- 14 Haziran 2009
- 1.023
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.501
biran önce düzelirler umarım canım yoksa onlar düzelmezse biz bozulacağızkafamçokkarıştıyani enazından benimki garanti.canım ya bizimkide böle geçen akşam halamlara oturmaya gidiyoruz gayet keyifliydi ama kapıdan içeri girdik çıklık çığlığa ilk defa çarşafla sallayarak uyuttuk uyudu diye bırakıyoruz tekrar ağlıyo içli içli 1 saat felan böle sürdü sonra sakinledi. çok sinirli çok bide burun akıntısı tekrar başladı burnu tıkalı hapşırık desen öle mız mızz offff biter mi
olsun jalecim vardır herşeyde bir hayır seneye gidersiniz bizde iki senedir ağzımızda tatile gidelim diye birtürlü gidemedik aynı sebeplerden.hep bişey çıkıyor.
evet yaa kimse yoook... bugünden sonra ben de yokum 9 gün eşim izine ayrılıyo ve herzamanki mekanımız Kırıkkale' ye yolculuk var bu akşam.... güya İstanbul'a ya da İzmir'e gidecektik ama maddi durumdan dolayı seneye erteledik artık :gitme: o zamana da kim ölee kim kala :1no2:
ebrum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi.Allahallah vardır bundada bir hayır.inşaallah bulursun gene gönlüne göre biryer.kızlar başıma gelene bakın..bu sabah tuttugum temizlikci kadın ewe gidip temzlik yapacaktı..annemide kadının yanına yolladım başında dursun diye..orda tuttugumuz ewin hemen altında bi esnaf bayan anneme o daireyi tutmadan önce keşke arastrsaydınız sorsaydınız oraya gelen kiracı durmuyor demiş..bina 4 katlı biz 3ü tutmuştuk..4.kattaki yaşlı kadının kızı memenjitmiş galiba hergün sabah 7 de başlarlarmış kavga etmeye ses gürükltü hergün hırgür..anlayacagınız..üstten ıslak ıslak camasırları asarmış balkona..ee bende alıştım benim ewim 3 katlı en üstkattaydım müstakil gibiydi komşularım iyiyidi..sessiz bi apartmandı..şimdi bebegim var artı ben gürültüye gelemeyen bi insanım hergün kavga edicektim eminim..emlakcıya 250 tl ewin kirasınada 350tl bayılmıştık şimdiden neyseki ew sahibi geri ödemeyi kabul etti..emlAKCIDA Başka bi ew bakıcak bize..of aman hayırlısı olur işallah ..
Günaydın,
Kaç gündür gelemedim, bugün bi selam verip kaçayım dedim.
Doruk'un göz operasyonu başarılı geçti, iyileşti bile güzel kuzum.
Dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.
İşim çok, sayfa açık ara sıra okurum sizi...
benimki memeyi kesmek üzere o kadar cok moralim bozuk ki dün gece sadece 1 kere emdi yine gece uyurken 4 kere fallan emziriyorum gündüz hele hiç emmiyor çok kötü ya tekrar alışması imkansız değilmi acaba bütün gün ac bıraksam alırmı ki dayanamıyorum bu seferde 6 ay emseydi bari ben 3 ay emmişim öyle cok hastalanan biride değilim kardeşlerimde öyle emmiş maşallah boylu posluyuzda böyle teselli veriyorum kend,me ama cok üzgünümmafoldumben
Kızlar yaa sizin kaka sayınız günde kaç? öldürcek bizim poponun derdi bizim en aşşa 5 oluyo bizim kadar çok olan war mı. kıvamı iyi ishal diil rengideii ama çok yapıo. siz ne alemdesiniz.
acaip gazlı.bide. emzirirken fln sürekli sesler gelio karnından. ayagımda uyuyo iki saattir uyuştum inanki. kiraz fln gaz mı yapıo acaba uff
bnmde ilk zamanlar fışkırır 2 sn sonra tekrar cıkarsın duruyo. ilk süt suluymuş ya ondna heralde. damla damla gelir benimde 5 dk dan sonra. yoğunlaşıo e bide haliyle azalıo ama o çekince ince ince akıodur bizim sıkmamız gibi olmaz.
sıkınca süt geliosa ona emince haydi haydi gider az die wermemezlik etme. benimkide artık iice oyuncaketti iki çeker bi durur perde tablo incelemekten emmio sökecem perdeleri nerdeyse. oraları görmesin die emme şeklimizi bi görseniz.. belim yanım agrıyor yamuk yumuk emzirmekten
ha bide şey dicem kızlar hani meyve suyu fln sütü arttırır ya. ama şekerli kiloda yapar:) ben şekersiz limonata içiyorum. tatlandırıcılı sanırım. faydası oluomu bilmem ama. şekerlilerden hem az kalorili bardağı 3 kalori:) hemde meyve suyunu içmiş oluyorum. aklınızda olsun.
ebru belki kadın yalan sölüyor
yani belki bi yakınına tutturacaktı o ewi.. siz tuttunuz o da sizi caydırdı , belki abarttı....
ayyy Ebru hayırlısı olsun cnm ne diyeyim. inşallah bir an önce daha iyisini bulursunuz
biran önce düzelirler umarım canım yoksa onlar düzelmezse biz bozulacağızkafamçokkarıştıyani enazından benimki garanti.
olsun jalecim vardır herşeyde bir hayır seneye gidersiniz bizde iki senedir ağzımızda tatile gidelim diye birtürlü gidemedik aynı sebeplerden.hep bişey çıkıyor.
ebrum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi.Allahallah vardır bundada bir hayır.inşaallah bulursun gene gönlüne göre biryer.
kızlar başıma gelene bakın..bu sabah tuttugum temizlikci kadın ewe gidip temzlik yapacaktı..annemide kadının yanına yolladım başında dursun diye..orda tuttugumuz ewin hemen altında bi esnaf bayan anneme o daireyi tutmadan önce keşke arastrsaydınız sorsaydınız oraya gelen kiracı durmuyor demiş..bina 4 katlı biz 3ü tutmuştuk..4.kattaki yaşlı kadının kızı memenjitmiş galiba hergün sabah 7 de başlarlarmış kavga etmeye ses gürükltü hergün hırgür..anlayacagınız..üstten ıslak ıslak camasırları asarmış balkona..ee bende alıştım benim ewim 3 katlı en üstkattaydım müstakil gibiydi komşularım iyiyidi..sessiz bi apartmandı..şimdi bebegim var artı ben gürültüye gelemeyen bi insanım hergün kavga edicektim eminim..emlakcıya 250 tl ewin kirasınada 350tl bayılmıştık şimdiden neyseki ew sahibi geri ödemeyi kabul etti..emlAKCIDA Başka bi ew bakıcak bize..of aman hayırlısı olur işallah ..
Esrin sorunlarını kısmen de olsa halletmene sevindim cnm. en azından işe başlasan bile gözün arkada kalmayacak. bu arada neden cici anne dedin? önceden tanıdığın biri mi?
Yazgıcım Allah kolaylıklar versin cnm. ne diyeyim biz de çoğu zaman öyleyiz malesef( insan da sinir minir kalmıyor walla. ne yapalım taş olsa çatlar zaten
Esrin sorunlarını kısmen de olsa halletmene sevindim cnm. en azından işe başlasan bile gözün arkada kalmayacak. bu arada neden cici anne dedin? önceden tanıdığın biri mi?
Yazgıcım Allah kolaylıklar versin cnm. ne diyeyim biz de çoğu zaman öyleyiz malesef( insan da sinir minir kalmıyor walla. ne yapalım taş olsa çatlar zaten
Eşimin iş yerinden bir abisinin eşi. Sabah ona bırakıp çıktım. Sonra birlikte yıkadık. Çok şükür namazında niyazında, kızımı hep okudu.
Birazcık batıl inancı var. Esin'in uykusu olsun diye üzerinden iplik söktü "benim uykum kızımın olsun" dedi Esin'in üstüne bıraktı. Yıkarken süzgeç istedi. 40 tas su döküp salavat getirmek gerekirmiş. 40 tas dökmek mümkün değil onun kestirmesi süzekle su dökmekmiş. Nazar boncuğu ve şap taşını Esin'in üzerinden eksik etme dedi. Bunlar da zararsız batıl itikatlar. Keyife dinledim.