2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kakalr altın gibi degerli al işte ptesiden beri ege yapmıyo yine....
bu arada tatil yapmak istiyorum plaja götürsek egeyi rüzgarlı olursa yada cok sıcak olursa die korkuyorum cünkü cok evhamlıyım

kakalr altın gibi degerli al işte ptesiden beri ege yapmıyo yine....
bu arada tatil yapmak istiyorum plaja götürsek egeyi rüzgarlı olursa yada cok sıcak olursa die korkuyorum cünkü cok evhamlıyım

yaa öyle korkuları hepimiz yaşıyoruz ama sanırım alıştırmamız lazım artık onları da. hep fanus içinde yaşatamayız ki. ne yapalım rüzgar esince örteriz,sıcak olunca soyarız idare ederiz artık bi şekilde

Hanife işe güce dalmış:)) bebeklere bi slayt gösterisi hazırlıycak cnm hanife. ilk halleri,şimdiki halleri bi de anne ile bi resimleri olmak üzere 3 resim yolluyoruz hepimiz ona

walla olcaycım bi değerli ki sorma, ben de hergün acaba bugün yapar mı ki diye bekler oldum:KK1:

yaaa kaka bekçileri...bayram havası var evde...sempatiksalakcinni
o da sağlık göstergesi sonuçta...:KK1:
nişanlıyken görümcemin kızı kakasını yapmıyomuş kaç gündür.telefon açmışlardı ta maraştan sena kakasını yaptı diye kayınvalidemlere.evde bir bayram havası olduki sorma gitsin.çok garibime gitmişti o zaman kakaya da sevinilir mi diye.insan başına gelince anlıyo işte.........

[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..[/B]

Genelde başlarından terliyorlar benim yiğenimin sırıl sıklam olurdu 5., 6. ayına kadar öyeydi diye hatırlıyorum.

yaa evdeki dijital tartıda ölçtüğüm kadarıyla Eymen 11 günde 50gr almış:KK43:( ufff bi şekilde mama vermek zorundayım bu velede artık:nazar:

Meral evde düzenli tartmıyorsan, bir önceki ölçümü o tartıyla almadıysan sakın dikkate alma çünkü çok farkediyor. Tartıların kalibrasyonu farklı oluyor.
Mamaya başlama kararınıda doktor versin 1 haftalık ölçümle karar verilmiyor en az iki haft takip ediyorlar.

nişanlıyken görümcemin kızı kakasını yapmıyomuş kaç gündür.telefon açmışlardı ta maraştan sena kakasını yaptı diye kayınvalidemlere.evde bir bayram havası olduki sorma gitsin.çok garibime gitmişti o zaman kakaya da sevinilir mi diye.insan başına gelince anlıyo işte.........

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Genelde başlarından terliyorlar benim yiğenimin sırıl sıklam olurdu 5., 6. ayına kadar öyeydi diye hatırlıyorum.

Meral evde düzenli tartmıyorsan, bir önceki ölçümü o tartıyla almadıysan sakın dikkate alma çünkü çok farkediyor. Tartıların kalibrasyonu farklı oluyor.
Mamaya başlama kararınıda doktor versin 1 haftalık ölçümle karar verilmiyor en az iki haft takip ediyorlar.

hep aynı tartıyla ölçüyorum cnm.zaten geçen kontrolde doktorumuz ya sütünü arttırmanın çaresini bul ya da günde 1-2 kez mama takviyesi yap demişti. ama ne sütümü arttırabildim, ne de mamayı kabul ettirebildim bu inatçı oğluşa

ne için yollanıyordu cnm ben kaçırmışım bilmiyorumkismile
canım Meral söylemiş ama tekrarlayayımsempatiksalakcinni
3 slayt hazırlayacağım bebeişlerin ilk halleri
şimdiki halleri
ve anneleriyle beraber...topluca mart bebekleri ve anneleridelikafadulden
fotoğraf bekliyorum

hanifeturkyilmaz@gmail.com

delikafadulden bizde de durum aynı şu an kaka yapınca anneanne teyze babaanne hepsine haber veriyoruz...her aramada soruyorlar yaptı mı diyesempatiksalakcinni

bayanssulusmile tmm işte oğluşa gelinler sıra sıra seç beğen al:)
yanlış anladın kıız.kızı biz alalım başkaları görüpte beğenir elden kaçırmayalım yaniiii demek istedik.oğlumdan helin ceren hanıma a.s.
ozamn ceriştende doğan beye ;:1rolleyes:
[/B][/SIZE][/COLOR]

Haklısın canım takmıcam kafamaççç

İyi de artık göğüslerin ilk zamanlar gibi şiş şiş olmayacağı ama bu süt omadığı anlamına gelmediğini okumuştum.

Sağolun kızlar.

Evin senedi 3,5 sene idi. 2,5 senesi bitti, 1 senesi kaldı.

Çok zor ya Allah kimseye yaşatmasın diyip duruyorum. Emzirmek nasıl basit bir şey gibi görünüyor. Okuduklarımdan öyle sanırdım. Bebek emer süt gelir hiç bir yerde emzirme sorunlarından ve çözümlerinden bahsetmiyor.
ne güzel ya bitmiş sayılır 1 sene idare edemezmi kocan tek başınaCADIARZU
işte bizde bir ew alıp en fazla 2,3 yıl kredi ödemek istiyorum öyle 10 yıl falan hiç gözüm kesmiomafoldumben tabi bizim alacağımız ew en az 100bin nasıl olacaksa az kredi artık

meral mamaya baslama yaw cok sıkıntısı yoksa

ya canım iki ay sadece 600'er gram aldı. bu ay da bu gidişle ancak 300gr falan alacak. doktor da sınırda gidiyoruz, 6 aya kadar 600gr'dan aşağı almaması lazım,bu ay daha hareketli olacağından daha da az alabilir dikkat et demişti. sıkıntımız da uyku düzenimiz. ne gece ne de gündüz 1 saatten uzun uyku uyumuyor, o yüzden de yeterince doymuyor olabileceğinden şüpheleniyorumboshayallersmile

şu anda kaç kilo meral oğluş?

6.100gr cnm. 3.550 doğmuştu ama. 2.500 doğanlar bile onun kilosuna geldi neredeyseboshayallersmile aslında kilosunun kaç olduğu önemli değil benim için,çok kilolu olmasını istemizyorum zaten ama gereğinden az alınca doymuyordur diye endişeleniyorum işte

işte bizde bir ew alıp en fazla 2,3 yıl kredi ödemek istiyorum öyle 10 yıl falan hiç gözüm kesmiomafoldumben tabi bizim alacağımız ew en az 100bin nasıl olacaksa az kredi artık

100.000 mi dedin?? buralarda 100.000'e ev bulamazsın ki:sm_confused: en az 150.000'i gözden çıkarman lazım. o da anca 2 odalı oreta halli bi ev içinbenneyaptımki

kızlar iyi akşamlar malum yarın yolculuk var sabah erkenden yola çıkıcaz serinde gidelim diye bugün hiç giremedim çok işim vardı toparlandım görseniz sanki yıllık gidiyorum bizim eşyalar bi küçük valize sığdı serhanın birçok eşyasını almak zorundayım topla topla bitmiyo hepside gerekli şeyler arabada yer kalmadı valla

neyse 25 gün kadar yokum nete giremem de sanırım hepinizi çok özliycem kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın çok öpüyorum canlarım sizi seviyorum Allah'ın izni ile 25 gün sonra görüşürüz :1hug:eek:puyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hep aynı tartıyla ölçüyorum cnm.zaten geçen kontrolde doktorumuz ya sütünü arttırmanın çaresini bul ya da günde 1-2 kez mama takviyesi yap demişti. ama ne sütümü arttırabildim, ne de mamayı kabul ettirebildim bu inatçı oğluşa

Meral belki işine yarar, çok zahmetli gerçi; her emzirme sonrası 20 dk göğsünü sağarsan 3 gün sonra sütün kesin artıyor. Artış miktarı senin afacanı doyurmaya yetecek kadar olup olmadığını yine tartarak öğreniyorsun.

Ben bu sağma işini yapa yapa 3 haftada Esin'i doyuracak miktara anca ulaştım. Yani 3. günde ki artış benim kızımı memede tutmaya yetmedi. Ulaştım diyorum da Esin'de bu ay kilo aldı mı, ne kadar kilo aldı henüz bilmiyorum, cumartesi öğreneceğim işin o kısmını.

Malt hapı, malt içeceği, humana steel tee, dere otu tüketmediğim gün yok. Bunların bir etkisi oluyor mu bilmiyorum ama Humana Steel Tee ile hastanede deney yapmışlar. Yeni doğum yapan annelere ne içirdiklerini söylememişler günde 3 kere bu çayı içirmişler ve düzenli sağmışlar bir gruba su, bir gruba süt artıran bir ilaç vermişler. En çok artış Humana Steel Tee de olmuş.

Hasret bizimki kredi değil senet. Kredi aldığında 10 sene onu ödemek ve işsiz kalıp kalmayacağını bu devirde bilmemek, bir de bizim burada arsa tapu tüm binalar hatta bizim kendi evimiz bile ki onlara kredi zaten çıkmıyor. Vadeyi kısa da tutsan bankaya fazladan çok para ödüyorsun. Bize uygun değildi kredi. Biz de evin değerini senetle taksite bağladık, çok yüklü bir tutar ödüyoruz. Eşimin tek başına idare etmesi mümkün değil. Benim maaşımla ucu ucuna olur.

....

100.000 mi dedin?? buralarda 100.000'e ev bulamazsın ki:sm_confused: en az 150.000'i gözden çıkarman lazım. o da anca 2 odalı oreta halli bi ev içinbenneyaptımki

Biz topraktan girdik ki, bu daha ucuza girmek demek oluyor. 100 m2 170.000 TL Mköy'ün pek ahım şahım olmayan yeri dereye doğru.

kızlar iyi akşamlar malum yarın yolculuk var sabah erkenden yola çıkıcaz serinde gidelim diye bugün hiç giremedim çok işim vardı toparlandım görseniz sanki yıllık gidiyorum bizim eşyalar bi küçük valize sığdı serhanın birçok eşyasını almak zorundayım topla topla bitmiyo hepside gerekli şeyler arabada yer kalmadı valla

neyse 25 gün kadar yokum nete giremem de sanırım hepinizi çok özliycem kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın çok öpüyorum canlarım sizi seviyorum Allah'ın izni ile 25 gün sonra görüşürüz :1hug:eek:puyorumnanaktan

Hayırlı yolculuklar, sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün.

X