KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sadece gonapeptyl i kesip, coraptin, estrofem, ve progestan200 e devam dedi. Sonra yerlesme kanamasi gunu prolutex ekledi coraspini biraktirdi. Kanama durunca coraspine tekrar baslatti. Ama bana bir antidepresan verseler keske huzursuzluk endise diz boyu.. kendimi sakinlestiremiyorum ve gün geçmiyor kontrole kadar.
Ben de o şekildeyim bu süreçler böyle çok zor ya bebişlerimizi kucağımıza alana kadar rahatlamıcaz galiba🥹

Ilk 3 ay sanirim böyle, sonra insallah rahatlaniyodur. Her turlu agriya siziya dayanirim ama psikolojik seyler, kaygilar beni mahvediyo

Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yani 🤔 Acaba bir sorun yaratir mi bana 😔
Benden niye hiç tahlil istemediler yaa transferden beş gün önce direkt estrofeme ek olarak progesteron başladılar. Yarın kendim gidip baktiracagım kan degerlerime. Çarşamba transfer

Ay umarim super gecer opu’nuz. Kaliteli, olgun guzel guzel yumurtalar toplansin 💖 🌸Siskinlik opu sonrasinda da birkac gun devam etti ben de ama sonradan gecti cok sukur 😅
Şeffaf Akıntı oluyor bazen şişkinlik oluyor hafif kasık ağrısı bazen de Hiç bir belirti ağrı yok Allah'ım ne oluyor diyorum. bunlar normal mi

Kızlar merhaba transferi başarılı olanların rabbim tamamina erdirsin🤲🏻 sağlıkla kucağıniza alin inşallah🧿 benim 1 adet pgt ye giden embriyomdan bugun haber geldi.transfer icin uygun degil maalesef.yarin görüşmeye gideceğim dr ile.sorun ne neden olmadı bundan sonraki süreç ne olacak öğreneceğim.nasip değilmiş.sil baştan başlayacağız sanırım 🙁

Biri yazmış hala adet sancısı gibi sancısı olan var mı diye..
Benim var, özelikle sağ tarafımda var ve komple bacağıma vuruyor ağrı.
5. Haftadayız şu an 😇

Biri yazmış hala adet sancısı gibi sancısı olan var mı diye..
Benim var, özelikle sağ tarafımda var ve komple bacağıma vuruyor ağrı.
5. Haftadayız şu an 😇
Ben yazdım evet, benim de 4+6 adet sancisinin hafifi, kasik agrilari ve bel agirisi var. Normal mi acaba bunlar 5.haftada diye merak ettim

X