2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok zayıf bir ihtimal cnm hamile kalman...

ertesi gün hapı içmişsin artık ihtimal bile yokgamyoncuiremsu

evet canım 28 ınde baslıyorum buyuk olasılıkla.haftada 4 gun calısacagım 1 gunu sıt ıznı olarak kullanacagım.sırkette cok cıcı bı kızımız var o ıdare edecek benı.konustuk anlastık onunla.sımdı bakıcı ısı kaldı.bakalım hayırlısı olur ınsallah.
fena el koymus bılgısayara :))))

cok büyük bişi degil haberin olsun.resmini eklemiştim bi ara.tavsiye ederi tabiki de.buz koyarsın dibine,üzerine de biberon.

evet canım en güzeli öyle olur.

sagol canım bu hafta alayım bı tane.

yok canım bısı olacagını sanmıyorum.ama ertesı gun hapı ıctıkden sonra emzırmen ıyı mı kı bilmiyorumkismile

ocd cnm dün sormuştum ama alıntı yapıp cevap yazmamışın atladın sanırım

deltaya epilasyon için ilk gidişin mi memnun musun fiyatlar ne alemde ?

ocd cnm dün sormuştum ama alıntı yapıp cevap yazmamışın atladın sanırım

deltaya epilasyon için ilk gidişin mi memnun musun fiyatlar ne alemde ?

pınarcıgım dun azıcık kendımı kaybetmısım. :))))
canım ılk gıdısımdı ama memnun kaldım ben.fıyatlar koltuk altı ıcın seans 30 tl genıtal bolge makata kadar seans 75 tl.
bagdat caddesınde gecen gun gordum aynı fıyatlar.ama hastane olması daha sterıl benım ıcın.sen nerede oturuyorsun bu arada gecen delta bıze yakın demıstın.

pınarrrrrrrrrrrrrrrrr eymen playskool dan aldığın aktivite merkezini sevdi mi duruyor mu?

yaaa kızlar çok kararsız kaldım oyun halısı mı yoksa pınarınki gibi bişey mi alsam???

hasret benim bildiğim yoğurt 4-6 saatte mayalanır ardından açıp serin bir yerde 2-3 saat bekletip buzdulobındada biraz tutup sonra yenilebilir sen aç artık bence onu çok durmuş umarım tutmuştur güzelce alkisalkisalkis

Sağ ol cnm
Ben bağlantı yolu var ya sahille başıbüyük arası o yolun kenarındayım tarlaların orada

pınarrrrrrrrrrrrrrrrr eymen playskool dan aldığın aktivite merkezini sevdi mi duruyor mu?

yaaa kızlar çok kararsız kaldım oyun halısı mı yoksa pınarınki gibi bişey mi alsam???

Eymen oyuncağını çok seviyor cnm şu an da oynuyor onunla ne çığlıklar atıyor anlatamam
ben de oyun halısı araken bunu buldum zaten
hem fiyat olarak uygun hem daha güzel bence
arkadaşım tiny love tekmele oyna oyun halısı almış gördüm kocaman bir şey
onun oğlu da bize geldiğinde Eymen'in oyuncağıyla oynadı 2 ay büyük bizden
o da çığlıklar attı oyun halısı ile öyle oynamıyormuş...

Eymen'in oyuncağında ayna var müzik var ışık var... yani onların ilgisini çekebilecek her şey var...
Karar senin artık...

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
gene araştırmacı ruhum geldi dünden beri alp e oyuncak bakıyorum.oyun halısı mı omu bu mu derken kafam patladı.artık bir şekilde oyuncak oynamayad alışması lazım hep bnimle nereye kadar kendi başına onu oylacak bişeyler bulmam şartfisfisfis

canım sana zahmet tekrar resim paylaşır mısın?birde eymen sakinmi normalde?yani alp kucak delisi durmuyor hiçte oyalar mı diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…