2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi seyahatler seyhancım,inşallah bu tatil sana da Serhan paşaya da çok iyi gelir cnm. seni özlicezzopuyorumnanaktan

Meral belki işine yarar, çok zahmetli gerçi; her emzirme sonrası 20 dk göğsünü sağarsan 3 gün sonra sütün kesin artıyor. Artış miktarı senin afacanı doyurmaya yetecek kadar olup olmadığını yine tartarak öğreniyorsun.

Ben bu sağma işini yapa yapa 3 haftada Esin'i doyuracak miktara anca ulaştım. Yani 3. günde ki artış benim kızımı memede tutmaya yetmedi. Ulaştım diyorum da Esin'de bu ay kilo aldı mı, ne kadar kilo aldı henüz bilmiyorum, cumartesi öğreneceğim işin o kısmını.

Malt hapı, malt içeceği, humana steel tee, dere otu tüketmediğim gün yok. Bunların bir etkisi oluyor mu bilmiyorum ama Humana Steel Tee ile hastanede deney yapmışlar. Yeni doğum yapan annelere ne içirdiklerini söylememişler günde 3 kere bu çayı içirmişler ve düzenli sağmışlar bir gruba su, bir gruba süt artıran bir ilaç vermişler. En çok artış Humana Steel Tee de olmuş.

humanayı hiç denemedim doğrusu, bi de onu deneyeyim ben. sağol cnm

hepinize çok teşekkür ederim bitanelerim bende sizi çok özliycem yarın çok erken yolcuyum yatayım mutlu gidiyorum mutlu dönerim inşallah öptüm canlarımmmmopuyorumnanaktan
:eek:

hee canlarım dün haberleri izlemişsiniz belki konuşulmuştur bilmiyorum ama marul çok güzel anne sütü yapıyomuş ve kalitesini arttırıyomuşş tavsiye ediyolar izlememiş olan varsa bilginize öptüm :eek:

hepinize çok teşekkür ederim bitanelerim bende sizi çok özliycem yarın çok erken yolcuyum yatayım mutlu gidiyorum mutlu dönerim inşallah öptüm canlarımmmmopuyorumnanaktan
:eek:

iyi geceler cnm:gitme:

hee canlarım dün haberleri izlemişsiniz belki konuşulmuştur bilmiyorum ama marul çok güzel anne sütü yapıyomuş ve kalitesini arttırıyomuşş tavsiye ediyolar izlememiş olan varsa bilginize öptüm :eek:

guclubacismile

nasılsınız bacılar ?

oooo Öznur hanım buranın yolunu bulabildiniz sonunda:umursamaz: biz iyiyiz de sen nasılsın,nerelerdesin,işe başladın mı,çocuğa kim bakıyor?????:1rolleyes:

pazartesi başladım canım.oglusuma bu hafta halası bakıyor onumuzdekı haftadan ıtıbaren annem bakacak.her sabah halasına bırakıyorum aksam alıyorum.
kocam cok fena trıplerde yuzu gulmuyor bı turlu.benımle kusmek ıcın resmen yer arıyor :KK43:(((

pazartesi başladım canım.oglusuma bu hafta halası bakıyor onumuzdekı haftadan ıtıbaren annem bakacak.her sabah halasına bırakıyorum aksam alıyorum.
kocam cok fena trıplerde yuzu gulmuyor bı turlu.benımle kusmek ıcın resmen yer arıyor :KK43:(((

bıseyler yıyıp yatayım ben ıyı geceler kızlar.

hayırlısı olsun cnm, bi süre yapar tribini sonra unutur gider, boşver takma. kendini mutlu hissediyorsan sorun yok bence. iyi geceler

kızlar slm hepinizi çok özlewdim hala bursadayım düğünler kınalar bitmiyo birtürlü vakit bulamıyorum aklım hep sizde umarım herkes iyidir atanın birsürü resmi birikti onları face yüklemeye bile vakit yok artık altınoluğa dönünce yükleyeceğim sizinlede o zaman rahat rahat sohbet edeceğim şimdi,lik ara ara uğryabiliyorum

atanın keyfi yerinde iyice şımardı burda 2-3 mıız mızdık diş yüzünden şimdi iyi çok şükür sebze çorbalarıyla muhallebilerle ve meyva püreleriyle :) oldukça mutlu süekli yemek istiyor valla :)

şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum bebekleride mıncıklayıp kokluyorum bye bye

[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..[/B]

canım ilaçlardandır bence ben de hastaydım pzt günü bademciklerim şişmişti 6 iğne bi de hap yazmıştı hapı içtiğimde bikaç saat içinde su içinde kaldım yani öyle ki üzerimdekileri bırak nevresim ıslanmış terden 2 kez yuttum bi daha yutmadım bende ama iğnelere devamm bu akşam 4. vuruldum uff o da pek acıtıyo beee

ya canım iki ay sadece 600'er gram aldı. bu ay da bu gidişle ancak 300gr falan alacak. doktor da sınırda gidiyoruz, 6 aya kadar 600gr'dan aşağı almaması lazım,bu ay daha hareketli olacağından daha da az alabilir dikkat et demişti. sıkıntımız da uyku düzenimiz. ne gece ne de gündüz 1 saatten uzun uyku uyumuyor, o yüzden de yeterince doymuyor olabileceğinden şüpheleniyorumboshayallersmile

6.100gr cnm. 3.550 doğmuştu ama. 2.500 doğanlar bile onun kilosuna geldi neredeyseboshayallersmile aslında kilosunun kaç olduğu önemli değil benim için,çok kilolu olmasını istemizyorum zaten ama gereğinden az alınca doymuyordur diye endişeleniyorum işte

100.000 mi dedin?? buralarda 100.000'e ev bulamazsın ki:sm_confused: en az 150.000'i gözden çıkarman lazım. o da anca 2 odalı oreta halli bi ev içinbenneyaptımki
ewt cnm an az 100bin ewler onlarıda alsan 20milyar masrafı çıkıyo içinde.. oturulabilecek masrafsız aryorsan en az 150 ne olacak böyle bilmiyorum:KK43:((
kızlar iyi akşamlar malum yarın yolculuk var sabah erkenden yola çıkıcaz serinde gidelim diye bugün hiç giremedim çok işim vardı toparlandım görseniz sanki yıllık gidiyorum bizim eşyalar bi küçük valize sığdı serhanın birçok eşyasını almak zorundayım topla topla bitmiyo hepside gerekli şeyler arabada yer kalmadı valla

neyse 25 gün kadar yokum nete giremem de sanırım hepinizi çok özliycem kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın çok öpüyorum canlarım sizi seviyorum Allah'ın izni ile 25 gün sonra görüşürüz :1hug:eek:puyorumnanaktan

küçük waliz we 25 günnakannehir 2 kişiakannehir ben olsam herhalde bütün gardıropu yüklerdim sırtıma.. 1 hafta tatile gidioz en büyük sürgülü bawullara sığdıramıom eşyaşları ayakkabılara ayrı çanta yapıom beee naptın bi mayo bi hawlu mu aldın yanınaCADIARZU

nimet napısunnn canım sıkılıyo kızım uyuyo.. kocam yine bitmeyen koşturmacasında.. annem yemek yapıyor.. bnde sinir krizlerindeyim:KK43: bunalımdayım, çok sıcak nefes alamıorum uff uff uff işte :KK43:

ewt cnm an az 100bin ewler onlarıda alsan 20milyar masrafı çıkıyo içinde.. oturulabilecek masrafsız aryorsan en az 150 ne olacak böyle bilmiyorum:KK43:((

küçük waliz we 25 günnakannehir 2 kişiakannehir ben olsam herhalde bütün gardıropu yüklerdim sırtıma.. 1 hafta tatile gidioz en büyük sürgülü bawullara sığdıramıom eşyaşları ayakkabılara ayrı çanta yapıom beee naptın bi mayo bi hawlu mu aldın yanınaCADIARZU

günaydın kızlar ya bende tatil istiyorum ama korkuyorum helinle birde 2 günlüğüne gömeçe gittik geçen hafta ya ben kızımı bırakıp denize giremedim yolda hç uyumadım keyifsiz ve çok yorgundum hiç cnm girmek istemedi kızımıda bırakamadım napcam ben böyle izinde biticek az kaldı tam 6 aylık olunca işe başlıcam peki ekgıdaya nasıl geçicem kafam çok karışık ben yokken ne yapıcak daha yeni yeni günde 1 öğün biberon alıyo

X