Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hala test yapmadın mı :) ben 4. günde görmüştüm idrarda hergün yapmıştım :)Test günü gelen var mı
Ben aşılamada çok aşırı duygusallaşmıştım o yüzden korkuyorum açıkçası ilaçların etkisindendir muhtemelen bir de negatif olunca çok üzüldümTedavi kısmı güzel endişe etme. Stres yapacak bir şey yok. Bu işin en zor kısmı belirsizlik içerisinde beklemek. Mesela senin tedavi gününü beklemen bizim test gününü beklememiz :)
Aşılamadan hiç bir farkı yok. Ama opu öncesi karnım artık gerçekten çok şişiyor
Stres olunca ağlıyorum sonra niye ağladım boşuna diyorum geçiyor bebişkoma kavuştuğum günü odasını vs hayal ediyorum
Canım ne kadar stres olmayalım desekte oluyor.Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım
İnşallah sağlıcakla tutunur size.Kızlar yarın benim de test günüm dua edin 3. Denemem 2 si kimyasal oldu. İdrar da pozitifi gördüm ama kan sonucum artarak gider inşallah
Evet dediğim gibi ne kadar dışarıya çıksak da kafamızdan atmaya çalışsak da o stres gitmiyor. İnşallah olumlu sonuç alırsınCanım ne kadar stres olmayalım desekte oluyor.
Benim 4. Transfer umutsuzum, yaptırmak için yaptırıyorum ama her ay saat gibi gelen regl 8 gün gecikti ve çözülmedi hala. Demekki bilinçaltında stres ediyorum aslında.
çizgi bariz belli hayırlı olsun kuzum :)Kızlar benim bugün sekizinci günüm daha önceki testlerim de hayalet çizgi bile çıkmamıştı, şok içimdeyim çizgiyi görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum yarın test günüm Eki Görüntüle 3506079
Çok teşekkür ederim :)çizgi bariz belli hayırlı olsun kuzum :)
Ay şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugünsen hala test yapmadın mı :) ben 4. günde görmüştüm idrarda hergün yapmıştım :)
Ayyy hadi bakalım heyecanla bekliyoruz sonucunuAy şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugün
ayy çok heyecanlıAy şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugün
stres olma hiç gecikmeaşıyor olabilirsin , stresten olabilir korkmayın.Kızlar ben hala regli olmadım çok üzülüyorum doktoru aradım menopoz başlangıcı dedi dünden beri uyuyamıyorum fsh yüksek ile tüp bebek tedavisi olmuyor mu ben şimdi tedaviye baslayamayacagim mi doktor bu cumaya kadar regli olursan da olmasanda gel bir müjdeyi dedi folikul görürüz insallh dedi ilk defa bu kadar uzun reglim gecikti birden olabilir mi bu anlayamıyorum çok moralim bozuk benim gibi olan var mı aranızda
Canım gayet pozitif bu hayalet falan değilKızlar benim bugün sekizinci günüm daha önceki testlerim de hayalet çizgi bile çıkmamıştı, şok içimdeyim çizgiyi görüyormusunuz yoksa ben hayal mi görüyorum yarın test günüm Eki Görüntüle 3506079
Sen bugün kan verecektin verdin miAy şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugün
Su içme bari bekleAy şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugün
Çok teşekkür ederimCanım gayet pozitif bu hayalet falan değil
Şu başlığa her gün senin için giriyorumAy şu an ofisteki arkadaşlarım dayanamayıp test almaya gittiler dedim bilsem çişimş tutsrdım. Şimdi ya çıkmazsa diye endişeleniyorum. İki kere tuvalete çıktım bugün
ay bekletmediler ve sonuç tabiki kalbim kadar temiz bir tek çizgiSu içme bari bekle