- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.221
canım sana zahmet tekrar resim paylaşır mısın?birde eymen sakinmi normalde?yani alp kucak delisi durmuyor hiçte oyalar mı diye soruyorum.
pınarrrrrrrrrrrrrrrrr eymen playskool dan aldığın aktivite merkezini sevdi mi duruyor mu?
yaaa kızlar çok kararsız kaldım oyun halısı mı yoksa pınarınki gibi bişey mi alsam???
öznur annenin bakmasına ne dedi eşin?
Sağ ol cnm
Ben bağlantı yolu var ya sahille başıbüyük arası o yolun kenarındayım tarlaların orada
Eymen oyuncağını çok seviyor cnm şu an da oynuyor onunla ne çığlıklar atıyor anlatamam
ben de oyun halısı araken bunu buldum zaten
hem fiyat olarak uygun hem daha güzel bence
arkadaşım tiny love tekmele oyna oyun halısı almış gördüm kocaman bir şey
onun oğlu da bize geldiğinde Eymen'in oyuncağıyla oynadı 2 ay büyük bizden
o da çığlıklar attı oyun halısı ile öyle oynamıyormuş...
Eymen'in oyuncağında ayna var müzik var ışık var... yani onların ilgisini çekebilecek her şey var...
Karar senin artık...
kızlar ya sütü illaki süt poşetine mi sağmak gerekiyor.şu an çok şiş göğüsler napıym?
bende oyalayacak bişeyler arıyorum alp le bir bebekler oyuncak görünce çığlık çığlığa bizimki bakmıyor bile.hep benle.ama artık oynasın bişeylerle.evet pınar sana zahmet resim bekliyoruz.ben de almak istiyorum.gerçi bizimki dönencesini de sevmiyor.buna ilgi duyarmıki?
ya aslında onlardan bende almak ıstedım.cok sevdıgım bı buyugumuz dedıkı yere battanıye ser uzerıne temız bı carsaf oyuncaklarınıda koy aynı oluyor dedı.
kocam gecen gun chıcco nunkını alıyordu ızın vermedım.
kızlar ya sütü illaki süt poşetine mi sağmak gerekiyor.şu an çok şiş göğüsler napıym?
ben biberona sağıyorum canım.
alp e göğüs yaralarımdan dolayı doktoru mama ver demişti yaa vermedim.aldım ama vermedim.emzirdim şimdi küçük aslanım yeniden emiyor çok mutluyumhihoyyyt.
kulagım agrıyor dunde hapsırıyordum ve bogazım agrıyordu.usuttum sanırsam.
işte arkadaşlar Fotoğrafımız
Playskool Gloworld 2`li Egzersiz Arkadaşım e-bebekten 60 tl ye almıştım
geçmiş olsun evet yakınız cnm buyur gel beklerim olumunekankayizsmile
yok canım evde rahatsız etmeyeyım.sahıle ınıp starbocukse gıdelım :)
sen bulusmaya gelıyorsun degıl mı ?
WOOWWW ben bi dahiyim kızlar yoğut süper olmuşşşşş kaymak gibi walla
neye yaptım biliyomusuzn bu cam kawanoz maaları yokmu 125g lık onlara yaptım iki kawanoz
ay çok güzel olmuş birini ben yerimaklinialirimsmile kızada günlük yaparım her akşam..
bize zaten her sabah günlük pastörize süt geliyo bize onla yapıcam yada keçi sütüyle bakalım
çok teşekkür ederim pınarcım bende bundan alcağım yüzde doksan çok hoşuma gitti.belki arada bende oynarımdelikafaduldensempatiksalakcinni