2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben alışverişteydim şimdi de oğluşu emzircem
sen nerelerdesin bu ara yaa?

güldüğüne göre sanal alışverişteydin....çok zevkli değil mi
okula gidip geliyorum ben...sıpaların sorumluluk sınavları var...2-4 saat okulda kalıyorum gün içinde...gelince de ancak ev işi....giriyorum ama pek yazamıyorum....

ay kıyamamyaaa daha küçücükler.geçmiş olsuncanım.doktorunu arayıp sorsaydın keşke belki başka bir ilaçverirdi

artık büyüyolar mideleride öyle.yarasın tontişe afiyet bal şeker olsun

merhaba canım...geçmiş olsun...
korkma o arada oluyor bu dönemlerde...bırakmaz...bizde de oldu...doktor her şey ilgisini çekiyor emmeyle uğraşmaktansa etrafı incelemek istiyorlar demişti...
sakin bir yerde tek başına emzir dikkati dağılmasın.

Son düzenleme:
ek gıda vermeye başlayalı bir hafta olmadı daha hemen büyüdü mü midesi...neyse yesin de...kaydirigubbakcemile3

bebeklerin gününe uymuyoki benimki doyduğunu hiç bilmz emer emer kusar.nihan senada alışmış artık o tada o yüzden yemeden yatmak istememiş bence .tadınca birşeyi hemen gerisini istiyolar eline bakıyolar.

benimkinin de zaman zaman emmek istemediği oluyor cnm. özellikle bi ara hava çok ısınmıştı o zaman hiç emmek istemiyordu. seninkinin rahatsızlığı düzelince normale döner cnm merak etme. Allah şifalar versin

evet cnm sanal market, iyi oluyo walla,bebekle gitmek zorsempatiksalakcinni
kolay gelsin cnm sana da,gir arada yaz bişiler çok özletme kendiniyerimseniben ya bi de hanife ben sana bişi sorcaktım. kızına iyi geldi mi doktorun verdiği şurup? bizi hiç etkilemedi, hala 5 günde bi fitille yapıyoruz:1no2:

süper...tebrikler...:):lepi::lepi::lepi:

sağolun arkadaşlar....opuyorumnanaktan

yaptım sanal marketten alışverişimi:lepi:
ya bu migrosun sanal alışveri sitesinde kayserinin merkez mahalleri yok sadece ilçeler var niyeki?ben de çok niyetlendim ama mahallemiz yok sitede...........

ek gıda vermeye başlayalı bir hafta olmadı daha hemen büyüdü mü midesi...neyse yesin de...kaydirigubbakcemile3

hanife sen niye ek gıda ya başladın?sütün mü azaldı?

bebeklerin gününe uymuyoki benimki doyduğunu hiç bilmz emer emer kusar.nihan senada alışmış artık o tada o yüzden yemeden yatmak istememiş bence .tadınca birşeyi hemen gerisini istiyolar eline bakıyolar.
öyle anlaşılan :ecrin_bebek:

tamam canımolumunekankayizsmile
şöyle diyeyim...21inde gittik fitil ver yapsın dedi...o gün yaptı...biliyorsun...sonra kusmaya başladı 2 gün vermedim...tahlilleri temiz çıknca yine başladık...27sinde yaptı kendisi 6 gün sonra yani...o günden beri yine kaka yok...çok bir şey değişmedi:bbo:
ama itiraf edeyim bu konuda çok kötü bir anneyim kendim ilaç kullanamam...hiçbir ilacımı bitiremedim bu yaşıma kadar...onun da bazen aksatıyorum..:1no2: çok kızıyorum kendimeklava:

canan seni döwerim heeee gel yer değişelim 1 haftalığına:)
ne güzel ya bırak uyusunda büyüsün uyanıp 2 saat oynuyomuş işte daha ne istiyon.. kaç saat uyuyor peki benim kızda en az 1saat uyuyor..

doğru bazen bebeği bırakabileceğin birine ihtiyaç oluyor. atla taksiye git sen de yaa. walla ben kendi adıma yalnızlığı tercih ederim her zaman. kimse bana destek te olmasın köstek de:1rolleyes:
bnde bnde iş güç olmasa walla kimseleri istemiyorum...

bn olsam hiiç üstelemem senin de artık bir uğraşın war alp paşan war boşwer seni aramayanı sende arama bırak o senin peşinde koşar arama hiç o arayana kadar.. zamanında ona sırt çewirmenizin cakasanı yapıyodur..

sütüm var hamdolsun...ben kaka yapması için başladım..ek gıdaya geçince düzeliyormuş barsak hareketleri...ama bir değişiklik yok henüz...bir de ne tattırsam suratını ekşitti şuruplarını içmedi..yemeyecek galiba diye korktum ama yiyor hamdolsun...yine de öyle çok doyuracak kadar vermiyorum...günde bir kez 2 en fazla 3 tatlı kaş. kadar...çocuk gel. mez. arkadaşım 6 ayı beklersen zorlanırsın dedi...daha seçici oluyorlarmış...o zamanda okulların açılışına denk geliyor..kim bakacak belli değil diye zaten 5 ay bitince başlayacaktım...

anladım canım.ben de 5 ay başında başlıycam

anladım canım.ben de 5 ay başında başlıycam

sadece anne sütü veriyorsun şu an değil mi..maşallah Asya yumak yumak...benim kız zayıf gidi görünüyor ama gülle gibi yerinden kalmıyorkaydirigubbakcemile3iri kemikli

aaa bir şey sorcaktım...ilk günden parayı mı dert ediyor demesinle diye yeni zümre arkadaşlarıma sormadım...Anadolu lis.de 2 saate bir planlama mı alııyoruz ek ders hesaplanırken?öyle okudum bir yerlerde....
sınavlarda da genelde gözcüyüm..ihtiyacım olsaydı yardımını isteyecektim ama yormayacağım seniolumunekankayizsmile

arkadaşlar Zeliha bir ara paylaşmıştı bir linkte ocak ya da şubat anneleri bebeklerine slayt gös. yapmışlerdı...ben de yapmıştım Nihan Senaya...güzel oluyor...isterseniz bir tane de mart bebeklerine yapalım...birimiz yapsın ya da ben yapayım?????

evet canım sadece anne sütü alıyo ASYA HANIM.........

ah hanifecim yaramıza bastın valla.önce öyleydi.ama artık sağolsun bu hükümet kaldırdı bu uygulamayı....çok oluyo kalkalı 4-5 sene oluyo.ben burdan önce süper lisedeydim.atandığımın 2.senesiydi....süper lise ve anadolu liselerinde 2 ye 1 ekders alınıyodu deli gibi ek-ders alıyoduk......ondan sonraki sene kaldırdılar bunu.diğer branşlar çok söylenirdi bu duruma..............

bana da 2 tane komisyon görevi vermişler.halbuki konuşup gözcülük rica etmiştim.sinir oldumsempatiksalakcinni

süpper fikir........:sm_cool:

hadi yaa...zaten öğretmenler birbirini hazmedemediği için çok şey sorun oluyor...neyse zaten ancak 15 saat alırım seneye tabi norm fazlası olmazsam...şu an 7 kişiyiz...dil sınıfı açmazlarsa işim var....:1no2:

süpper fikir........:sm_cool:

hatıra olurdu ya...:1rolleyes:

kızlarr şimdi geldim.yagmur u dr a götrdüm grip olmuş ..cok agır degil şuanda ama yemnyken önlem alayım dedim..iyiyki gtrmüşüm..şurup verdi grip ve soguk algınlıgı için..demir eksikligi için damla verdi kan ilacı yani..bir de burun damlası..ayrıca ıhlamuru kaynatıp günde 60cc verebilirsin dedi..iyi olana kadar banyo yaptrmayacakmışım..en son 6.400gr olmuş kilomuz..15 gün sonra ek gıdaya başlıoruzzz...kaydirigubbakcemile2

siparişlerim geldi bilem:)) Olcay'cım aryıp telefonla sorsan diyorum bi. getiriyor olmaları lazım madem kayseride varCADIARZU ya da siz merkezdesiniz zaten çıkıp gelin kardeşim mi diyolaraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…