2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e yap tabi güzelim çok güzel olurkaydirigubbakcemile2

şok geçmiş olsun cnm yağmurumuza

geçmiş olsun canım...
siparişlerim geldi bilem:)) Olcay'cım aryıp telefonla sorsan diyorum bi. getiriyor olmaları lazım madem kayseride varCADIARZU ya da siz merkezdesiniz zaten çıkıp gelin kardeşim mi diyolaraklinialirimsmile
ohh ne güzel...Olcaycım ilçeler varsa merkez elbette vardır...

geçmiş olsun kuzuya.......

siparişlerim geldi bilem:)) Olcay'cım aryıp telefonla sorsan diyorum bi. getiriyor olmaları lazım madem kayseride varCADIARZU ya da siz merkezdesiniz zaten çıkıp gelin kardeşim mi diyolaraklinialirimsmile

öyle mi diyolar dersin kız. meral.......sempatiksalakcinni

ama kilerde de deli indirim vardı meyve sebzede..taşıyabileceğim kadarını aldım..bir kısmınıda eşime sipariş verdim gelir-ken alacak

napıyonuz kuzu anneleri herkese selamm buyrunnnnnnnnn

amin cnm inş. ben de sevmiyorum ama ne yapayım, dotor aaslında 3. günün sonunda uygula demişti ama ben yine de 5 gün bekliyorum
canım bence yine doktorun dediğini yap çünkü ara uzadıkça bağırsaklar tembelleşiyor katı gıdalara geçince çok zorlanır eltimin kızında kabızlıktan dolayı 1 yaşında basur oldu

aynen arda da öyle uyanık olarak 2 saatten fazla kalamıyo sadece evde birileri varsa sesten uyuyamıyosa öyle uyanık kalıyo o zamanda uyuyana kadar kıyameti koparıyo

evet yaa bence de biz de yapalım öyle bişey çok hoş olmuş gerçekten onlarınki sen yap işte a.s.
ben de ardaya yapmıştım facebook'ta var hatta
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=390041076796

Son düzenleme:

ben de koymuştum ama sildim sonra...ben sık sık yapıyorum..yeğenim için okul için...kızıma da yaptım bir kaç tane..mart bebeklerine de yaparım anneleri foto yollarsa:lepi:

ne siparişi gıııı

geçmiş olsun cnm.. doktorda wermişte wermiş inşallah çabuk atlatır..

yazgım ara bi sor bence derdi neymiş..üç günlük dünya ..
e yap tabi güzelim çok güzel olurkaydirigubbakcemile2

şok geçmiş olsun cnm yağmurumuza

geçmiş olsun canım...

ohh ne güzel...Olcaycım ilçeler varsa merkez elbette vardır...

geçmiş olsun kuzuya.......

öyle mi diyolar dersin kız. meral.......sempatiksalakcinni

ne siparişi gıııı

geçmiş olsun cnm.. doktorda wermişte wermiş inşallah çabuk atlatır..

saolun canitolar..ıhlamur yapcam şimndi bebeme..

çok samimiydik öyle böyle değil yada ben öyle sanıyormuşum.bende sevmem böyle şeyleri biri ile bir derdim varsa gider suratına sölerim.
yok hayatım buna sırt çevirmedim hiç kopmamıştık şu ana kadar görüşmeyi kestiğim diğeri.zaten arasam duramam ağzım durmayacak çok iyi biliyorum huyumdur direk çatarım bülent te arama diyor birgün biryerde karşına çıkar yüzüne sölersin diyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim için sen yaparsan çok sevinirizopuyorumnanaktan.
geçmiş olsun yağmur a canım vede maşşallah.

slm kızlar bugün dogru dürüst giremedim nete .aksama kızlar gelecek bana .annem var temizlikci var offfffff cok sıkıldım yalnız olmaya alısmısım.bi de kıskanclık krizim tuttu eşim ögle yemegine cıkacaktı bizim dershanenin bayan müdürü ve bir müşteri ile .carsıya cıktım saat 3 te dershaneye ugradım sekreter kız gelmedi daha dedi aradım hayatım burası cok güzel muhabbet ediyoruz diyo nasıl kızdım ama ben ii ce asosyal olmusum beyfendi iice sosyalleşiyor kapatıverdim telefonu yüzüne.

meraba güzel anneler nasılsınız,
ya yağız doymuyo yine uyumuyo
yarın dr gidecez bakalım kilo alımı nasıl
giremedim bugün ablam burdaydı yeni gitti
akşamda girdim yazamadan çıktım.
geçmişe bir gözatayım buralardayım..

anammm kıslar ya oğlum uyuyodu bende size bakayım dedim o ara bi sesi geldi neyse baktım uyanmış acik oynaştıkŞeniz sonra valizlere yerleştireceklerimin listesini yapmıştım bi dalmışım şimdi aklıma geldi alıntı yapmıştım diye pc nin önünden geçerken şimdi yazayım hemencik :))

yazgı balım bence hiç oralı olma bu ne tavrı yaa iyi gün dostuymuş o belli etmiş kendini insanlık öldümü diyosunki diğer arkadaşla bi kavga falan olmadı sadece görüşmüyomuşsunuz bu kadar da kin güdülürmü dediğin gibi ölümlü dünya yaşanmışlıklar var şimdi sanada sırt çevirmiş belli o arayıp ne oldu niye arayıp sormuyosun derse sende bir bir söylersin boşver hiç hazetmem bölelerinden kusura bakma canımcım

geçmiş olsun caım bizimkide biberonuyla küs bu ara

kuju nereye gidiyor?

izmire yavru kuşum kayınvalideciğime gidiyomm

gülüm hem geçmiş olsun hemde maşallah yağmura çok güzel almış kilosunu

ebru netin hemen baglanıcakmı leptopmu yoksa..
biz ayın 20 sinde ev tutucaz 1 haftalıgına gidicez
inşallah güzel geçer bende tedirgimin ama eşim çok istiyo tabi bende çokkkk istiyom..
yazcım bırak arama eger gerçek dostsa zaten sen aramasanda arar seni bulur
artık senin bir dostun zaten var onla ilgilen..
ben yavrularımla bi markete gidip geleyim..kiler in meyve-sebze reyonu indirimde bugün.görüşürüz....
hayıırlı olsun cnm, bence fırdsatını kaçırma elbet asyaya bakıcak birileri bulunur..
yaptım sanal marketten alışverişimi:lepi:
adresini veririmisin, meralim.
birde bana bir link adresi verecektin.
yeni geldi aklımaaasempatiksalakcinni

geçmiş olsun yağmur kuzuya, maşallah kilo aklımıda iyi..

geldim...bu arada kızımı da yıkadım...mis gibi oldu zilli:ecrin_bebek:

tmm hanife bu görewi sen üstlen bizim içina.s.

tamam hanımlar siz en sevdiğniz fotosunu yollayın nickiniz bebeşin adı doğum tarihi ile beraber benim mail adresime...gerisini bana bırakın...:lepi:
isterseniz 2 tane yapalım...bir yeni doğmuş fotolarıyla bir de şimdiki fotolarıyla...

mail adresim.. hanifeturkyilmaz@gmail.com...
bekliyorum:dance:

nimet ben şimdi çıkıyorum düğün var oraya gidicem Allah izin verirse yarın halletmeye çalışırım çünkü yağız ninnisi çıkmadı bearshare'da yarın iyice araştırırım diğeri var elimde
hadi kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…