2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sana zahmet tekrar resim paylaşır mısın?birde eymen sakinmi normalde?yani alp kucak delisi durmuyor hiçte oyalar mı diye soruyorum.

evet pınar sana zahmet resim bekliyoruz.ben de almak istiyorum.gerçi bizimki dönencesini de sevmiyor.buna ilgi duyarmıki?

pınarrrrrrrrrrrrrrrrr eymen playskool dan aldığın aktivite merkezini sevdi mi duruyor mu?

yaaa kızlar çok kararsız kaldım oyun halısı mı yoksa pınarınki gibi bişey mi alsam???

ya aslında onlardan bende almak ıstedım.cok sevdıgım bı buyugumuz dedıkı yere battanıye ser uzerıne temız bı carsaf oyuncaklarınıda koy aynı oluyor dedı.
kocam gecen gun chıcco nunkını alıyordu ızın vermedım.

öznur annenin bakmasına ne dedi eşin?

dun degıl evelsı gun hayır dedı.bende dun ben ıse baslıyorum annemın bakmasını dusundun mu dusun bugun bana haber ver dedım.:))) tabı dun bısı demedı.yarın tekrar soracagım.zaten 4 gun calısacagım.olmadı guzel bı bakıcı bulurum annem yıne basında durur.

e yakınmısız yahu.ben mınıbus yolu 63 de oturuyorum.
sen ne almıstın eymene markası ne ? ne kadara aldın?

kızlar ya sütü illaki süt poşetine mi sağmak gerekiyor.şu an çok şiş göğüsler napıym?

yok canım ya.ben hamıleyken her ıhtımale karsı dr browns ın 2 lı bıberonundan almıstım.pompa alınca bı tane daha bıberon geldı.butun bıberonların agzı pompaya uyuyor zaten.cok sıs olunca bıberona sagıp buzdolabına koyuyorum 24 saatı gecmeyecek sekılde cıkarıp benmarı usulu yapıp ıcırıyorum doguhana.o posetler saklamak ıcın deep freezlık yanı.

evet Eymen de kucakçının teki ilk başlarda 10 dk. ancak oynuyordu şimdi alıştı yarım saate kadar duruyor bazen onunla...
heme foto çektim ekliyorum...

evet pınar sana zahmet resim bekliyoruz.ben de almak istiyorum.gerçi bizimki dönencesini de sevmiyor.buna ilgi duyarmıki?
bende oyalayacak bişeyler arıyorum alp le bir bebekler oyuncak görünce çığlık çığlığa bizimki bakmıyor bile.hep benle.ama artık oynasın bişeylerle.

aynı şeyi dün ben söyledim burda öznurcum ne bileyim çok gerekli değilmiş gibi bende bu sebeple tereddütte kaldım.yere ser bişey koy birsürü oyuncak oynasın di mi ama?

gerçi pınarın aldığının fiyatıda uygun birde ilerde oturarakta oynar.bir bakacağım ona.

kızlar ya sütü illaki süt poşetine mi sağmak gerekiyor.şu an çok şiş göğüsler napıym?

ben biberona sağıyorum canım.

alp e göğüs yaralarımdan dolayı doktoru mama ver demişti yaa vermedim.aldım ama vermedim.emzirdim şimdi küçük aslanım yeniden emiyor çok mutluyumhihoyyyt.

Günaydın arkadaşlar,
Olcaycım hoşgeldin cnm, nerelerdesin yaa? gerçi anlatymışsındır, ben bi okuyayım kaynattıklarınızı

WOOWWW ben bi dahiyim kızlar yoğut süper olmuşşşşş kaymak gibi walla
neye yaptım biliyomusuzn bu cam kawanoz maaları yokmu 125g lık onlara yaptım iki kawanoz
ay çok güzel olmuş birini ben yerimaklinialirimsmile kızada günlük yaparım her akşam..
bize zaten her sabah günlük pastörize süt geliyo bize onla yapıcam yada keçi sütüyle bakalım

alkisalkisalkis bravoooo
bende günlük kendim yapacağım... ama biz daha küçüğüz en erken 1 ay sonra inşallah.. sositososito

Geçmiş olsun Öznur, dikkat et cnm
Ben de bundan alayım en iyisi,sağol Pınarcım. ama benimki de Alp gibi oyuncakjlara pek bi ilgisiz. inş. ilgisini çeker bu. Hasret neden cvp vermiyosun? bana ve Öznura mı küstün? açıkçası seni kıracak bişi söylediğimizi sanmıyorum?

selam...iyi haftasonları canolar..bugün eşim izin aldı işten ew bakıoruz fellik fellik..istedigimiz gibi kiralık bi ew olmazmı yaw yok yooooooook!!ew sahibi olanlar kıymetini bilin böyle olmuyo kira kira nere kadar.taşınma işi cıktı başıma bide bisürü iş beni bekliyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…