- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.221
tebrik ederim canmalkisalkisalkis. bence de kaçirma firsati. Kizin da büyümüş olr. benim de en büyük isteğim yutdışına gitmek. bütün ingilizce öğretmenleri dil kullanabilmek açisindan gitmeli
sağol canım...tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederimmmmmmmmm............ay bizi eylülde büyük bir maraton bekliyo...ekim de polonya gelicek misafir....çok iş var çok...bi de onları 1 hafta boyunca gezdirecez burda....ürgüp-erciyes falan...napcem ben kızı bilmem......
Silver seninkini şimdi gördüm, mükemmel bir fırsa, illaki kızına bakacak birini bulursun, kaçırma bu fırsatı, tebrik ediyorum seni... Bayılıyorum böyle çalışkan eğitimcilere gerçek eğitimciler sizii... :)
bulunur bi çaresi, şimdiden bunu düşünme boşver. başarının tadını çıkar şimdiksositososito
Yazgıcım demek diüer arkadaşınızla barışman onun zoruna gitmiş ama hata onda. bence arayıp ona neden uzaklaştığını sorman daha iyi olur. belki karşılıklı içinizdekileri atarsanız tekrar eskisi gibi sıcak bi ilişkiniz olabilir cnm
benim de huyum böyledir aslında. hele yok yere küsen insanlara uyuz olurum daha da o konuşana kadar konuşmam kolay kolay:dilcikar:
sağol canım...tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederimmmmmmmmm............ay bizi eylülde büyük bir maraton bekliyo...ekim de polonya gelicek misafir....çok iş var çok...bi de onları 1 hafta boyunca gezdirecez burda....ürgüp-erciyes falan...napcem ben kızı bilmem......
canım şimdi gördüm dert yanmaktan kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim sizi çok iyi bir fırsat inşaallah asya ya güvenebiliceğin biri bakarda sende rahatça haşırneşir olur ilgilenirsin işlerinle.
ama meralcim dışardan bir göz olarak lütfen söyle.okadar zaman gezdik tozduk gerek onlarda gerkek bizlerde yedik içtik hatalı dahi olsalar hastalık ölüm var işin içinde eşler hala aynı yerde çalışıyor gidilmez mi yani zor zamanlarında yanlarında olunmaz mı?madem bu derece düşmansın ama eşi mehtap ın eşi ile işyerinde gayet iyi bu nasıl oluyor?
ve normalde bende senin gibiyim gidene dur demem:umursamaz:
ben yavrularımla bi markete gidip geleyim..kiler in meyve-sebze reyonu indirimde bugün.görüşürüz....
kızlar avrupa projesi sonuçları açıklanmış ve bizim okulun projesi onaylanmış...bu proje üzerinde çok çalıştık ingilizce öğretmenleri olarak,çok emek verdik..geçen sene başlamıştık çalışmalara....o zaman hamile değildim........hem çok sevindim hem ne yapcam ben diye düşünmeye başladım.hadi oğlum neyse büyüdü.kızçeyi napcam?müdür tebrik etmek için aramış...gerçi kızlara eğer onaylanırsa ben en son turda giderim yutdışına demiştim...en son da seneye kasım oluyo-italya ya.........o zaman 1 buçuk yaşını geçmiş oluyo....ilk gidişte bu kasım da ispanya......ay ne yapacağımı şaşırdım kızlar...bu yurtdışı fırsatını da kaçıramammmmmmmmmdelikafadulden
kussebfilal kıı akşam sana soru sordum demek görmemişsin sizdedemi oldu aynı emmeme problemi
hanımlar niye sus pus oldunuz????????????