- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.241
ben alışverişteydimşimdi de oğluşu emzircem
sen nerelerdesin bu ara yaa?
ay kıyamamyaaa daha küçücükler.geçmiş olsuncanım.doktorunu arayıp sorsaydın keşke belki başka bir ilaçverirdiMerhaba annişler
Nasıl bebişleriniz iyidir inşallah.. Benim oğlum Çok fena teyzeleri ..Hala öksürüyor ve burnu akıyor nerde üşüdü anlamadım.. Bu arada bana da bulaştırdı..Elimde havlu kağıt dolaşıyorum...dr. kongest ve ventolin şurup verdi.. çocuğun ilçlardan sonra huyu değişti..Uyumuyor, memeyi reddediyor, gülücükleri azaldı.. El ve ayakları titriyordu akşam..kestim şurupları ,, biraz hırıltı var ama ne yapalım dayanamadım..İlacın yan etkileri sanırım...Bu gün daha iyi.. Neşesi geldi... 3 ay 10 günlük olduk.. sizinkilerde memeyle kavga ediyorlarmı? Allahım bırakır diye çok korkuyorum..
nasıl oldu anlamadım ama Nihan Senaya az önce açlık krizi vurdu galibasempatiksalakcinni
emip uyuyup uynamıştı (2 saat içinde)...biraz oyaladım...bu öğün meyve püresi vereyim dedim 3 tatlı kaşığı ağlaya sızlaya yedi...uykusu var sandım durmayınca emzireyim dedim...6-7dk emdi bir de...sonra neşelendi...oynadık biraz uyudu....
ya emer ya püre yerdi ama ikisinide yaptı...sütümde vardı..niye bu kadar acıktı ki acaba???????
Merhaba annişler
Nasıl bebişleriniz iyidir inşallah.. Benim oğlum Çok fena teyzeleri ..Hala öksürüyor ve burnu akıyor nerde üşüdü anlamadım.. Bu arada bana da bulaştırdı..Elimde havlu kağıt dolaşıyorum...dr. kongest ve ventolin şurup verdi.. çocuğun ilçlardan sonra huyu değişti..Uyumuyor, memeyi reddediyor, gülücükleri azaldı.. El ve ayakları titriyordu akşam..kestim şurupları ,, biraz hırıltı var ama ne yapalım dayanamadım..ılacın yan etkileri sanırım...Bu gün daha iyi.. Neşesi geldi... 3 ay 10 günlük olduk.. sizinkilerde memeyle kavga ediyorlarmı? Allahım bırakır diye çok korkuyorum..
ay kıyamamyaaa daha küçücükler.geçmiş olsuncanım.doktorunu arayıp sorsaydın keşke belki başka bir ilaçverirdi
artık büyüyolar mideleride öyle.yarasın tontişe afiyet bal şeker olsun
ek gıda vermeye başlayalı bir hafta olmadı daha hemen büyüdü mü midesi...neyse yesin de...kaydirigubbakcemile3
Merhaba annişler
Nasıl bebişleriniz iyidir inşallah.. Benim oğlum Çok fena teyzeleri ..Hala öksürüyor ve burnu akıyor nerde üşüdü anlamadım.. Bu arada bana da bulaştırdı..Elimde havlu kağıt dolaşıyorum...dr. kongest ve ventolin şurup verdi.. çocuğun ilçlardan sonra huyu değişti..Uyumuyor, memeyi reddediyor, gülücükleri azaldı.. El ve ayakları titriyordu akşam..kestim şurupları ,, biraz hırıltı var ama ne yapalım dayanamadım..İlacın yan etkileri sanırım...Bu gün daha iyi.. Neşesi geldi... 3 ay 10 günlük olduk.. sizinkilerde memeyle kavga ediyorlarmı? Allahım bırakır diye çok korkuyorum..
güldüğüne göre sanal alışverişteydin....çok zevkli değil mi
okula gidip geliyorum ben...sıpaların sorumluluk sınavları var...2-4 saat okulda kalıyorum gün içinde...gelince de ancak ev işi....giriyorum ama pek yazamıyorum....
süper...tebrikler...:):lepi::lepi::lepi:
herkese merhaba .
olcaycım tebrik ederim canım bencede kariyerin için güzel fırsat daha zamanda varmış ozamana ayarlarsın bişeyler.
hasret inanmıyorum sana ya nekilosu bacım sen kafamı buluyon bizlen yoksa o resimlerde gördüğümüz ikiz kardeşin falanmı?anam sen beni bi görsen herhalde hiç yemezsin.canım emziriyosun emzirme dönemin bitsin sendeki bu azimle çatır çatır verirsin.dediğim gibi resimlerde gördüğüm kadarıylan fazla kilonda yok hap map kullanıpta bünyeni bozma...
yazcım anladığım kadarıyla bayağı samimi arkadaşmışınız ama anlattığına göre eğer aramıyosa mutlaka bişey vardır.işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam beni aramayanı ben hiç aramam.eğer gerçekten arkadaşımsa gelir derdini anlatır beraber çözüm buluruz.ne öyle çocuklar gibi sebepsiz tripler hiç çekemem ilgilenmem öyle birini hiç olmamış sayarım...
ya bu migrosun sanal alışveri sitesinde kayserinin merkez mahalleri yok sadece ilçeler var niyeki?ben de çok niyetlendim ama mahallemiz yok sitede...........yaptım sanal marketten alışverişimi:lepi:
ek gıda vermeye başlayalı bir hafta olmadı daha hemen büyüdü mü midesi...neyse yesin de...kaydirigubbakcemile3
öyle anlaşılan :ecrin_bebek:bebeklerin gününe uymuyoki benimki doyduğunu hiç bilmz emer emer kusar.nihan senada alışmış artık o tada o yüzden yemeden yatmak istememiş bence .tadınca birşeyi hemen gerisini istiyolar eline bakıyolar.
tamam canımolumunekankayizsmilebenimkinin de zaman zaman emmek istemediği oluyor cnm. özellikle bi ara hava çok ısınmıştı o zaman hiç emmek istemiyordu. seninkinin rahatsızlığı düzelince normale döner cnm merak etme. Allah şifalar versin
evet cnm sanal market, iyi oluyo walla,bebekle gitmek zorsempatiksalakcinni
kolay gelsin cnm sana da,gir arada yaz bişiler çok özletme kendiniyerimseniben ya bi de hanife ben sana bişi sorcaktım. kızına iyi geldi mi doktorun verdiği şurup? bizi hiç etkilemedi, hala 5 günde bi fitille yapıyoruz:1no2:
canan seni döwerim heeeeÇok sıkıcıymış evde olmak yahu. Sabahtan beri bilgisayar başındayım. Kitap okudum olmadı tv izledim olmadı.
Benim oğlan sürekli uyuyor yahu. Gözlerini açar açmaz gülmeye başlıyor 1-2 saat oynaşıyoruz sonra yine uyku... Anormal bir durum mu bu? Sizdn sürekli uyanık olduklarını duyuyorum çoğu zaman doyurmak için ben uyandırıyorum...
bnde bnde iş güç olmasa walla kimseleri istemiyorum...doğru bazen bebeği bırakabileceğin birine ihtiyaç oluyor. atla taksiye git sen de yaa. walla ben kendi adıma yalnızlığı tercih ederim her zaman. kimse bana destek te olmasın köstek de:1rolleyes:
birde sizle beni çok üzen bır sıkıntımı paylaşacağım.malum buraya evlenip yerleştiğimde herşeyi herkesi istanbulda bıraktım yani yanlızdım.sonra eşimin işyerinden bir arkadaşının karısı ile tanıştım daha doğrusu iki arkadaşının kızların adı meltem ve mehtap.ve biz üç çift çok güzel grup olduk gezip eğleniyorduk sonra mehtap ın kocası işyerinde meltem iin eşiyle benim eşimle birkaç kez ters düştü karı koca kıskanç bir yapıları var biraz eşide bize ters geldi biraz ve onlarla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz işyerinde konuşuyorlardı bir sorun yok yani.meltem le ben çok kaynaştık kardeşten öte olduk bu arada çocuğu oldu ben kendi canım gibi seviyorum hergün arıyorum sık sık biraradayız..sonra geçtiğimiz sene mehtap geldi ayağıma kadar ve benden özür diledi ağladı.zaten kayınvalidesi kanser oldu ki kadınıda çok severdim sonra vefat etti.bizde onca zaman yaşanmışlığın verdiği vefayla geçmiş olsuna başsağlığına gittik ve çok sık olmamakla bir nadiren görüşür olduk yeniden.ama meltemler kesinlikle gitmediler bence buda yanlış çünkü düşmanlık yoktu sonuçta okadar beraber yedik içtik.ve mehtap la ben birer ay ara ile doğum yaptık.çok uzattım nitekim ben doğum yaptım meltem benden uzaklaştı ben onu hep aradım o beni alp doğalı 10kere ya aradı ya aramadı.gelip gitmemeye başladı ama görüştüğümüzdede gayet sıcaktı.şu son iki haftadır hiç görüşmedik mesela sadece cuma günü oğlu demir parçası yutmuş geçmiş olsun diye aradaım gelişmeden haberdar et beni dedim ses yok ki çocuk kaka ile atmış herşey normale dönmüş ben bunları başkasından duyuyorum.ben mehtapla görüşürken bile tedirgin oluyordum acaba darılır mı diye ama o benle meğer hiç ilgili değilmiş.istediği gibi çıkıyor geziyor istedikleri ile görüşüyor bana gelince ee can(oğlu) durmuyor diyor.çok kırgınım aklıma geldikçe hem sinirleniyor hem çok üzülüyorum ben canım kardeşim derken o bana elden uzak oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sizce ne yapmalıyım?eşim arama o seni aramadığı sürece diyor ama bende tepkimi bilsin istiyorum.sıktım sizide ama şişirdi beni bunlar.
sağolun arkadaşlar....opuyorumnanaktan
ya bu migrosun sanal alışveri sitesinde kayserinin merkez mahalleri yok sadece ilçeler var niyeki?ben de çok niyetlendim ama mahallemiz yok sitede...........
hanife sen niye ek gıda ya başladın?sütün mü azaldı?
sütüm var hamdolsun...ben kaka yapması için başladım..ek gıdaya geçince düzeliyormuş barsak hareketleri...ama bir değişiklik yok henüz...bir de ne tattırsam suratını ekşitti şuruplarını içmedi..yemeyecek galiba diye korktum ama yiyor hamdolsun...yine de öyle çok doyuracak kadar vermiyorum...günde bir kez 2 en fazla 3 tatlı kaş. kadar...çocuk gel. mez. arkadaşım 6 ayı beklersen zorlanırsın dedi...daha seçici oluyorlarmış...o zamanda okulların açılışına denk geliyor..kim bakacak belli değil diye zaten 5 ay bitince başlayacaktım...
anladım canım.ben de 5 ay başında başlıycam
sadece anne sütü veriyorsun şu an değil mi..maşallah Asya yumak yumak...benim kız zayıf gidi görünüyor ama gülle gibi yerinden kalmıyorkaydirigubbakcemile3iri kemikli
aaa bir şey sorcaktım...ilk günden parayı mı dert ediyor demesinle diye yeni zümre arkadaşlarıma sormadım...Anadolu lis.de 2 saate bir planlama mı alııyoruz ek ders hesaplanırken?öyle okudum bir yerlerde....
sınavlarda da genelde gözcüyüm..ihtiyacım olsaydı yardımını isteyecektim ama yormayacağım seniolumunekankayizsmile
arkadaşlar Zeliha bir ara paylaşmıştı bir linkte ocak ya da şubat anneleri bebeklerine slayt gös. yapmışlerdı...ben de yapmıştım Nihan Senaya...güzel oluyor...isterseniz bir tane de mart bebeklerine yapalım...birimiz yapsın ya da ben yapayım?????
evet canım sadece anne sütü alıyo ASYA HANIM.........
ah hanifecim yaramıza bastın valla.önce öyleydi.ama artık sağolsun bu hükümet kaldırdı bu uygulamayı....çok oluyo kalkalı 4-5 sene oluyo.ben burdan önce süper lisedeydim.atandığımın 2.senesiydi....süper lise ve anadolu liselerinde 2 ye 1 ekders alınıyodu deli gibi ek-ders alıyoduk......ondan sonraki sene kaldırdılar bunu.diğer branşlar çok söylenirdi bu duruma..............
bana da 2 tane komisyon görevi vermişler.halbuki konuşup gözcülük rica etmiştim.sinir oldumsempatiksalakcinni
süpper fikir........:sm_cool: