- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.201
günaydın kızlar...
ACİL YARDIM!!!
DOĞUMDAN SONRA ADET OLMADIM 3 AYI GEÇTİM DÜN GECE EŞİM KORUNMADI KAZA İŞTEHAMİLE KALIRMIYIM YAA ERTESİ GÜN HAPI ALDIM ÇOK MUALLLAKTA KALDIM AMA HAMİLE KALIRIM KORKUSUYLA İÇTİM EMZİRDİM KIZIMI SONRADA SAĞDIM BİRAZ SÜTÜMÜ AMA BEN GENELDE MAMA AĞIRLIKLI BESLİYORUM ATRIK SABAHA KADAR EMZİRMEM YA YİNEDE HAMİLE KALIRMIYIM SİZCE?
günaydın kızlar...
ACİL YARDIM!!!
DOĞUMDAN SONRA ADET OLMADIM 3 AYI GEÇTİM DÜN GECE EŞİM KORUNMADI KAZA İŞTEHAMİLE KALIRMIYIM YAA ERTESİ GÜN HAPI ALDIM ÇOK MUALLLAKTA KALDIM AMA HAMİLE KALIRIM KORKUSUYLA İÇTİM EMZİRDİM KIZIMI SONRADA SAĞDIM BİRAZ SÜTÜMÜ AMA BEN GENELDE MAMA AĞIRLIKLI BESLİYORUM ATRIK SABAHA KADAR EMZİRMEM YA YİNEDE HAMİLE KALIRMIYIM SİZCE?
bugün 3. posta oğlum kaka yapıp duruyor ne oldu bu çocuğa yaa bez canavarı :bbo:
bayanssulusmile
GÜNDE KAÇ BEZ DEĞİŞİYOSUN?
YA BEN AZ MI DEĞİŞİYORUM ACABA 4 YADA 5 KEZCADIARZU
kociş izindeydi 1 haftadır öznurcum.nasıl izinse bilgisayara el koydu evden halletti şirketin işlerinikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen de ne var ne yok.başlıyomusun işe.son durum nedir?bakamadım geçmişe
cok büyük bişi degil haberin olsun.resmini eklemiştim bi ara.tavsiye ederi tabiki de.buz koyarsın dibine,üzerine de biberon.
evet canım en güzeli öyle olur.
günaydın kızlar...
ACİL YARDIM!!!
ocd cnm dün sormuştum ama alıntı yapıp cevap yazmamışın atladın sanırım
deltaya epilasyon için ilk gidişin mi memnun musun fiyatlar ne alemde ?
kaçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemileBURDAYIM CANIM:ecrin_bebek:
bayanssulusmile
GÜNDE KAÇ BEZ DEĞıŞıYOSUN?
YA BEN AZ MI DEĞıŞıYORUM ACABA 4 YADA 5 KEZCADIARZU
pınarcıgım dun azıcık kendımı kaybetmısım. :))))
canım ılk gıdısımdı ama memnun kaldım ben.fıyatlar koltuk altı ıcın seans 30 tl genıtal bolge makata kadar seans 75 tl.
bagdat caddesınde gecen gun gordum aynı fıyatlar.ama hastane olması daha sterıl benım ıcın.sen nerede oturuyorsun bu arada gecen delta bıze yakın demıstın.
pınarrrrrrrrrrrrrrrrr eymen playskool dan aldığın aktivite merkezini sevdi mi duruyor mu?
yaaa kızlar çok kararsız kaldım oyun halısı mı yoksa pınarınki gibi bişey mi alsam???
canım sana zahmet tekrar resim paylaşır mısın?birde eymen sakinmi normalde?yani alp kucak delisi durmuyor hiçte oyalar mı diye soruyorum.Sağ ol cnm
Ben bağlantı yolu var ya sahille başıbüyük arası o yolun kenarındayım tarlaların orada
Eymen oyuncağını çok seviyor cnm şu an da oynuyor onunla ne çığlıklar atıyor anlatamam
ben de oyun halısı araken bunu buldum zaten
hem fiyat olarak uygun hem daha güzel bence
arkadaşım tiny love tekmele oyna oyun halısı almış gördüm kocaman bir şey
onun oğlu da bize geldiğinde Eymen'in oyuncağıyla oynadı 2 ay büyük bizden
o da çığlıklar attı oyun halısı ile öyle oynamıyormuş...
Eymen'in oyuncağında ayna var müzik var ışık var... yani onların ilgisini çekebilecek her şey var...
Karar senin artık...