- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.461
normal cnm yağızda çok terliyo ama dikkat et teri üzerinde sogumasın..evi toplamayı bitirdinmi.?[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..
geçmiş olsun cnm,canım ilaçlardandır bence ben de hastaydım pzt günü bademciklerim şişmişti 6 iğne bi de hap yazmıştı hapı içtiğimde bikaç saat içinde su içinde kaldım yani öyle ki üzerimdekileri bırak nevresim ıslanmış terden 2 kez yuttum bi daha yutmadım bende ama iğnelere devamm bu akşam 4. vuruldum uff o da pek acıtıyo beee
iyi hasret sen neden sinirlisin yine ?[/B]nimet napısunnn canım sıkılıyo kızım uyuyo.. kocam yine bitmeyen koşturmacasında.. annem yemek yapıyor.. bnde sinir krizlerindeyimbunalımdayım, çok sıcak nefes alamıorum uff uff uff işte
ewt cnm an az 100bin ewler onlarıda alsan 20milyar masrafı çıkıyo içinde.. oturulabilecek masrafsız aryorsan en az 150 ne olacak böyle bilmiyorum((
küçük waliz we 25 günnakannehir 2 kişiakannehir ben olsam herhalde bütün gardıropu yüklerdim sırtıma.. 1 hafta tatile gidioz en büyük sürgülü bawullara sığdıramıom eşyaşları ayakkabılara ayrı çanta yapıom beee naptın bi mayo bi hawlu mu aldın yanınaCADIARZU
Günaydın,
Kaç gündür gelemedim, bugün bi selam verip kaçayım dedim.
Doruk'un göz operasyonu başarılı geçti, iyileşti bile güzel kuzum.
Dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.
İşim çok, sayfa açık ara sıra okurum sizi...
benimki memeyi kesmek üzere o kadar cok moralim bozuk ki dün gece sadece 1 kere emdi yine gece uyurken 4 kere fallan emziriyorum gündüz hele hiç emmiyor çok kötü ya tekrar alışması imkansız değilmi acaba bütün gün ac bıraksam alırmı ki dayanamıyorum bu seferde 6 ay emseydi bari ben 3 ay emmişim öyle cok hastalanan biride değilim kardeşlerimde öyle emmiş maşallah boylu posluyuzda böyle teselli veriyorum kend,me ama cok üzgünümmafoldumben
ohh geçmiş olsun doruk paşaya,Günaydın,
benimki memeyi kesmek üzere o kadar cok moralim bozuk ki dün gece sadece 1 kere emdi yine gece uyurken 4 kere fallan emziriyorum gündüz hele hiç emmiyor çok kötü ya tekrar alışması imkansız değilmi acaba bütün gün ac bıraksam alırmı ki dayanamıyorum bu seferde 6 ay emseydi bari ben 3 ay emmişim öyle cok hastalanan biride değilim kardeşlerimde öyle emmiş maşallah boylu posluyuzda böyle teselli veriyorum kend,me ama cok üzgünümmafoldumben
günaydınlar herkese geç kalktım biraz bena.s. bosna geçmiş olsun ne güzel ileşmiş bile kuzucuk:1hug:
günaydın herkese............
al benden de o kadar. 1 hafta tatile giderken üçümüze birer koca valiz oluyodu.en büyüğü de her zaman benimki olur.......her sene bu sene az alıcam derim ama bi bakarım yine sığmamışım bavula........kaydirigubbakcemile3
oh ne güzel annesi...hadi geçmiş olsun...en kötü rahatsızlığı bu olsun inşallah...........
canım ben de 1 ay emmişim....dediğin gibi kolay kolay hastalanmam.....aklımız fikrimiz de yerinde.hiçbişeycik olmaz üzülme
geldilerrrrrrrr.. hawa çok sıcak, yorgunum, + adet oldum 2 gündür we günün toplasan 2 saati ewdeyim bide yeğen çıktı başıma.. kocamla bu akşam bu konuyu konuşacağım we kawga çıkacak adım gibi biliorum..
iyi hasret sen neden sinirlisin yine ?
cnm bişicik olmaz 4 ayları doldu artık ama çok uzun yola gelemezler herhalde.. zaten sıcak..günaydın kızlar ya bende tatil istiyorum ama korkuyorum helinle birde 2 günlüğüne gömeçe gittik geçen hafta ya ben kızımı bırakıp denize giremedim yolda hç uyumadım keyifsiz ve çok yorgundum hiç cnm girmek istemedi kızımıda bırakamadım napcam ben böyle izinde biticek az kaldı tam 6 aylık olunca işe başlıcam peki ekgıdaya nasıl geçicem kafam çok karışık ben yokken ne yapıcak daha yeni yeni günde 1 öğün biberon alıyo
Günaydın,
NUK un sağma makinesini almıştım pek bir işe yaramadı sabah biraz sağayım dedim 30 cc anca cıktı neyse biraz daha geceleri emzirmeye calışcam cıkabildiği karada sağarım 6 ay böyle ite kaka sürer inşlh ben birgün 10cc havuc bir günde 10cc elma suyu vermeye başladım 4 gün oldu maşallah ikisinide sevdi kaka rengi değişmeye başladı koyulaştı ek besinlerden sanırım 4 ay olmamıza 1 hafta var ama daynamadık başladık
Sütün eğer emerken de böyle az geliyorsa bebiş almak istemiyor olabilir çünkü ben memeyi ittiği zaman bakıyorum damla damla geliyor göğsümden, gerçi bazen çok geldiğinde de istemeyip bırakıyor orası ayrı da, belki seninki de az geldiğinden istemiyordur.
Sütün eğer emerken de böyle az geliyorsa bebiş almak istemiyor olabilir çünkü ben memeyi ittiği zaman bakıyorum damla damla geliyor göğsümden, gerçi bazen çok geldiğinde de istemeyip bırakıyor orası ayrı da, belki seninki de az geldiğinden istemiyordur.
sağol canımmm opuyorumnanaktangeçmiş olsun cnm,
iyi yaa çok sevindim geçmiş olsun tekrardanGünaydın,