2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznur sebebini bi sölede bende biliymsempatiksalakcinni yok hayatım yok küs değilim nyse ben kıımla dışarın çıkıyorum kocama hediye alacağım 3te geri gelmek direktifi aldık...

e gecenınen dedıydın ya agzımızı acamıos anam dıye bende dedım zaar bu bana kustu

cok tatlı yırım yırım

bugün pek bi tembelim. hiçbişi yapasım yok. dünden kalan yemeklerden yicez artık, kalkıp bebikomu azıcık parka götüreyim diyorum ama ona bile üşeniyorum walla

bu sıcakda hıcccccccccccc tavsıye etmıyorum.3 de rotavırusu asımız vardı.yaptırdık geldık ama gozume bısıler oldu sıcakdan resmen kanlandı falan.oglus mayıstı uyudu fena dısarısı

aaa evet, gündüzlerin üçlüsükaydirigubbakcemile3 geceleri de Ebru yerini Hanifeye devrediyo, ama maşallah ikimiz demir atmış durumdayız buralara

bacim bizim asi gelmemisti piyasada kalmamis yeni gelmis.kurye gelene kadar bekledik yarim saat tabi Doguhan Bey kucagimda uyukluyordu asi geldiginde.doktor beklettik dedi hemen cekti asiyi siringaya.ignesini cikardi acti agzini oglusun oyle sikti agzina yavas yavas bizim pasada yalandi hemen yuttu gitti bitti :))))
aldim geldim eve hala uyuyor :)))
ticker yapamiyorum yaw uyus oluyorum.
Doguhan 12 mart dogumlu canim.

kızlar nolur bişeyler söyleyin bana kafayı yemek üzereyim,
bebegim 10 gündür öksürüyo dr 3 defa ilaç deiştirdi sonunda antibiyotik igne verdi.
bu igneyi perşembe vuruldu 1. yi ama test yapmadılar,akşam hafifi titreme oldu bacagında,
cuma günü saglık ocagına götürdüm 2. yi vuruldu ve hemşireye sordum titreme yaparmı diye,
bilmem dedi,akşam titremesi çogaldı bugünde arar ara oluyo dr aradım dün getirseydin veya bugün yarım gün burdaydım çocugu görmeden bişey diyemem acile nöbetci dr götür dedi offfff ne yapmalıyım bakırköyemi götürsm acaba (

doktora dedimki bu niye tavanlarla konusup gulucuk atiyor adam guldu dediki o yapar onun icin normal ben sana diyeyim unutma bu cok cingoz olacak dedi :))))
birde gunese cikarken sebamed gunes losyonu varmis bebekler icin.onu kullanmak lazimmis gunese cikarken.

asılacak çamaşırlarım toplanacak bir mutfağım var hala....ev hamınlığı hiç bana göre değil...ev işlerinin hepsinden nefret ediyorum...ama temiz düzenli olsun istiyorum...köşeyi döneyim bir yardımcı alıcam evesempatiksalakcinni

naber kızlar????dün giremedim...bugün de hala uyuşuk uyuşuk temzlik yapmaya çalışıyorum...inşallah yatmadan bitircemkaydirigubbakcemile3

bu sicakdaaaaaaaaaaa gerci orasi bu kadar sicak degildir

canim kalk bi acile gotur bitanem.bekletme hemen kalk.neden titresin bacagi igne yapildikdan sonra.ne bicim doktormus benimki gece gunduz ara olmadi gece yada pazar gunleri evime getirirsin diyor.

canım hiç bir fikrim yok...bence en yakın neresiyse götür hemen..Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:

sıcak değil hatta hava kapalı yağmur yağıyor bir haftadır...ben zaten sıcaktan terlemekten (ki çok terliyorum)nefret ederim,çünkü bunalınca asabileşiyorum vara yoğa kızıyorum...çekilmez oluyorum...Erzurumun da en çok bu yönünü seviyorum hep serin...ağustosta bile bir gölgede 5dk dur üşüyorsun...tam bana göre:lepi:

canım hiç bir fikrim yok...bence en yakın neresiyse götür hemen..Allah yardımcınız olsun...

SAĞOLUN KIZLAR BABASINI ARADIM GELİYOsenağlama

geçmiş olsun cnm. inş. benimki de yalanır, zira vitamini bile geri püskürtüyor paşam
canım gir liliypie.com'a, adım adım gir bilgileri, en son olarak verdikleri linkin http ile başlayıp png ile biten bölümünü, çizelge bölümüne kopyala. çizelgeye girmek için sağ üst köşeden ismine tıkla, en alt solda göreceksin

naber kızlar????dün giremedim...bugün de hala uyuşuk uyuşuk temzlik yapmaya çalışıyorum...inşallah yatmadan bitircemkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin hanifecim

inş. önemli bişey değildir cnm, hemen doktora gitmek te fayda var tabi, sen de zaten eşine haber vermişsin. hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm

ben temizlik yapmayı severim aslında ama yemekten çok hoşlandığım halde yemek yapmayı sevmem. ben de hep evde bi aşçım olsa keşke diyorum

bu çocuk bugün bi türlü uykuya dalamadı gitti, uyuyamadıkça da huysuzlanıyo iyicekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…