- 27 Nisan 2010
- 56
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.481
ha bide şey dicem kızlar hani meyve suyu fln sütü arttırır ya. ama şekerli kiloda yapar:) ben şekersiz limonata içiyorum. tatlandırıcılı sanırım. faydası oluomu bilmem ama. şekerlilerden hem az kalorili bardağı 3 kalori:) hemde meyve suyunu içmiş oluyorum. aklınızda olsun.
canım çok geçmiş olsun doruğa iyi olmasına sevindim Allah sağlık versin.Günaydın,
Kaç gündür gelemedim, bugün bi selam verip kaçayım dedim.
Doruk'un göz operasyonu başarılı geçti, iyileşti bile güzel kuzum.
Dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.
İşim çok, sayfa açık ara sıra okurum sizi...
geldilerrrrrrrr.. hawa çok sıcak, yorgunum, + adet oldum 2 gündür we günün toplasan 2 saati ewdeyim bide yeğen çıktı başıma.. kocamla bu akşam bu konuyu konuşacağım we kawga çıkacak adım gibi biliorum..
cnm bişicik olmaz 4 ayları doldu artık ama çok uzun yola gelemezler herhalde.. zaten sıcak..
ohh çok geçmiş olsun burcucum maşallah doruka
bosna canım çok geçmiş olsun.iyileştiğine sevindim.
semracım sende üzülme sen elinden geleni yap,hiç olmazsa sağar verirsin.o da olmazsa dünyanın sonu değil zaten bikaç hafta sonra ek gıdaya başlarsın.
ha bide şey dicem kızlar hani meyve suyu fln sütü arttırır ya. ama şekerli kiloda yapar:) ben şekersiz limonata içiyorum. tatlandırıcılı sanırım. faydası oluomu bilmem ama. şekerlilerden hem az kalorili bardağı 3 kalori:) hemde meyve suyunu içmiş oluyorum. aklınızda olsun.
sağol canımmm opuyorumnanaktan
iyi yaa çok sevindim geçmiş olsun tekrardan
kk arkadaşları için msn adresi aldım arkadaşlar isteyen herkess ekleyebilir (sadece msn yazışmaları için bu adres mail kutusu yok yani :))
jale@kk.com
nimetcim sen de eklersen istediğin şarkıyı yollayım ordan
ayy Allah ım kafam bir dünya.Alp dün gece beni mahvetti.sinir krizine soktu.4 tü hala uyumamıştık uyuyor yatırıyorum bende yatıyorum 10 dk geçmiyor bağrınıyor ağlıyor ve bu böyle 5-6 defa tekrarlandı hiç abartısız.artık okadar kötü oldum ki kontrolümü kaybetmeye başladım akşamda huzursuzdu hep kucaktaydı zaten.aç mı diye mamaa vereyim dedim almadı.artık gece 4 tü yanıma aldım aldıktan sonrada 1-2 yaptı aynı şeyi sonra uyudu.birara kalkıp size yazayım dedim yoksa rahatlayamayacaktım çileden çıktım çünkü uyumuşum yorgunluktan.
canım çok geçmiş olsun doruğa iyi olmasına sevindim Allah sağlık versin.
gene başladı.sabrımı tüketti benim dayanamıyorum.
Yazgıcım teşekkürler, atlattı işte minik...
Bazı akşamlar Doruk da çıldırıyor Alp gibi...
Bir de durmadan emmek istiyor üstelik.
Geçenlerde iki gece üst üste saat 5'te uyudu, ben 6.30'da kalkıp işe geldim.
Niye böyle oluyorlar anlamıyorum.
İnşallah bu gece uyur da, sen de dinlenirsin...
ağlıyor ve bağırıyor eğer onla ilgilenmezsen sesini dahada yüseltiyor.yaaa burcu inan çok kötü oldum uykusuzluk ve yorgunluk sinir sistemimi mahvetti.tahammülüm azaldı iyice sinirleniyorum bazen bağırıyorum ve sonra oturup bende ağlıyorum ama elimde değil.Ağlıyor mu?
ayy canım yaa Allah yardımcın olsun ama ağladığına göre mutlaka bi sıkıntısı vardır gazı falan :uhm:
Yazgıcım benimki de öyle 2 gündür.Doğru dürüst emmiyor , biberonla verdiğim sütü bile içmiyor.Ağrıyan bir yeri var büyük ihtimal.Ben dün calpol verdim ancak öyle uyuttum.Sen de bir calpol ver istersen.
amin jalecim ama bir sıkıntısı olsa gülmez hep ağlar bu öyle değilki günün belli saatlerinde başlıyor.birde kucağa alınıp gezdirilince susuyor gülüyor.
ayy Allah ım kafam bir dünya.Alp dün gece beni mahvetti.sinir krizine soktu.4 tü hala uyumamıştık uyuyor yatırıyorum bende yatıyorum 10 dk geçmiyor bağrınıyor ağlıyor ve bu böyle 5-6 defa tekrarlandı hiç abartısız.artık okadar kötü oldum ki kontrolümü kaybetmeye başladım akşamda huzursuzdu hep kucaktaydı zaten.aç mı diye mamaa vereyim dedim almadı.artık gece 4 tü yanıma aldım aldıktan sonrada 1-2 yaptı aynı şeyi sonra uyudu.birara kalkıp size yazayım dedim yoksa rahatlayamayacaktım çileden çıktım çünkü uyumuşum yorgunluktan.
canım ya bizimkide böle geçen akşam halamlara oturmaya gidiyoruz gayet keyifliydi ama kapıdan içeri girdik çıklık çığlığa ilk defa çarşafla sallayarak uyuttuk uyudu diye bırakıyoruz tekrar ağlıyo içli içli 1 saat felan böle sürdü sonra sakinledi. çok sinirli çok bide burun akıntısı tekrar başladı burnu tıkalı hapşırık desen öle mız mızz offff biter mi
yaaaaa buranın hali ne böyle incin top oynuyorlmaz:
kızlar başıma gelene bakın..bu sabah tuttugum temizlikci kadın ewe gidip temzlik yapacaktı..annemide kadının yanına yolladım başında dursun diye..orda tuttugumuz ewin hemen altında bi esnaf bayan anneme o daireyi tutmadan önce keşke arastrsaydınız sorsaydınız oraya gelen kiracı durmuyor demiş..bina 4 katlı biz 3ü tutmuştuk..4.kattaki yaşlı kadının kızı memenjitmiş galiba hergün sabah 7 de başlarlarmış kavga etmeye ses gürükltü hergün hırgür..anlayacagınız..üstten ıslak ıslak camasırları asarmış balkona..ee bende alıştım benim ewim 3 katlı en üstkattaydım müstakil gibiydi komşularım iyiyidi..sessiz bi apartmandı..şimdi bebegim var artı ben gürültüye gelemeyen bi insanım hergün kavga edicektim eminim..emlakcıya 250 tl ewin kirasınada 350tl bayılmıştık şimdiden neyseki ew sahibi geri ödemeyi kabul etti..emlAKCIDA Başka bi ew bakıcak bize..of aman hayırlısı olur işallah ..
aynen boşa dememişler ew alma komşu al diye..ayy anam boşa dememişler ev alma komşu al diye canım hayırlısı olsun daha iyilerini bulursun inşallahh
ah jalem ahh..neyseki ewe yerleşmeden ögrenmiş olduk..ALLAH konuşturdu kadını valla..ayy ebruuuuu noolcak senin bu halin neyse her işte bi hayır vardır
Günaydın,
Kaç gündür gelemedim, bugün bi selam verip kaçayım dedim.
Doruk'un göz operasyonu başarılı geçti, iyileşti bile güzel kuzum.
Dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.
İşim çok, sayfa açık ara sıra okurum sizi...