2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznur sebebini bi sölede bende biliymsempatiksalakcinni yok hayatım yok küs değilim nyse ben kıımla dışarın çıkıyorum kocama hediye alacağım 3te geri gelmek direktifi aldık...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hamarat hasret:hulya:benim içinde erken ama bende kendim yapacağım yoğurdu tabii önce nasıl yapılıyor öğrenmem lazımboshayallersmile

lmaz:üff gene küslük mevzusumu...sorun varsa veyadargınlık konuşarak halledilir ..hem birbirimize destek için burdayız ..

ya benim oğlan da sevmiyor oyuncakları diyorum size
zorla tutturuyorum eline oyuncakları
bunda ilk günler 5-10 dk. da zırlıyordu sonra alıştı keşfettikçe sevdi
şimdide evde aynanın önünden geçerken kucağımda kendine baktırıyorum gülüyor
bu oyuncak sayesinde oldu bunlar...
biraz da bizim elimizde hemen pes etmeyin oynamıyor diye canlar...

Kolay gelsin cano Allah yardımcın olsun zor iş taşınmak
akannehir

Allah yardımcın olsun şekerim.inşaallah gönlüne göre biryer bulursun.

istiyorsan sen gel benim kaynananın üstünde otur ben giderim sırnaşık şeysırnaşık şey

Allah kolaylık versin Ebrucum. İnşallah istediğin gibi bi ev bulursun cnm. Gerçekten taşınma işi zor oluyo, neyseki artık nakliye şirketleri var

alıntı yapamıorum gene..maralım yazgım saolun canolar..inşallah hayrlısıyla bulurum taşınırım şu ewden..gece nefes alamıorum buhardan..catıkatı..

ay bugün sitede bir problem var galiba.hiçbişey okunmuyo oyun halısı bende düşünüyorum çok güzel bir fikir eymen beyde maşallah şarkı söylüyo resmen kesik kesik ama olsun tepkileri süper anladığımkadarıylan.
hasret bacım nerelerdeydin?
ebru umarım istediğin gibi bir ev bulursunuz.
benimkide babası bir çıgırak almış onun sesindeuyuyo iki gündür

saol filizim canım

dolgulu dişim apse yapmış 1 hafta sonra cekilcek yandımınaniyice sakata cıktım hee

çok geçmiş olsun cnm. walla son zamanlarda ben de artık şuram ağrıyo demeye çekiniyorum zira sürekli bi yerlerim ağrıyor:bbo:

maralım bapıonn sessiz sessiz..:asigim:

ne yapam Ebrum, baktım burada hiç muhabbet yok ben de vakit geçiriyorum öyle işte. sen ne yaptın ev olayını? kafanıza yatan bişi bulabildiniz mi?

bugün pek bi tembelim. hiçbişi yapasım yok. dünden kalan yemeklerden yicez artık, kalkıp bebikomu azıcık parka götüreyim diyorum ama ona bile üşeniyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…