- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.461
günaydın kızlar.
gece 2 ye kadar yağız uyumadı bende pirinç unuyla mama yaptım, 65cc yedi sabaha kadarda uyanmadı.sabahda 7.30. birde 10.00 da emzirdim hala uyuyo valla dr dinlemeyecem,
cocugum aç aç aglarken nasıl bekleyeyim..
gece 2 ye kadar yağız uyumadı bende pirinç unuyla mama yaptım, 65cc yedi sabaha kadarda uyanmadı.sabahda 7.30. birde 10.00 da emzirdim hala uyuyo valla dr dinlemeyecem,
cocugum aç aç aglarken nasıl bekleyeyim..
normal cnm yağızda çok terliyo ama dikkat et teri üzerinde sogumasın..evi toplamayı bitirdinmi.?[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..
geçmiş olsun cnm,canım ilaçlardandır bence ben de hastaydım pzt günü bademciklerim şişmişti 6 iğne bi de hap yazmıştı hapı içtiğimde bikaç saat içinde su içinde kaldım yani öyle ki üzerimdekileri bırak nevresim ıslanmış terden 2 kez yuttum bi daha yutmadım bende ama iğnelere devamm bu akşam 4. vuruldum uff o da pek acıtıyo beee
iyi hasret sen neden sinirlisin yine ?[/B]nimet napısunnn canım sıkılıyo kızım uyuyo.. kocam yine bitmeyen koşturmacasında.. annem yemek yapıyor.. bnde sinir krizlerindeyim bunalımdayım, çok sıcak nefes alamıorum uff uff uff işte
Son düzenleme: