2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
gece 2 ye kadar yağız uyumadı bende pirinç unuyla mama yaptım, 65cc yedi sabaha kadarda uyanmadı.sabahda 7.30. birde 10.00 da emzirdim hala uyuyo valla dr dinlemeyecem,
cocugum aç aç aglarken nasıl bekleyeyim..

[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..
normal cnm yağızda çok terliyo ama dikkat et teri üzerinde sogumasın..evi toplamayı bitirdinmi.?
geçmiş olsun cnm,
nimet napısunnn canım sıkılıyo kızım uyuyo.. kocam yine bitmeyen koşturmacasında.. annem yemek yapıyor.. bnde sinir krizlerindeyim bunalımdayım, çok sıcak nefes alamıorum uff uff uff işte
iyi hasret sen neden sinirlisin yine ?
[/B]

Son düzenleme:
Günaydın,
Kaç gündür gelemedim, bugün bi selam verip kaçayım dedim.
Doruk'un göz operasyonu başarılı geçti, iyileşti bile güzel kuzum.
Dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.
ışim çok, sayfa açık ara sıra okurum sizi...

benimki memeyi kesmek üzere o kadar cok moralim bozuk ki dün gece sadece 1 kere emdi yine gece uyurken 4 kere fallan emziriyorum gündüz hele hiç emmiyor çok kötü ya tekrar alışması imkansız değilmi acaba bütün gün ac bıraksam alırmı ki dayanamıyorum bu seferde 6 ay emseydi bari ben 3 ay emmişim öyle cok hastalanan biride değilim kardeşlerimde öyle emmiş maşallah boylu posluyuzda böyle teselli veriyorum kend,me ama cok üzgünümmafoldumben

günaydın herkese............

al benden de o kadar. 1 hafta tatile giderken üçümüze birer koca valiz oluyodu.en büyüğü de her zaman benimki olur.......her sene bu sene az alıcam derim ama bi bakarım yine sığmamışım bavula........kaydirigubbakcemile3

oh ne güzel annesi...hadi geçmiş olsun...en kötü rahatsızlığı bu olsun inşallah...........

canım ben de 1 ay emmişim....dediğin gibi kolay kolay hastalanmam.....aklımız fikrimiz de yerinde.hiçbişeycik olmaz üzülme

ohh geçmiş olsun doruk paşaya,
burcum o kadar üzülmeme deydimi geçti işte annesi..:)

arkadaşlarımızın çogu mama veriyo maşllah hiçte şikayetleri yok.
tabi anne sütü başka bişey ama,
cnm sırf meme emecek diyede çocugu açlıkla terbiye etme,
biraz sagarak vermeyi dene geceleri yine emzir birazda öyle dene
ne yerse onu ver hayırlısı neyse o olsun..

günaydınlar herkese geç kalktım biraz bena.s. bosna geçmiş olsun ne güzel ileşmiş bile kuzucuk:1hug:

Sağolun arkadaşlar...

Canım sağarak veremiyor musun sütünü?

canım ben de 1 ay emmişim....dediğin gibi kolay kolay hastalanmam.....aklımız fikrimiz de yerinde.hiçbişeycik olmaz üzülme

Ben de 17 gün emmişim hem de annemin sütü zehirli ishal yapmış beni, hiç büyük hastalığım yok bağışıklığım da gayet iyidir ve aynen ben de boylu posluyum, emmiyorsa yapacak birşey yok en azından kesilene kadar pompayla sağıp mamasına eklersin, hiç yoktan iyidir.

iyi hasret sen neden sinirlisin yine ?
geldilerrrrrrrr.. hawa çok sıcak, yorgunum, + adet oldum 2 gündür we günün toplasan 2 saati ewdeyim bide yeğen çıktı başıma.. kocamla bu akşam bu konuyu konuşacağım we kawga çıkacak adım gibi biliorum..
cnm bişicik olmaz 4 ayları doldu artık ama çok uzun yola gelemezler herhalde.. zaten sıcak..

ohh çok geçmiş olsun burcucum maşallah doruka

bosna canım çok geçmiş olsun.iyileştiğine sevindim.
semracım sende üzülme sen elinden geleni yap,hiç olmazsa sağar verirsin.o da olmazsa dünyanın sonu değil zaten bikaç hafta sonra ek gıdaya başlarsın.

NUK un sağma makinesini almıştım pek bir işe yaramadı sabah biraz sağayım dedim 30 cc anca cıktı neyse biraz daha geceleri emzirmeye calışcam cıkabildiği karada sağarım 6 ay böyle ite kaka sürer inşlh ben birgün 10cc havuc bir günde 10cc elma suyu vermeye başladım 4 gün oldu maşallah ikisinide sevdi kaka rengi değişmeye başladı koyulaştı ek besinlerden sanırım 4 ay olmamıza 1 hafta var ama daynamadık başladık

Sütün eğer emerken de böyle az geliyorsa bebiş almak istemiyor olabilir çünkü ben memeyi ittiği zaman bakıyorum damla damla geliyor göğsümden, gerçi bazen çok geldiğinde de istemeyip bırakıyor orası ayrı da, belki seninki de az geldiğinden istemiyordur.

bilmiyorum ki cnm yaa zaten baştan beri şapur şupur emen bi bebeğim olmadı ilk başta emembildiği kadar emsin ek olarak mama veriyordum şimdi iyice terketti işte sağlık olsun napalım bambaşka bir duygu emzirmek ya cok mutlu oluyordum emerken

Kızlar yaa sizin kaka sayınız günde kaç? öldürcek bizim poponun derdi bizim en aşşa 5 oluyo bizim kadar çok olan war mı. kıvamı iyi ishal diil rengideii ama çok yapıo. siz ne alemdesiniz.
acaip gazlı.bide. emzirirken fln sürekli sesler gelio karnından. ayagımda uyuyo iki saattir uyuştum inanki. kiraz fln gaz mı yapıo acaba uff

Benim kızımda geceleri bir kere emiyo artık. cunku büyüdükce deliksiz uyicaklarmış geceye takma. gündüz vermeye çalış. kızım akşam 9bucukta emdi uyudu gece 3 te emdi bide sabah 6 da sonrada emdi işte.
sürekli emzirmeye çalışma ittirio istemiosa bi kaç kerede hemen bırak oynat ilgisini dagıt iyice sogumasın.ama pes etme küçücük şey inat yapıosa sende yap. moralini bozma. emmeyen cocuklarda saglıklı olur ama emse süper olur tabi. öyle düşün.

bnmde ilk zamanlar fışkırır 2 sn sonra tekrar cıkarsın duruyo. ilk süt suluymuş ya ondna heralde. damla damla gelir benimde 5 dk dan sonra. yoğunlaşıo e bide haliyle azalıo ama o çekince ince ince akıodur bizim sıkmamız gibi olmaz.
sıkınca süt geliosa ona emince haydi haydi gider az die wermemezlik etme. benimkide artık iice oyuncaketti iki çeker bi durur perde tablo incelemekten emmio sökecem perdeleri nerdeyse. oraları görmesin die emme şeklimizi bi görseniz.. belim yanım agrıyor yamuk yumuk emzirmekten

ha bide şey dicem kızlar hani meyve suyu fln sütü arttırır ya. ama şekerli kiloda yapar:) ben şekersiz limonata içiyorum. tatlandırıcılı sanırım. faydası oluomu bilmem ama. şekerlilerden hem az kalorili bardağı 3 kalori:) hemde meyve suyunu içmiş oluyorum. aklınızda olsun.

geçmiş olsun cnm,
sağol canımmm opuyorumnanaktan
iyi yaa çok sevindim geçmiş olsun tekrardan

kk arkadaşları için msn adresi aldım arkadaşlar isteyen herkess ekleyebilir (sadece msn yazışmaları için bu adres mail kutusu yok yani :))
jale@kk.com
nimetcim sen de eklersen istediğin şarkıyı yollayım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…