2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

0321c054997b798abbb2576bb5fbf7d6.gif
..günaydınn..

ya kızlar dün misdafir odamı hallettim..kaldı yatak odası oturma odam ve mutfak..şimdi nerden başlayım ne dersiniz..mutfaktan başlşasam pazar gününe kadar kullanacagım şeyler olacak..

Ayyy kızlar dün yazdım ve hemen çıktım durmadı biizimki bugünde emmedi meme ile kavga etti ama düne göre daha sakindi..Bi türlü memeyle barıştıramadım ne alıp veremediği varsa artıkın...
Ya yalnız olmadığıma gerçekten çok sevindim..Allahın gücüne gitmesin ama artık Allahım bilmeden kime ne günah işledim de bunları yaşıyorum demeye bile başladım çaresizlikten...
Azemheval cim Allah sana dahada sabır versin canım...
Valla dediğiniz gibi bi derdi var ama anlamıyoruz ki...Cuma aylık kontrolü var zaten götürcez doktora bakalım ne dicek...ağzında yara var dedi ama annem baktı hiçbişi yok dedi ne biliyim yaaaa...
Esrincim canım seninki ile benimki aynı cins kardeş olsalar benzemezler bukadar yaaa :)
6.ayda düzene giriyolarmıymış bunlar..hani 40ından sonraydı ama ben 40ından sonra değil düzene girmesi herşey dahada kötüye gitti valla yaa inşallah düzelir 6.ayında...
Esrin sizin işyerindeki müdürde tam bir vicdansızmı yaaa...gerizekalı şey..ben gittim konuştm patronla gayet olumlu karşıladı ben eylüle kadar evdeyim hayırlısı ile...tabi seninki ibi sonradan döneklik yapmazlarsa oda ayrıalsanaalsanasmile

esriiin
kızı napmaya karar wewrdin en son sana yazdığımı gördün mü?

Hangisi hasret, yazdığını kaçırdım herhalde. Sormayın iyice göçtü moralim. Bizde maaşlar ayın ilk günü çalışacağın ayın ki önceden yatar. Şimdi bana yatması lazımdı ama yatmamış. İdari mali işler müdürle konuş dedi, müdür toplantıdaymış. Sanırım bu kötü haber. Ağlayamıyorum bile çok sinirim bozuldu.

yok canım almadı mamayı milumil denemeyi düşündüm ama memeden kesilmesinden korkuyorum. bu 1 ay da böyle idare edelim sonra ek gıdaya başlayayım en iyisi diyorum

YA MERALCİM İYİ DİOSUNDA BAKSANA ÇOCUUN Bİ UYKU DÜZENİ YOK SAAT BAŞI KALKMASI NORMAL DEĞİL.. çocuğa eziyet bu.. yazık uykusu bölük pörçük ilk 3 ayı hiç uyumadan geçirdi nerdeyse.. bence ne kadar erken müdahale edersen o kadar iyi etmiş olursun... geceleri wermeye başla bnce yada pirinç unu wer dene .. bişeyler yap yani

günayın canlar......

ya kızlar dün misdafir odamı hallettim..kaldı yatak odası oturma odam ve mutfak..şimdi nerden başlayım ne dersiniz..mutfaktan başlşasam pazar gününe kadar kullanacagım şeyler olacak..

canım en son mutfak toplanır,yeni eve geçince de en önce mutfak yerleştirilir.....yoksa aç kalırsınız ha.....kaydirigubbakcemile3

Hangisi hasret, yazdığını kaçırdım herhalde. Sormayın iyice göçtü moralim. Bizde maaşlar ayın ilk günü çalışacağın ayın ki önceden yatar. Şimdi bana yatması lazımdı ama yatmamış. İdari mali işler müdürle konuş dedi, müdür toplantıdaymış. Sanırım bu kötü haber. Ağlayamıyorum bile çok sinirim bozuldu.

nasıl kötü haber e sana başla dediler pazartesi sen naptın gidecektin konuışmaya ben hiçbişey görmedim anlatsana....
belki çalışmayacağın için yatmamıştır
heh ben ne yazdım bebeği planlı mı yaptınız dedim yoksa kaza mı oldu.. planlıysa bu zamanı neden planlamadın? we birde o gün iş yerine konuşmaya gidecektin ya çok zorda kalırsan getü ben bakiim dedimsempatiksalakcinni

herkese günaydııın a.s.
benim misafirler bitmeyecek sanırım geçen hafta içi büyük kaynımlar vardı cmt gittiler salı-çarşamba kayınvalide ve ortanca kaynımlar bi de halamız (bu grup düğün için gelip bizde konakladı) bu akşama da eşimin amca kızı, amca oğlu ve aileleri geliyor... ortalığı toparlayıp süpürüyüm de ufak ufak başlayım yemek hazırlıklarına
haa bu arada belinay06 arkadaşımızla aynı yerde oturuyormuşuz ankaralı 2010 anneleri topiği açılmış orda gördüm mahalle adı vermemiş ama sanırım çok yakınız topiğe gelsin de ayrıntıları alayım
öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi opuyorumnanaktan

biraz önce bi kaç yorganı hurca koyup kaldırdım fazla zorladım galiba dikişlerim acıyo şu an..inşallah sorun olmazzeyvahedigeldismile

Canım hiç moralini bozma bence senin işin şuan kesin olmadığı için belirsizlikler olduğu için yatırmamışlardır...Diğerlerinede yatırdıklarına eminmisinbelki bu ay biraz gecikme filan olur

biraz önce bi kaç yorganı hurca koyup kaldırdım fazla zorladım galiba dikişlerim acıyo şu an..inşallah sorun olmazzeyvahedigeldismile

yavrukuşum accık yavaş... zaten yeterince yorucu taşınma işi bi de dikişlerle uğraşma (Allah korusun) tek başına mı topluyosun sen bütün evi??

nasıl kötü haber e sana başla dediler pazartesi sen naptın gidecektin konuışmaya ben hiçbişey görmedim anlatsana....
belki çalışmayacağın için yatmamıştır
heh ben ne yazdım bebeği planlı mı yaptınız dedim yoksa kaza mı oldu.. planlıysa bu zamanı neden planlamadın? we birde o gün iş yerine konuşmaya gidecektin ya çok zorda kalırsan getü ben bakiim dedimsempatiksalakcinni

Canım bize çocuk sahibi olamayacağımız söylenmişti. İlla tedavi gerekiyormuş. Tedavi olmadna mümkün değil denmişti. Bizde ev almıştık tedaviye ayıracak paramız yoktu, tedaviyi evin ödemesi bitsin o zaman yapalım dedik ama bir sene sonra ben kendiliğinden hamile kaldım. Planlı bir bebek değildi. Gerçi rabbim ben bir şeyi planlasamda o planları dağıtır. Ablamdaysa ta tersi ablam planlar ve Rabbim ona öyle verir. Çocuğu şu sene yapcam, şu sene ABD'ye yerleşeceğim, şu zaman şunu alacağım der yaşamı öyle gider. Pazartesi müdürüm çağırdı, gelsin konuşalım izin veremem demiş. Bizde maaşlar önceden yatar çalışmadığın ayın parasını alırsın bana yatmamış. Kafamdan kuruyorum olmuyor seni çıkırıyoruz diyecek galiba dedim şimdi muhasebe aradı yarın yatıracağız dedi. Yarın ben de sgk'ya gideceğim. Esin'i kanguruya koyup giderim de inşallah uzun sürmez orada nerede emziririm? Bizim kız 2 saatte bir emiyor. Pazartesi de iş yerine götüreceğim, Esin'i görsün de öyle desin gel işe başla diye. Başla derse en azından 1 hafta daha verin birini bulayım diyeceğim.

yavrukuşum accık yavaş... zaten yeterince yorucu taşınma işi bi de dikişlerle uğraşma (Allah korusun) tek başına mı topluyosun sen bütün evi??
şimdilik ufak tefekleri ben hallediorum ama yorganlarada girdim nerden girdim..canım tez hersey hemen hallolucak..akannehir

günaydın kızlar bizim bugün kio takibi vardı, bir haftada 70 gr almış yavrum. çok az dedi:
1 hafta daha baaklım olmazsa mama veya başka şeyler öneririm. sırf çocuguna ayır zamanını dedi,
ayırayımda emmiyoki fazla offf moralim sıfır oldu..

Canım hiç moralini bozma bence senin işin şuan kesin olmadığı için belirsizlikler olduğu için yatırmamışlardır...Diğerlerinede yatırdıklarına eminmisinbelki bu ay biraz gecikme filan olur

Sorma Nurşah ya müdürümü de aradım çok soğuk konuştu PAzartesi konuşuruz dedi bitti ama maaşımı yarın alacakmışım.

Ebru kendi derdimle öyle meşgulüm ki ne kolay gelsin ne hayırlı taşınmalar dedim. Ne olur kimse kusura bakmasın okuyorum okuduğum bile aklımda kalmıyor. Bakıcı bulma derdi, Esin'in mızmızlığı, ekonomik sıkıntıların hesapları vs derken kafayı sıyırdım. Yalnızlık zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın herkese destek olacak birini versin. Bazen Rabbim biri gelsin 30 dk oyalasın bende oturayım diyorum ama maalesef. Allah dağına göre kar verirmiş. Ne ev işi, ne yemek yapıyorum. Zavallı kocam gelip o bize hazırlıyor. Gerçi Esin'le hiç biri mümkün değil.

aslııı topiği sen açmışsın iyi fikir valla çok beğendimopuyorumnanaktan

Aslı kim?

Hasret Allah razı olsun, getir bakarım diyorsun ya nasıl bir teselli. Müdürüme demiştim kendi gözüyle görsün benim bırakacak kimsem yok.

herkese merhaba.geçmişi okuyordum o yüzden yazamadım kızlar.oh nihayet okul bizim için de bitti.artık evdeyim.bu arada slayt fikri harika.hanifecim face yolladım resimleri canım.

günaydın kızlar bizim bugün kio takibi vardı, bir haftada 70 gr almış yavrum. çok az dedi:
1 hafta daha baaklım olmazsa mama veya başka şeyler öneririm. sırf çocuguna ayır zamanını dedi,
ayırayımda emmiyoki fazla offf moralim sıfır oldu..

Nimet, önce senin moralin iyi olsun, bizde Esin'in emmediği zamanlarda hemşire(emzirme danışmanı) emzirmeyi saate bağla bebek düzeni sever demişti. Ben iki saatte bir emziriyorum emmezse oyalıyorum bir sonraki 2. saati bekletiyorum.
Birde loş odada sessiz yerde emziriyorum, bazen fön makinesi açıyorum bizim ki fön makinesinin sesinde sakinleşiyor.

Sorma Nurşah ya müdürümü de aradım çok soğuk konuştu PAzartesi konuşuruz dedi bitti ama maaşımı yarın alacakmışım.

Ebru kendi derdimle öyle meşgulüm ki ne kolay gelsin ne hayırlı taşınmalar dedim. Ne olur kimse kusura bakmasın okuyorum okuduğum bile aklımda kalmıyor. Bakıcı bulma derdi, Esin'in mızmızlığı, ekonomik sıkıntıların hesapları vs derken kafayı sıyırdım. Yalnızlık zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın herkese destek olacak birini versin. Bazen Rabbim biri gelsin 30 dk oyalasın bende oturayım diyorum ama maalesef. Allah dağına göre kar verirmiş. Ne ev işi, ne yemek yapıyorum. Zavallı kocam gelip o bize hazırlıyor. Gerçi Esin'le hiç biri mümkün değil.

Aslı kim?

Hasret Allah razı olsun, getir bakarım diyorsun ya nasıl bir teselli. Müdürüme demiştim kendi gözüyle görsün benim bırakacak kimsem yok.
canım allah herşeyi kalbine göre versin..ne diyebilirim..biz bazen yanıbaşımızdaki annemizden şikayetciyiz karışıyo ediyo diye ama yazdıklarını okuyunca daha bi kendime geldim diyebilirim..bazı şeylerin degerini kaybedince anlamamk için şuanın tadını cıkarmalı iyisiyle kötüsüyle..

X