- 3 Aralık 2007
- 185
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.181
ben kullanıyorum.
sut sagıp saklamak ıcın kullanıyorsun degıl mı ? nasıl memnun musun ?
slm kızlar benim 2 mart 2010 da ikiz bebeklerim oldu kaydirigubbakcemile3 ek gıdalara ne zaman başladınız gerçi doktor kontrolümüz temmuzun ilk haftası bebişlerim beni emiyolar ama ek mama takviyesi yhapıyorum mamayı daha çok emiyolar süt yeterli gelmiyo bebişlerimin kiloları ceylin 6eren 7 kilo bide tatile gitmeyi düşünüyorus ama ben çok kararsızım gitsem mi gitmesem mi die daha küçükler o yüzden tedirginim bana akıl verirseniz çok sevinirim öpüyorum hepinizi Şeniz
sütümü sağıyorum,yanına da dolaptan kutu kola kayuyorum soğuk tutuyo:))
bazen de sıcak su alıyorum yanıma,emziremeyecegim anlar olur diye mama için tedarik..
kiloları gayet iyi.doktoruna sorarsın kontrolde.
tatil azcık zor olabiliryanında annen yada bi yardımcıya gerek duyabilirsin bence..benim fikrim.sana daha çok yazlık gibi bi yer lazım:)
a.s.günaydın bebişlerinizle birlikte hepinize mutlu hafta sonlarıa.s.
Herkes uykuda sanırım:) biz 6da güne başladık ikinci uykumuzdayız:)
günaydın arkadaşlar acil cevap lütfennn bebeğimin kakasında kırmızı noktalar vardı bu sabah bilgisi olan varmı nedir bunlar yaaaaa çok mini kve bi kaç taneydi kırmızılıklar(((
olcay canım nerelerdesın sen bakem ?
ıse baslayacagım ıcın almayı dusunuyorum.tavsıye eder mısın ?
cnm yanımda annem olucak zaten otel düşünmüyorus zor olucak öle yazlık kiralamayı düşünüyorus zaten tatile gitsek de bebişleri sahile götürmeyi düşünmüyorum onları evde anneannesi bakıcak bakalım daha tam kesin karar vermiş deilim... bilmiyorumkismile