2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canaaan geçmişe daldın çıkamadın heralde bu arada eklemişsin msn'imi sağool ama biliyorum çevrimdışı gözüküyosun kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
beni ekleyin beni ekleyin lülülülülülü jale@kk.com

sabah sinir oldum kimsecikler yok die gittim gezdim topic topic maşallah doldurmuşsunuz sayfalarıklava:

biran önce düzelirler umarım canım yoksa onlar düzelmezse biz bozulacağızkafamçokkarıştıyani enazından benimki garanti.
olsun jalecim vardır herşeyde bir hayır seneye gidersiniz bizde iki senedir ağzımızda tatile gidelim diye birtürlü gidemedik aynı sebeplerden.hep bişey çıkıyor.
ebrum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi.Allahallah vardır bundada bir hayır.inşaallah bulursun gene gönlüne göre biryer.

ebru belki kadın yalan sölüyor
yani belki bi yakınına tutturacaktı o ewi.. siz tuttunuz o da sizi caydırdı , belki abarttı....

Gözün aydın.. Hadi çok geçmiş olsun Doruk paşaya..

Ah canım ya ne diyeyim bilmiyorum Allah sabır versin. Bizde ne zorluklarla emziriyoruz, bende "Allahım ne olur 6. ayına kadar emzireyim" diye dua ediyorum.

Bizim tutarsız bazen günde 3 bazen 2 günde 1.

Bende öyleyim şekilden şekile giriyorum emzirirken

Tatlandırıcılı içecekler içme onun içinde aspartam var bebeğine çok zararlı.

Son olarak artık yaz geldi, herkes tatile gider topik sessizleşir. Bir ben kalırım herhalde bende çok yazamıyorum zaten. Bugün sgk ya gittim. Param 10 güne yatacakmış çok şükür. Bir bakıcı buldum. Bakıcı demek yanlış olur cici anne. Pazartesi müdürümle konuşayım bakalım iş konusunda ne diyecek. Dün ki kadar karamsar değilim artık bakıcı bulunca paran yatacak denilince rahata erdim.

inşallah hayırlısıdır..hasret cim özellikle sabah gittim ewe apartman sakinlerinede sordum dogruladılar..neyseki, emlakcı bakıcak bu sefer..

Esrin sorunlarını kısmen de olsa halletmene sevindim cnm. en azından işe başlasan bile gözün arkada kalmayacak. bu arada neden cici anne dedin? önceden tanıdığın biri mi?

Yazgıcım Allah kolaylıklar versin cnm. ne diyeyim biz de çoğu zaman öyleyiz malesef( insan da sinir minir kalmıyor walla. ne yapalım taş olsa çatlar zaten

ayyy Ebru hayırlısı olsun cnm ne diyeyim. inşallah bir an önce daha iyisini bulursunuz

herseyde bi hayır vardır ..

Canım hakkında hayırlısı, toparlanma işini yaralamıştın değil mi? Çok sürmeden yeni evi bulursun inşallah.

valla aynen meralcim taş olsa çatlar yıkadım onu biraz önce uyuttum yerine koydum 10 dk sonra başladı ağlamaya şimdi gene kucağımda uyuyorkafamçokkarıştıakannehir

Eşimin iş yerinden bir abisinin eşi. Sabah ona bırakıp çıktım. Sonra birlikte yıkadık. Çok şükür namazında niyazında, kızımı hep okudu.

Birazcık batıl inancı var. Esin'in uykusu olsun diye üzerinden iplik söktü "benim uykum kızımın olsun" dedi Esin'in üstüne bıraktı. Yıkarken süzgeç istedi. 40 tas su döküp salavat getirmek gerekirmiş. 40 tas dökmek mümkün değil onun kestirmesi süzekle su dökmekmiş. Nazar boncuğu ve şap taşını Esin'in üzerinden eksik etme dedi. Bunlar da zararsız batıl itikatlar. Keyife dinledim.

yazgıcım
sabır sabıır sıcaklardan mahfoldu bebiklerimiz sakın bağırma kuzuya anlıyor emin ol.. kendini üzersin boşuna...

burcucum
naynayninaynaaaaayyyyyy benim kocamın zaten sende 3.4 kez hazır oyunları war 3,4 ayda bir birini koyuyor önüme.. şimdi kide bu 14 yaşında yeğende sıra.. cengize farketmez yeter ki işine yarasın 1+1 ewe 3,4 kişi daha sığdırabilecek kapasitede bi adam olmadı dükkanda yatırır yani.. geniş aile hesabı:gitme:

ay ebru başına gelene bak.toplandın bide...neyse önceden öğrendiğin iyi olmuş....daha iyi bir ev olur inşallah...

Esrincim 2 saat içinde bu kadar batıl inanç farketmişsin kadında, inşallah daha büyük batıl inançları yoktur. bi süre birlikte bakın istersen kıza,sen de onu daha iyi tanımış olursun hem

çok şükür Rabbime batıl inançlarım yoktur yazık kadıncağız da iyilik yapıyorum diye düşünüyo ama keşke bilseydi boşa uğraştığını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…