- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.241
öznur sebebini bi sölede bende biliymsempatiksalakcinni yok hayatım yok küs değilim nyse ben kıımla dışarın çıkıyorum kocama hediye alacağım 3te geri gelmek direktifi aldık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WOOWWW ben bi dahiyim kızlar yoğut süper olmuşşşşş kaymak gibi walla
neye yaptım biliyomusuzn bu cam kawanoz maaları yokmu 125g lık onlara yaptım iki kawanoz
ay çok güzel olmuş birini ben yerimaklinialirimsmile kızada günlük yaparım her akşam..
bize zaten her sabah günlük pastörize süt geliyo bize onla yapıcam yada keçi sütüyle bakalım
lmaz:üff gene küslük mevzusumu...sorun varsa veyadargınlık konuşarak halledilir ..hem birbirimize destek için burdayız ..Geçmiş olsun Öznur, dikkat et cnm
Ben de bundan alayım en iyisi,sağol Pınarcım. ama benimki de Alp gibi oyuncakjlara pek bi ilgisiz. inş. ilgisini çeker bu. Hasret neden cvp vermiyosun? bana ve Öznura mı küstün? açıkçası seni kıracak bişi söylediğimizi sanmıyorum?
Geçmiş olsun Öznur, dikkat et cnm
Ben de bundan alayım en iyisi,sağol Pınarcım. ama benimki de Alp gibi oyuncakjlara pek bi ilgisiz. inş. ilgisini çeker bu. Hasret neden cvp vermiyosun? bana ve Öznura mı küstün? açıkçası seni kıracak bişi söylediğimizi sanmıyorum?
selam...iyi haftasonları canolar..bugün eşim izin aldı işten ew bakıoruz fellik fellik..istedigimiz gibi kiralık bi ew olmazmı yaw yok yooooooook!!ew sahibi olanlar kıymetini bilin böyle olmuyo kira kira nere kadar.taşınma işi cıktı başıma bide bisürü iş beni bekliyoo...
selam...iyi haftasonları canolar..bugün eşim izin aldı işten ew bakıoruz fellik fellik..istedigimiz gibi kiralık bi ew olmazmı yaw yok yooooooook!!ew sahibi olanlar kıymetini bilin böyle olmuyo kira kira nere kadar.taşınma işi cıktı başıma bide bisürü iş beni bekliyoo...
ay bugün sitede bir problem var galiba.hiçbişey okunmuyo oyun halısı bende düşünüyorum çok güzel bir fikir eymen beyde maşallah şarkı söylüyo resmen kesik kesik ama olsun tepkileri süper anladığımkadarıylan.
ay bugün sitede bir problem var galiba.hiçbişey okunmuyo oyun halısı bende düşünüyorum çok güzel bir fikir eymen beyde maşallah şarkı söylüyo resmen kesik kesik ama olsun tepkileri süper anladığımkadarıylan.
hasret bacım nerelerdeydin?
ebru umarım istediğin gibi bir ev bulursunuz.
benimkide babası bir çıgırak almış onun sesindeuyuyo iki gündür
aşşşkımm bu anan nazarlar degdirecek sanaaa.maşallaaah....
dolgulu dişim apse yapmış 1 hafta sonra cekilcek yandımınaniyice sakata cıktım hee
maralım bapıonn sessiz sessiz..:asigim: