye yıkamadım,bugün kalkar kalkmaz ilk işim banyo yaptırmak oldu
kıs maralım nabayım dr u iyileşene kadar yıkama didi öksürügü gecene kadar sildim bende..koltuk altlarını boyunlarını falan..yavrum suyu unuttu volaa..
maşallah. anne sütüyle 500-600 gr. normal. ben bu yüzden mamaya başlamıştım. şimdi ise uyanıkken memeyi almıyor.
Yazgıcım çok geçmiş olsun Alp'e...
Sadece anne sütüyle 500-600 gram çok normal diye biliyorum ben, üzülme.
Boyu da kilosu da çok iyi maaşallah...
Ayy zaten cinim tepemde, bütün kayınvalidelerden tiksiniyorum.
Yazgı'cım geçmiş olsun,inşallah ateş yapmaz. bu ay hangi aşıları vuruyoruz? bence güzel gelişimi maşallah cnm. bu ay için artık normal diye biliyorum 500-600gr. bizimki ikinci ayından beri bu kadar alıyor zaten
Hasret'cim bence de tut kendini anacım, boşver hiç muhatap bile olma. merhaba merhaba o kadar yani. sonuçta o kocanın annesi ve tamamen kopamazsınız, illa ki devam edecek ilişkiniz onun için bence aradaki saygıyı korumaya çalışın cnm. sen de kocan için çabala