-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.261
öznur sebebini bi sölede bende biliymsempatiksalakcinni yok hayatım yok küs değilim nyse ben kıımla dışarın çıkıyorum kocama hediye alacağım 3te geri gelmek direktifi aldık...
bugün pek bi tembelim. hiçbişi yapasım yok. dünden kalan yemeklerden yicez artık, kalkıp bebikomu azıcık parka götüreyim diyorum ama ona bile üşeniyorum walla
naber kızlar????dün giremedim...bugün de hala uyuşuk uyuşuk temzlik yapmaya çalışıyorum...inşallah yatmadan bitircemkaydirigubbakcemile3
kızlar nolur bişeyler söyleyin bana kafayı yemek üzereyim,
bebegim 10 gündür öksürüyo dr 3 defa ilaç deiştirdi sonunda antibiyotik igne verdi.
bu igneyi perşembe vuruldu 1. yi ama test yapmadılar,akşam hafifi titreme oldu bacagında,
cuma günü saglık ocagına götürdüm 2. yi vuruldu ve hemşireye sordum titreme yaparmı diye,
bilmem dedi,akşam titremesi çogaldı bugünde arar ara oluyo dr aradım dün getirseydin veya bugün yarım gün burdaydım çocugu görmeden bişey diyemem acile nöbetci dr götür dedi offfff ne yapmalıyım bakırköyemi götürsm acaba(
bebegim 10 gündür öksürüyo dr 3 defa ilaç deiştirdi sonunda antibiyotik igne verdi.
bu igneyi perşembe vuruldu 1. yi ama test yapmadılar,akşam hafifi titreme oldu bacagında,
cuma günü saglık ocagına götürdüm 2. yi vuruldu ve hemşireye sordum titreme yaparmı diye,
bilmem dedi,akşam titremesi çogaldı bugünde arar ara oluyo dr aradım dün getirseydin veya bugün yarım gün burdaydım çocugu görmeden bişey diyemem acile nöbetci dr götür dedi offfff ne yapmalıyım bakırköyemi götürsm acaba(
bu sicakdaaaaaaaaaaa gerci orasi bu kadar sicak degildir
canim kalk bi acile gotur bitanem.bekletme hemen kalk.neden titresin bacagi igne yapildikdan sonra.ne bicim doktormus benimki gece gunduz ara olmadi gece yada pazar gunleri evime getirirsin diyor.
bu sicakdaaaaaaaaaaa gerci orasi bu kadar sicak degildir
canim kalk bi acile gotur bitanem.bekletme hemen kalk.neden titresin bacagi igne yapildikdan sonra.ne bicim doktormus benimki gece gunduz ara olmadi gece yada pazar gunleri evime getirirsin diyor.
canım hiç bir fikrim yok...bence en yakın neresiyse götür hemen..Allah yardımcınız olsun...
bacim bizim asi gelmemisti piyasada kalmamis yeni gelmis.kurye gelene kadar bekledik yarim saat tabi Doguhan Bey kucagimda uyukluyordu asi geldiginde.doktor beklettik dedi hemen cekti asiyi siringaya.ignesini cikardi acti agzini oglusun oyle sikti agzina yavas yavas bizim pasada yalandi hemen yuttu gitti bitti :))))
aldim geldim eve hala uyuyor :)))
ticker yapamiyorum yaw uyus oluyorum.
Doguhan 12 mart dogumlu canim.
naber kızlar????dün giremedim...bugün de hala uyuşuk uyuşuk temzlik yapmaya çalışıyorum...inşallah yatmadan bitircemkaydirigubbakcemile3
asılacak çamaşırlarım toplanacak bir mutfağım var hala....ev hamınlığı hiç bana göre değil...ev işlerinin hepsinden nefret ediyorum...ama temiz düzenli olsun istiyorum...köşeyi döneyim bir yardımcı alıcam evesempatiksalakcinni
bu çocuk bugün bi türlü uykuya dalamadı gitti, uyuyamadıkça da huysuzlanıyo iyicekafamçokkarıştı