- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.521
yazgıcım
sabır sabıır sıcaklardan mahfoldu bebiklerimiz sakın bağırma kuzuya anlıyor emin ol.. kendini üzersin boşuna...
burcucum
naynayninaynaaaaayyyyyy benim kocamın zaten sende 3.4 kez hazır oyunları war 3,4 ayda bir birini koyuyor önüme.. şimdi kide bu 14 yaşında yeğende sıra.. cengize farketmez yeter ki işine yarasın 1+1 ewe 3,4 kişi daha sığdırabilecek kapasitede bi adam olmadı dükkanda yatırır yani.. geniş aile hesabı:gitme:
ay ebru başına gelene bak.toplandın bide...neyse önceden öğrendiğin iyi olmuş....daha iyi bir ev olur inşallah...
yazgıcım
sabır sabıır sıcaklardan mahfoldu bebiklerimiz sakın bağırma kuzuya anlıyor emin ol.. kendini üzersin boşuna...
burcucum
naynayninaynaaaaayyyyyy benim kocamın zaten sende 3.4 kez hazır oyunları war 3,4 ayda bir birini koyuyor önüme.. şimdi kide bu 14 yaşında yeğende sıra.. cengize farketmez yeter ki işine yarasın 1+1 ewe 3,4 kişi daha sığdırabilecek kapasitede bi adam olmadı dükkanda yatırır yani.. geniş aile hesabı:gitme:
esra erol canlı yayında ewleniyo..
Esrincim 2 saat içinde bu kadar batıl inanç farketmişsin kadında, inşallah daha büyük batıl inançları yoktur. bi süre birlikte bakın istersen kıza,sen de onu daha iyi tanımış olursun hem
yazgı bizdede var aynı sorun..dr lipoid lipokrem verdi..3 günden fazla kullanma dedi..arada kullanıoruma anında onarıyo..bazende nivea NIN PıŞıK KREMıNı sürüorumevet anlıyor hasret bende şaştım ama işte elimde olmadan yapıyorum bunu.zaten sonuçta gene ben ağlıyorum.
ayy senin bu cengiz çokzor bir kişiliğe benziyor yaaa.Allah yardımcın olsun.
birde alp in boynunun altı çok fena yaa pişik ama kabarıyor arada beyaz beyaz pişik kremi ve bepanten sürdüm geççirmedi daha doğrusu geçiyor gene oluyor ne yapsam ki???
Çok şükür buldum ya. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya. Hızır demeyeyim de Rabbim yetişti. Bugün ilk sınavımızı verdik. Çok şükür iyi geçti. Batıl inancı olsa da namazını kılıyor. Allah korkusu var. Buna şükür.aaaa esrin buldun mu bakıcı?
Çok şükür buldum ya. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya. Hızır demeyeyim de Rabbim yetişti. Bugün ilk sınavımızı verdik. Çok şükür iyi geçti. Batıl inancı olsa da namazını kılıyor. Allah korkusu var. Buna şükür.
hanifeye kac resim yolluyoruz?????
olcay benden önce davranmış
hadi kızlar ben gidiyorum 9 gün yokum artıkın valizimi hazırlayayım annemlerden bağlanmaya çalışırım inşallah kayınvalidede yok internet
öpüyorum hepinizi meleklerinizle beraber opuyorumnanaktan Allah'a emanet olun :Saruboceq: