KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet ben de uzaktaydim, iki kontrol arasinda arkadaslarimin oldugu sehre gidip biraz rahatlamaya calistim. Kafam bosaldi, ise yaradi da bence. Ama en azindan kendiniz yuruyuse cikabilirsiniz yasadiginiz yer musaitse, böyle muzik dinleyerek yurumek de insana iyi geliyor. Ama depresif olmayanlar tabii :)
Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz dinleyerek yürürüm işte 😂😂 evet evet müsait yürüyüşe yalnız olmak bir bakıma daha iyi aslında. Tek korktuğum süreç transfer sonrası sabırsızlık 😂

Ailemden uzaktayım olduğum ilde çok arkadaşım da yok 😮‍💨 olan arkadaşlarimla da eşimin işi dolayısıyla aram açıldı biraz yalnızım 😒
Kendi kendine yetmeye çalışacaksın o zaman bu dönemde. Bazıları burdan uzak durmaya çalışıyor. Bence burası ekstradan stres atma yeri gibi. Kimseyle konuşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz. 26 senedir aynı yerde yaşıyorum arkadaş çevrem var dertleşip konuşabileceğim ama onlara bile bu süreçten bahsetmedim. O yüzden burada sizlerle o zamanı geçiriyor olmak beni çok rahatlatıyor

Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz dinleyerek yürürüm işte 😂😂 evet evet müsait yürüyüşe yalnız olmak bir bakıma daha iyi aslında. Tek korktuğum süreç transfer sonrası sabırsızlık 😂
Evet transfer sonrasi benim de icime fenaliklar basacak muhtemelen :KK70: Bir de transfer sonrası sonucu ogrenemeden yola cikmak zorundayım, o da ikinci bir sey olacak benim icin. Bakalim her sey iyi olsun hepimiz icin :KK200:

Kendi kendine yetmeye çalışacaksın o zaman bu dönemde. Bazıları burdan uzak durmaya çalışıyor. Bence burası ekstradan stres atma yeri gibi. Kimseyle konuşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz. 26 senedir aynı yerde yaşıyorum arkadaş çevrem var dertleşip konuşabileceğim ama onlara bile bu süreçten bahsetmedim. O yüzden burada sizlerle o zamanı geçiriyor olmak beni çok rahatlatıyor
Kesinlikle, benim de cevremde ailem dahil maksimum 5 kisi biliyordur. Paylasmak bir bakima iyi ama cevreden dogrudan insani bogan sorular gelince olmuyor, en azindan benim icin. Burada sizlerle konuşup bir seyler paylasmak guzel oluyor. Hele guzel haberleri de paylasinca ne guzel :)

Ben de öyle düşünüyorum aslında bazen buradan uzaklaşmayı düşünüyorum ama hayır burası bana fayda sağlıyor tüm dertlerimi sıkıntılarımı paylaşıyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlarla aynı duyguları paylaşıyorum

Kesinlikle, benim de cevremde ailem dahil maksimum 5 kisi biliyordur. Paylasmak bir bakima iyi ama cevreden dogrudan insani bogan sorular gelince olmuyor, en azindan benim icin. Burada sizlerle konuşup bir seyler paylasmak guzel oluyor. Hele guzel haberleri de paylasinca ne guzel :)
Bizde sadece annem biliyor. Ki bana da bu yeter zaten diyorum. İnsanların bu konudaki düşüncelerini çok önemsemiyorum açıkçası ama yinede dışarıdan gelen herhangi bir şeye engel olmak için anlatmamayı tercih ettik. Bu heyecanı eşimle yaşamak bile beni çok mutlu ediyor.

Bu hangi asamada cikan sonuc acaba?
5 gün embriyo çift koyuldu 6 gün 23 7 gün 35 8 gün
IMG_6614.png

Kızlar yarın benim de test günüm dua edin 3. Denemem 2 si kimyasal oldu. İdrar da pozitifi gördüm ama kan sonucum artarak gider inşallah

X